Ασε ΦΥΛΕ κατη ετημαζεται για Νοεμβρη και θελλω να ειμαι μεσα.Μου το ειπαν σημερα, και αντι να εχω το μιαλο μου στην δουλεια, το εχασα τελειος..smashfrak..smashfrak.Τσσσσσσσσσσσσ .....![]()
Με το καλό, στείλε μου πμ να μου πεις σε ποιον θα μείνετε.Ασε ΦΥΛΕ κατη ετημαζεται για Νοεμβρη και θελλω να ειμαι μεσα.Μου το ειπαν σημερα, και αντι να εχω το μιαλο μου στην δουλεια, το εχασα τελειος..smashfrak..smashfrak.
Αν με το καλο κληση ενωηται.Αφου ολλα μας τα περνουνε, θελλο σιγα σιγα να κηνηγαω τα ονηρα μου.Με το καλό, στείλε μου πμ να μου πεις σε ποιον θα μείνετε.![]()
τα ονηρα φιλε εινε για τους ονηροπολους με το φιλαρακι σου δηπλα γινοντε πραγματικοτιτα περνουν σαρκα και οστα γιατη αν περημενες απο την.φαλακρη αλεπου να στα πραγματοπιισει θα σε ειχε φαει το 4ο τ0 3ο και το2ο και η μηχανη χαχαχαχαχαχΑν με το καλο κληση ενωηται.Αφου ολλα μας τα περνουνε, θελλο σιγα σιγα να κηνηγαω τα ονηρα μου.![]()
Την maxus που εχω ειναι super magnum.δεν εχω δει καμια διάφορα απο οπλα magnum.για να μην πω το αντιθετω. οτι ειναι υπερβολή το super magnum ειναι για τα κυνηγια που κανουμε.αλλα δεν υπήρχε σε magnum η duck blind.Το Α5 που πήρα δεν είναι super magnum αν ηταν δεν θα το έπαιρνα,γνωριζω όμως ότι βγαίνει και super magnum
Νικόλα γιατί από Ιταλία μερια δεν βλέπεις κάτι αξιόλογο ; μπορείς να διευκρινήσεις το αξιόλογο ;
Καλοριζικα και καλοτουφεκα Χρήστο, τα συγκεκριμένα τα προοριζουν για σκοποβολή και όχι μόνο με μολύβδινα σκάγια κοίταξα και στην browning και στην briley μιας και τα φτιάχνει αυτή και δεν είδα να αναφέρουν κάτι για ατσάλινα σκάγια.μετά την δουλειά με περίμενε μια έκπληξη ....
ήρθε το πακέτο με τα midas μου
πέρα απο την ονομαστική σύσφιξη μέτρησα και εγώ και υπολόγισα για αυλό 18,7 (ΑΠΟΚΛΙΣΗ (-mm))
18,55 -0,15 midas IC
18,27 -0,43 midas M
17,89 -0,81 midas F
οι διαστάσεις στομίου
αυτό που με "κόλλησε " ειναι οτι δεν ειδα να γράφει κάτι για ατσάλινα σκάγια ...μμμμμ.xm.
Με ποιο 686, με τα καινουργια Sportting με καννες Optima, η με τα παλια κλασσικα με τον 18,4 αυλο? Για μενα το 725 ειναι αρκετα καλυτερο κ απο τα δυο κ στην αισθηση της ανακρουσης κ στην σκανδαλη κ στο ζυγισμα κ στην τουφεκια... Στο μονο που δεν εχω αποψη ειναι τι κανει απο τουφεκιες το νεο 686 με τους 18,6 αυλους...Θελω να μάθω αν κάποιος έχει το 725 sporting και το έχει συγκρίνει με κάποιο από τα 686 να μας πει τι εντυπώσεις του έχει αφήσει
ΤΕΡΑΣΤΙΑ κ δεν ειχε σχεση με τα μετρα του κοντακιου...Με το παλαιό που έχεις δει είχε μεγάλη διαφορά στην ανάκρουση ?
Καλορίζικα Χρήστο.
Ρε αυτά μοιάζουν με τα δικά μου αλλά με χρυσαφί σιρίτι .xm.