Να σαι καλα παυλο!είσαι "μεγάλος" Ηλία σε ευχαριστώ
ρε συ σου πάει τελικά η στολή και τα γαλόνια !!!![]()
Καλησπερα φιλαρακι και καλοντουφεκο εχω την ιδια πηραμε 2 μαζι με εναν φιλο απο πριν την τουφεκισεις κανε ενα καλο.καθαρισμο ιδιετερα πισω στο ελατηριο του κοντακιου αν δεν την καθαρισεις θα σε τρελανη στην εμπλοκη και τα δυο οπλα ειχαν τα ηδια συμτοματα με το που την καθαρησαμε ομος κελαηδαει το λιονταρι εχω ριξει απο τοτε πανω απο 20 κουτες χορης καμια εμπλοκι να το χαρεις φιλε αξιζεισε ευχαριστώ Σαράντο και όλα τα παιδιά !
θα γίνουν συγκρίσεις,φυσικά θα ενημερώνω για την λειτουργία του,εγώ δεν τα μασάω αν βγάλει πρόβλημα από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο τα λέω δεν κρύβομαι,έχει δύσκολο αντίπαλο να δοκιμαστεί αλλά πιστεύω με τα κατάλληλα τσοκ να έρθει εκεί που πρέπει
Καλησπερα φιλαρακι και καλοντουφεκο εχω την ιδια πηραμε 2 μαζι με εναν φιλο απο πριν την τουφεκισεις κανε ενα καλο.καθαρισμο ιδιετερα πισω στο ελατηριο του κοντακιου αν δεν την καθαρισεις θα σε τρελανη στην εμπλοκη και τα δυο οπλα ειχαν τα ηδια συμτοματα με το που την καθαρησαμε ομος κελαηδαει το λιονταρι εχω ριξει απο τοτε πανω απο 20 κουτες χορης καμια εμπλοκι να το χαρεις φιλε αξιζει
Ο pintail ειχε την ΑΤΗΧΕΙΑ να ανακαλ. οτι θελει καθαρισμα, στο περασμα φασας στην Μολιβδοσκεπαστη. ΕΥΤΗΧΟΣ μια ΜΠΕΝΕΛΛΙ ηταν δυπλα του, οταν την ειχε κανει βηδες πανω στα βραχια.καθαρίστηκε ήδη,μιλάμε για πολύ λάδι δεν έχω ξανασυναντήσει τόσο πολύ λάδωμα σε όπλο ειδικά στο σημείο που λες
μιας και έκανα βίδες το κλείστρο υπάρχουν πάνω από ένα 90% ομοιότητες με το κλείστρο της 930,ένας πύρος αλλάζει που πιάνει τον επικρουστήρα και την κεφαλή του κλείστρου
Παύλε καλοτύφεκο με υγεία!άντε καλορίζικο και αυτό φέτος κάναμε ανανέωση γκαρνταρόμπας που λένε - στην φώτο και το καμάρι μου η αγάπη μου η ζωή μου !
τα τσοκάκια είναι προς πώληση
![]()
Οκ Παύλε! Ομορφιές! Και πάλι καλοτούφεκο!σας ευχαριστώ
Χρήστο είχε κάποιο πρόβλημα το λινκ από dropbox οπότε το μετέφερα το αρχείο σε άλλο server είναι οκ τώρα
Ειχα παθει εγκεφαλικο εκηνη τη μερα μολης την ειχα παρει και με παλαβοσε στης εμπλοκες ανακαληπτοντας απο αμερικανηκα φορουμ ολοι ελεγαν το ιδιο πολη καλο καθαρησμα και οντος δοξα ο θεος το μαναριμου κελαηδαει χορης κανενα θεμα οντος πολυ καλη επηλογη τεληκα βρηκα ενα οπλο που μπορη να σηγκριθει ισαξια με την μπερεταΟ pintail ειχε την ΑΤΗΧΕΙΑ να ανακαλ. οτι θελει καθαρισμα, στο περασμα φασας στην Μολιβδοσκεπαστη. ΕΥΤΗΧΟΣ μια ΜΠΕΝΕΛΛΙ ηταν δυπλα του, οταν την ειχε κανει βηδες πανω στα βραχια.Φοβερο τουφεκι με μεγαλη γκαμα φησ. .shake.
Αμα σου κανει εμπλοκη και για αυτο σκεφτεις να την δωσεις εδω ειμαι εγωστο ενεργητικό μου δεν υπάρχει εμπλοκή,ελπίζω να μη την φάω με την Α5 γιατί είμαι ικανός για όλα![]()
πφφφφφφφφ φιλαρακη σε θελω δηπλα μου αλα με σκουφο μην μας βλεπουν.απο μακρια.χαχαχαχαχαχΕπομενο τσεκ απ προτα ο θεος αρχες Νοεμβρη στον ΕΒΡΟ. Φωτια και τσεκουρι στα βατραχοπαιδιλα..shoot..shoot.
κουλάρισε και κοίτα να ευχαριστηθείς το ελαφάκιστο ενεργητικό μου δεν υπάρχει εμπλοκή,ελπίζω να μη την φάω με την Α5 γιατί είμαι ικανός για όλα![]()
Τσσσσσσσσσσσσ .....Επομενο τσεκ απ προτα ο θεος αρχες Νοεμβρη στον ΕΒΡΟ.