Browning Team

άντε καλορίζικο και αυτό φέτος κάναμε ανανέωση γκαρνταρόμπας που λένε - στην φώτο και το καμάρι μου η αγάπη μου η ζωή μου !

τα τσοκάκια είναι προς πώληση .sarcastic.

Καλοντουφεκο Παυλο, να'σαι γερός να το χαρείς. Να χερεσαι το ζουζουνακι σου και όλη τη οικογένεια.

Τσσσσσσσσσσσσ ..... .my man.
Ασε ΦΥΛΕ κατη ετημαζεται για Νοεμβρη και θελλω να ειμαι μεσα.Μου το ειπαν σημερα, και αντι να εχω το μιαλο μου στην δουλεια, το εχασα τελειος..smashfrak..smashfrak.

Ασε ΦΥΛΕ κατη ετημαζεται για Νοεμβρη και θελλω να ειμαι μεσα.Μου το ειπαν σημερα, και αντι να εχω το μιαλο μου στην δουλεια, το εχασα τελειος..smashfrak..smashfrak.
Με το καλό, στείλε μου πμ να μου πεις σε ποιον θα μείνετε. :)

Αν με το καλο κληση ενωηται.Αφου ολλα μας τα περνουνε, θελλο σιγα σιγα να κηνηγαω τα ονηρα μου..hunter.
τα ονηρα φιλε εινε για τους ονηροπολους με το φιλαρακι σου δηπλα γινοντε πραγματικοτιτα περνουν σαρκα και οστα γιατη αν περημενες απο την.φαλακρη αλεπου να στα πραγματοπιισει θα σε ειχε φαει το 4ο τ0 3ο και το2ο και η μηχανη χαχαχαχαχαχ

Last edited by a moderator:
Εγω φιλε ειμουν και ειμε λατρης της μπερεττας βενελη δεν θα επερνα.ποτε για τους εβνοιτους λογους αλλα ειθελα ενα οπλο αδρανιας πλαστικο σουπερ μαγκνουμ αυτο μου το προσφερε μονο η browunig ειχα ηδη στην κατοχη μου ενα ποζε browunig που δεν το αλαζω με τηποτα αρα η επιλογη ειρθε γρηγορα και δεν το μετανιοσα καθολου

A5 λοιπόν . Να δουμε όταν ερθει και η V3 remi αν κάνει την διαφορά . Γιατι απο Ιταλία μεριά δεν βλεπω κάτι αξιόλογο

Το Α5 που πήρα δεν είναι super magnum αν ηταν δεν θα το έπαιρνα,γνωριζω όμως ότι βγαίνει και super magnum

Νικόλα γιατί από Ιταλία μερια δεν βλέπεις κάτι αξιόλογο ; μπορείς να διευκρινήσεις το αξιόλογο ;

Paulos, δεν βλεπω γιατι εχω πάρει λίγο φόβο με τα ιταλικά όπλα πλεον . Ειχα Breda Ermes 2000 θεϊκό οπλο . Εχω την καινούργια έκδοση Ermes Classic κι ειμαι απογοητευμένος απο την ποιότητα κατασκευής . ( ατούφεκιστη ειναι στην βαλίτσα) . Ειχα όλες της Franchi πολυ καλές ντουφεκιες.Τωρα οπως κι η Breda κατασκευάζονται άλλου ! Τωρα κυνηγάω με μια 11-87 . Ειχα όλες της browning . Την maxus ultimate την έδωσα γιατι δεν μου έκατσε απο την αρχή σαν οπλο . Εμενα . Ποιοτικό ειναι . Τωρα ειμαι στα δυο Α5 η V3 . Εχει χαθεί η μπάλα πλεον . Δεν ξερει κανεις που κατασκευάζεται το καθε οπλο .

Το Α5 που πήρα δεν είναι super magnum αν ηταν δεν θα το έπαιρνα,γνωριζω όμως ότι βγαίνει και super magnum

Νικόλα γιατί από Ιταλία μερια δεν βλέπεις κάτι αξιόλογο ; μπορείς να διευκρινήσεις το αξιόλογο ;
Την maxus που εχω ειναι super magnum.δεν εχω δει καμια διάφορα απο οπλα magnum.για να μην πω το αντιθετω. οτι ειναι υπερβολή το super magnum ειναι για τα κυνηγια που κανουμε.αλλα δεν υπήρχε σε magnum η duck blind.

μετά την δουλειά με περίμενε μια έκπληξη ....
ήρθε το πακέτο με τα midas μου .exciting..exciting.

πέρα απο την ονομαστική σύσφιξη μέτρησα και εγώ και υπολόγισα για αυλό 18,7 (ΑΠΟΚΛΙΣΗ (-mm))
18,55 -0,15 midas IC
18,27 -0,43 midas M
17,89 -0,81 midas F
οι διαστάσεις στομίου

αυτό που με "κόλλησε " ειναι οτι δεν ειδα να γράφει κάτι για ατσάλινα σκάγια ...μμμμμ.xm.

μετά την δουλειά με περίμενε μια έκπληξη ....
ήρθε το πακέτο με τα midas μου .exciting..exciting.

πέρα απο την ονομαστική σύσφιξη μέτρησα και εγώ και υπολόγισα για αυλό 18,7 (ΑΠΟΚΛΙΣΗ (-mm))
18,55 -0,15 midas IC
18,27 -0,43 midas M
17,89 -0,81 midas F
οι διαστάσεις στομίου

αυτό που με "κόλλησε " ειναι οτι δεν ειδα να γράφει κάτι για ατσάλινα σκάγια ...μμμμμ.xm.
Καλοριζικα και καλοτουφεκα Χρήστο, τα συγκεκριμένα τα προοριζουν για σκοποβολή και όχι μόνο με μολύβδινα σκάγια κοίταξα και στην browning και στην briley μιας και τα φτιάχνει αυτή και δεν είδα να αναφέρουν κάτι για ατσάλινα σκάγια.
Η browning στη σελίδα της προτείνει αυτά για ατσάλινα.

Grand Passage Extended Choke Tubes
http://www.browning.com/products/sh...tubes/grand-passage-extended-choke-tubes.html

Σε ξένα forums αναφέρουν ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ατσάλινα αλλά μέχρι τη σύσφιξη modified .
Για μένα το καλύτερο είναι να στείλεις κάποιο email και στους δυο να δεις τι θα σου πούνε.

Καλημέρα. Θελω να μάθω αν κάποιος έχει το 725 sporting και το έχει συγκρίνει με κάποιο από τα 686 να μας πει τι εντυπώσεις του έχει αφήσει

Μου αρεσουν πολυ εμφανισιακα τα Midas, ταιριζουν με τη λιτη εμφανιση των Bro... Καλοτουφεκα Χρηστο... Στειλε ενα mail στην εταιρια για τα ατσαλινα...

Θελω να μάθω αν κάποιος έχει το 725 sporting και το έχει συγκρίνει με κάποιο από τα 686 να μας πει τι εντυπώσεις του έχει αφήσει
Με ποιο 686, με τα καινουργια Sportting με καννες Optima, η με τα παλια κλασσικα με τον 18,4 αυλο? Για μενα το 725 ειναι αρκετα καλυτερο κ απο τα δυο κ στην αισθηση της ανακρουσης κ στην σκανδαλη κ στο ζυγισμα κ στην τουφεκια... Στο μονο που δεν εχω αποψη ειναι τι κανει απο τουφεκιες το νεο 686 με τους 18,6 αυλους...

Τα καινούργια 686 εννοούσα με 18,6 αυλο
Με το παλαιό που έχεις δει είχε μεγάλη διαφορά στην ανάκρουση ?

Με το παλαιό που έχεις δει είχε μεγάλη διαφορά στην ανάκρουση ?
ΤΕΡΑΣΤΙΑ κ δεν ειχε σχεση με τα μετρα του κοντακιου...
Κ το καινουργιο εχει λιγο περισσοτερη απο το 725 σε κυνηγετικες γομωσεις, σε σκοπευτικες κ με το κοντακι στα μετρα σου δεν θα καταλαβεις ιδιαιτερες διαφορες...

Καλορίζικα Χρήστο.
Ρε αυτά μοιάζουν με τα δικά μου αλλά με χρυσαφί σιρίτι .xm.

ναι θεόφραστε τα φτιάχνει και τα δύο η briley για λογαριασμό της bown & win οπότε λογικά θα έχουν ίδια γεωμετρία ...
τα δικά σου θεόφραστε γράφουν κάτι για ατσάλινα ?

Back