Λογικό. να συμβεί κάποια στιγμή,Οποιος ανακατεύετε με τα πίτουρα..Και πολλά αλλα
Λογικό. να συμβεί κάποια στιγμή,Οποιος ανακατεύετε με τα πίτουρα..Και πολλά αλλα
σε λίγες μέρες και εγώ στο club με μια Α5 camo max 4
![]()
θα ακολουθήσουν φώτο
με το καλό Παύλο , να την χαρείς κ αυτήν !σε λίγες μέρες και εγώ στο club με μια Α5 camo max 4
![]()
θα ακολουθήσουν φώτο
Παύλο μία αδιακριτη ερώτηση, τι σε έκανε να πας στην Α5; και όχι π.χ στην maxus η benelli η beretta σε camo πάλι; σου κάθεται καλύτερα; η τεχνολογία; η ποιότητα; η κάτι άλλο;όλα θα γίνουν και συγκριτικά επίσης
πούλησα την "γριά" να είναι καλά,μου χάρισε για 20 χρόνια ωραίες στιγμές,αλλά έπρεπε να ανανεώσω με ένα πιο σύγχρονο όπλο,,,,αναμένω
σε λίγες μέρες και εγώ στο club με μια Α5 camo max 4
Παυλο τα συναλλαζεις πιο συχνα και απο τα πουκαμισα τα οπλα!
![]()
θα ακολουθήσουν φώτο
Παύλο το όπλο βλητικά κεντάει να ξέρειςπροτιμώ τα όπλα με αδράνεια και το συγκεκριμένο επειδή το έχω ρίξει μου κάθεται πολύ ωραία
είναι καλοζυγισμένο,πανάλαφρο και η σκανδάλη του πλησιάζει αρκετά την 930 - βλητικά ( όχι με τα μαμά τσοκάκια ) πρέπει να μαμάει θα δείξει
Με αλλαγη στα τσοκ, τα δικα του δεν με ενθουσιασαν καθολου... Παρολλο που το 725 φορα τα ιδια, η βλητικη αποδοση των δυο οπλων ηταν πολυ μεγαλη... Αν κ ειμαι σιγουρος οτι το εχει υπολογισει αυτο ο ΠΑυλος...Παύλο το όπλο βλητικά κεντάει να ξέρεις