Μου το ειπε ο οπλοπωλης οτι του το πε ο πωλητης της αντιπροσωπειας, το διασταυρωσα δε και με αλλο κυνηγετικο καταστημα που μου πε το ιδιοΑυτό σου το είπε η επίσημη Browning;
Μου το ειπε ο οπλοπωλης οτι του το πε ο πωλητης της αντιπροσωπειας, το διασταυρωσα δε και με αλλο κυνηγετικο καταστημα που μου πε το ιδιοΑυτό σου το είπε η επίσημη Browning;
Γιατι ηθελα maxus και δεν υπηρχε αλλο καο εκτος αυτου επρεπε παλη να περιμενω αλλο τοσο για να μου φερουν παραλαγης.Οποτε μου επεστρεψαν τα υπολιπα χρηματα και κρατισα το συνθετικοΚαι γιατι το πηρες στελιο αφου δεν ηταν οπως το ηθελες...οπως εσυ πληρωνεις το αντιτιμο που ζητουν ετσι ειναι υποχρεωμενοι να φερουν το προιον που επελεξες!
Γιατι φιλε μου το browning.eu το ευρωπαικο site δεν εχει email..Εστιλα στο αμερικανικο και μου ειπαν να παρω στο τηλεφωνο που εχει στο ευρωπαικο site.Αντε βγαλε ακρη.Γιατί δεν στέλνετε ένα e-mail απευθείας στα κεντρικά στην επίσημη εταιρεία και να περιγράφετε τα γεγονότα; Ή ίσως να μην γνωρίζουν για τη συμπεριφορά προς του πελάτες, του εδώ αντιπροσώπου τους ή μπορεί να ευθύνεται η ίδια η εταιρεία...
Καλοριζικο Παύλο και καλοτούφεκο.άντε καλορίζικο και αυτό φέτος κάναμε ανανέωση γκαρνταρόμπας που λένε - στην φώτο και το καμάρι μου η αγάπη μου η ζωή μου !
τα τσοκάκια είναι προς πώληση
![]()
καλοτούφεκο Παύλο ..άντε καλορίζικο και αυτό φέτος κάναμε ανανέωση γκαρνταρόμπας που λένε - στην φώτο και το καμάρι μου η αγάπη μου η ζωή μου !
τα τσοκάκια είναι προς πώληση
![]()
+1Αν και στην συγκεκριμένη φωτογραφία,το όπλο χάνει πολύ σε ομορφιά.![]()
Nα χαιρεσαι το παιδακι σου Παυλο,και καλοριζικο το τουφεκι,ενημερωνε για τη λειτουργια του για εμπλοκες,τα τσοκ κακως τα πουλας πριν τα δοκιμασεις,ιδιαιτερα τα ανοιχτα,μπορει να ειναι ο.κ,εμενα στην σχ3 πολλα ινβεκτορ δουλευαν.άντε καλορίζικο και αυτό φέτος κάναμε ανανέωση γκαρνταρόμπας που λένε - στην φώτο και το καμάρι μου η αγάπη μου η ζωή μου !