Browning Team

Χθες στην Μαλακάσα είδα από κοντά και επόμησα το 725 του Άρη. Αν και στην θεωρία είναι σχεδόν 300γρ ποιο βαρύ από το πλαγιόκανο μου φάνηκε πούπουλο, πολύ μου άρεσε. Δεν είμαι και δημόσιος υπάλληλος να προσδοκώ να το πάρω με το εφάπαξ.yelling.

σε λίγες μέρες και εγώ στο club με μια Α5 camo max 4

A5_CAMO_MAX4_1.png

θα ακολουθήσουν φώτο

όλα θα γίνουν και συγκριτικά επίσης

πούλησα την "γριά" να είναι καλά,μου χάρισε για 20 χρόνια ωραίες στιγμές,αλλά έπρεπε να ανανεώσω με ένα πιο σύγχρονο όπλο,,,,αναμένω

όλα θα γίνουν και συγκριτικά επίσης

πούλησα την "γριά" να είναι καλά,μου χάρισε για 20 χρόνια ωραίες στιγμές,αλλά έπρεπε να ανανεώσω με ένα πιο σύγχρονο όπλο,,,,αναμένω
Παύλο μία αδιακριτη ερώτηση, τι σε έκανε να πας στην Α5; και όχι π.χ στην maxus η benelli η beretta σε camo πάλι; σου κάθεται καλύτερα; η τεχνολογία; η ποιότητα; η κάτι άλλο;

προτιμώ τα όπλα με αδράνεια και το συγκεκριμένο επειδή το έχω ρίξει μου κάθεται πολύ ωραία

είναι καλοζυγισμένο,πανάλαφρο και η σκανδάλη του πλησιάζει αρκετά την 930 - βλητικά ( όχι με τα μαμά τσοκάκια ) πρέπει να μαμάει θα δείξει

προτιμώ τα όπλα με αδράνεια και το συγκεκριμένο επειδή το έχω ρίξει μου κάθεται πολύ ωραία

είναι καλοζυγισμένο,πανάλαφρο και η σκανδάλη του πλησιάζει αρκετά την 930 - βλητικά ( όχι με τα μαμά τσοκάκια ) πρέπει να μαμάει θα δείξει
Παύλο το όπλο βλητικά κεντάει να ξέρεις

Παύλο το όπλο βλητικά κεντάει να ξέρεις
Με αλλαγη στα τσοκ, τα δικα του δεν με ενθουσιασαν καθολου... Παρολλο που το 725 φορα τα ιδια, η βλητικη αποδοση των δυο οπλων ηταν πολυ μεγαλη... Αν κ ειμαι σιγουρος οτι το εχει υπολογισει αυτο ο ΠΑυλος... ;)

Είναι καθαρά θέμα κόνων..Πλέων όλα τα κυνηγετικά browning που έρχοντε έχουν μίκροτερο κόνο σε σχέση με κάπια πρώτα μοντέλα maxus και a5..Είναι τεσταρισμένο αυτό.Η δική μου maxus 2015 κατασκευής είχε 3,5 εκατοστά κόνο..Όταν τον επιμήκινα στα 6,3 που ήταν και ο στάνταρ κόνος αυτού του όπλου μέχρι να γίνει αυτή η αλλαγή το όπλο μεταμωρφόθηκε η διαφορές του ήταν εμφάνεστατες με διαφορά.Το ίδιο υσχίει και για τις a5..Ίσως να υσχίει το ίδιο καί στο 725.Αυτό δέν το έχω ψάξει..

Στέλιο και τα μαμά τσοκάκια είναι το πρόβλημα εγώ το είδα στον πίνακα,,δεν ξέρω για ποιον λόγο αλλά σκορποσκαγιάζουν ρε φίλε,,πρέπει να σφύξεις αρκετά για να πάρεις αποτέλεσμα

έμαθα πώς ο κώνος στην Α5 είναι 3 εκατοστά,,,όχι πώς θα πειράξω κάννη βέβαια αλλά να έχουμε να λέμε

Αν δεν πειράξεις τον κόνο ότι τσόκ και να πάρεις δεν θα πάρεις ποτέ το αναμενόμενο αποτέλεσμα να ξέρεις..Ρίξε μια a5 από τις πρώτες η καμιά με ξύλινα μέροι αν βρείς και ρίξε και με αυτήν με τον μικρό κόνο αλλά δοκίμασε και με τα 2 όπλα το ίδιο τσόκ απο το ένα όπλο για να δείς πόσο μεγάλη διαφορά θα έχει..Εγώ έκανα την δοκιμή και με maxus και με a5 ακόμα και τα τσόκ τους διάφερουν..

Back