Browning Team

Αυτό σου το είπε η επίσημη Browning;
Μου το ειπε ο οπλοπωλης οτι του το πε ο πωλητης της αντιπροσωπειας, το διασταυρωσα δε και με αλλο κυνηγετικο καταστημα που μου πε το ιδιο

Και γιατι το πηρες στελιο αφου δεν ηταν οπως το ηθελες...οπως εσυ πληρωνεις το αντιτιμο που ζητουν ετσι ειναι υποχρεωμενοι να φερουν το προιον που επελεξες!
Γιατι ηθελα maxus και δεν υπηρχε αλλο καο εκτος αυτου επρεπε παλη να περιμενω αλλο τοσο για να μου φερουν παραλαγης.Οποτε μου επεστρεψαν τα υπολιπα χρηματα και κρατισα το συνθετικο

Γιατί δεν στέλνετε ένα e-mail απευθείας στα κεντρικά στην επίσημη εταιρεία και να περιγράφετε τα γεγονότα; Ή ίσως να μην γνωρίζουν για τη συμπεριφορά προς του πελάτες, του εδώ αντιπροσώπου τους ή μπορεί να ευθύνεται η ίδια η εταιρεία...
Γιατι φιλε μου το browning.eu το ευρωπαικο site δεν εχει email..Εστιλα στο αμερικανικο και μου ειπαν να παρω στο τηλεφωνο που εχει στο ευρωπαικο site.Αντε βγαλε ακρη.

άντε καλορίζικο και αυτό φέτος κάναμε ανανέωση γκαρνταρόμπας που λένε - στην φώτο και το καμάρι μου η αγάπη μου η ζωή μου !

τα τσοκάκια είναι προς πώληση .sarcastic.
llD-dbI8uZu3USzHgDBFjY9fer5LaXE301l8BJzOu4o%2CZj9JOqZnueXexYElFWGBG2qi--vEr4GNJ-zaqJXuCAA
Καλοριζικο Παύλο και καλοτούφεκο.

άντε καλορίζικο και αυτό φέτος κάναμε ανανέωση γκαρνταρόμπας που λένε - στην φώτο και το καμάρι μου η αγάπη μου η ζωή μου !

τα τσοκάκια είναι προς πώληση .sarcastic.
llD-dbI8uZu3USzHgDBFjY9fer5LaXE301l8BJzOu4o%2CZj9JOqZnueXexYElFWGBG2qi--vEr4GNJ-zaqJXuCAA
καλοτούφεκο Παύλο ..
να χαίρεσαι και το καμάρι σου .. το βάζεις από μικρο σε σωστό δρόμο!

Πολυ όμορφο παυλο καλοντουφεκο...εγω που εχω την maxus duck blind.οταν την πηρα δεν μου καθυστέρησε καθολου σε τρεισ μερεσ την ειχα.πριν 5/6 χρονια.

Nα χαιρεσαι το παιδακι σου Παυλο,και καλοριζικο το τουφεκι,ενημερωνε για τη λειτουργια του για εμπλοκες,τα τσοκ κακως τα πουλας πριν τα δοκιμασεις,ιδιαιτερα τα ανοιχτα,μπορει να ειναι ο.κ,εμενα στην σχ3 πολλα ινβεκτορ δουλευαν.

σε ευχαριστώ Σαράντο και όλα τα παιδιά !

θα γίνουν συγκρίσεις,φυσικά θα ενημερώνω για την λειτουργία του,εγώ δεν τα μασάω αν βγάλει πρόβλημα από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο τα λέω δεν κρύβομαι,έχει δύσκολο αντίπαλο να δοκιμαστεί αλλά πιστεύω με τα κατάλληλα τσοκ να έρθει εκεί που πρέπει

Back