Browning Team

Σαραντο οπως εγραψα παραπανω βλητικα το νεο 686 με το 725 δεν το εχω συγκρινει... Εχω συγκρινει ομως το παλιο με τους 18,4 αυλους κ τα Mobile τσοκ κ υστερουσε σε σχεση με το 725 κατα μεσο ορο ενα 10-12% αν θυμαμαι καλα σε δυο τυπους φυσιγγιων... Τα σκαγια που το 686 τα εβαζε στον πινακα εκτος του κυκλου των 76 εκ, το 725 τα εβαζε μεσα στην περιφερεια του κυκλου...
Εγω δεν εστιαζω εκει ομως τις κυριες διαφορες των δυο οπλων, αλλα στην ανακρουση, τη σκανδαλη κ το ζυγισμα... Το 725 θεωρω πως ειναι πολυ βελτιωμενο σε αυτα τα σημεια, κ αντικατοπτριζεται βεβαια κ στην τιμη... Αν κ ενα μεταχειρσιμενο 686 σε τιμη στο 100αρικο ειναι μια τιμια επιλογη...

Τα επωμισα και τα δυο.Δεν τα εχω ριξει για να εχω ολοκληρωμενη αποψη, ομως το 725 ανεβαινε πιο ωραια.Το 686 το ενιωθα πιο μπροστοβαρο. Τωρα για τουφεκιες εχω ακουσει οτι τα μαμα τσοκ του 725 δεν ειναι κατι ιδιαιτερο ενω τα beretta με τις optima εχουν πολυ καλη τουφεκια.

ναι θεόφραστε τα φτιάχνει και τα δύο η briley για λογαριασμό της bown & win οπότε λογικά θα έχουν ίδια γεωμετρία ...
τα δικά σου θεόφραστε γράφουν κάτι για ατσάλινα ?
όχι Χρήστο δεν νομίζω να γράφουν κάτι πάνω, ξέρεις που μπορεί να γράφουν κάτι αν γράφουν; Επειδή είναι τα μαμησια που έρχονται με το όπλο δεν έχουν κάποια συσκεασία που να γράφει κάτι. Όταν γυρίσω θα το ψάξω περισσότερο

Μου αρεσουν πολυ εμφανισιακα τα Midas, ταιριζουν με τη λιτη εμφανιση των Bro... Καλοτουφεκα Χρηστο... Στειλε ενα mail στην εταιρια για τα ατσαλινα...

Με ποιο 686, με τα καινουργια Sportting με καννες Optima, η με τα παλια κλασσικα με τον 18,4 αυλο? Για μενα το 725 ειναι αρκετα καλυτερο κ απο τα δυο κ στην αισθηση της ανακρουσης κ στην σκανδαλη κ στο ζυγισμα κ στην τουφεκια... Στο μονο που δεν εχω αποψη ειναι τι κανει απο τουφεκιες το νεο 686 με τους 18,6 αυλους...
Αρη το ξερεις αλλωστε ότι το 725 είναι η φεραρι στην κατηγορια του , εχεις στα χερια σου το κορυφαιο οπλο μεχρι 4000 ε χρηματικη αξια , τρομερο οπλο το 725 από ολες τις αποψεις , τι να κανουν τα αεροβόλα και τα φρενα των αεροπλάνων στο κανονι ??? αερα τωρα με τον καυσωνα μπορει να κανουν

Σαράντο έχεις άποψη και δοκιμές από κάννη με αυλό 18,3 (Beretta) και τσοκ φρένων π.χ. Anaconda; Έχω αυτόν τον συνδυασμό, τον δοκίμασα φέτος πολύ λίγες φορές. Σαν πρώτη εντύπωση είναι θετικότατη αλλά δεν παύει ο δοκιμές να είναι ελάχιστες για ολοκληρωμένη εικόνα...

Σαραντο οσα γραφω, δεν τα γραφω επειδη ειναι δικο μου το 725, ισα ισα που αν ενιωθα οτι την ειχα πατησει με κατι, δηλαδη ειχα δωσει παραπανω χρηματα απο αυτα που αξιζει , τοτε να εισαι σιγουρος οτι θα το ελεγα μηπως κ μπορουσα να πονηρεψω κ καποιον αλλο φιλο πριν κανει την ιδια αγορα... Δεν ειμαι απο αυτους που οτι αγοραζουν πρεπει σωνει κ καλα να ειναι κ καλο, εχω κανει ενα σωρο αγορες κ την εχω πατησει... Γιατι το marketing κ η παπατζα παει συννεφο κ το ξερεις....
Το οτι θεωρω οτι στην χρηματικη κατηγορια του κ ισως κ σε λιγο μεγαλυτερη, το 725 sporter, δεν εχει αντιπαλο, το πιστευω κ το εχω δει, τουλαχιστον με τα δικα μου ματια κ μεσα απο δοκιμες...

αλλα και δικο μου να ηταν ομως τα ιδια θα εγραφα για το βλητικο κομματι,
Οχι Σαραντο, πιο πολυ σε αυτο που γραφεις αναφερθηκα κ ξεκαθαρισα οτι δεν γραφω τιποτα καλο επειδη το οπλο ειναι δικο μου, ειναι αυτα που εχω δει στην πραξη... Σε σχεση με το 686 με επισης 76αρες καννες κ αυλο 18,4, το 725 με αυλο 18,7 ειχε μεσο ορο 10-12% αυξημενη συγκεντρωση...
Τωρα αν με κωννους κ τσοκ φρενου κ οτιδηποτε αλλο θα "ανεβαινε" το 686, δεν το ξερω κ δεν με ενδιαφερει, οταν συγκρινω μια καννη το καννω με αυτα που προσφερει εξ αρχης...

Τους δίσκους τους σπάνε όλα τα όπλα. Θέλει εμπειρία για να βγάλεις συμπέρασμα για την φονικότητα ενός όπλου από το σπάσιμο των δίσκων. Είχα την τύχη να δω τον Άρι να τουφεκάει πάπιες σε ημερήσιο κυνήγι υδροβίων με το 725. Έπαθα την πλάκα μου. Έχουμε σκοτώσει και έχουμε σκοτώσει παπιά, χαμηλά, στα σύννεφα, γρήγορα, αργά κτλ. Τα σκοτώματα που έκανε σε μπασιματιάρικα πουλιά κοντά στα 50 μέτρα, ήταν να τραβάς τα μαλλιά σου. Εγώ που έβλεπα τις τουφεκιές από απόσταση 50 μέτρων δίπλα, έφερνα στο μυαλό μου τα σκοτώματα του 725, με τα σκοτώματα της Benelli και γέλαγα, ενώ σε κάθε τουφεκιά φώναζα και πανηγύριζα σαν μικρό παιδί :)
Μεγάλο ρόλο για μένα στην επιτυχία του 725 έχουν οι κώνοι του.

Παλι την ιδια κουβεντα θα αρχισουμε, το βλεπω εγω... .sarcastic. Η καννη της Benelli δεν το φτανει το 725, θα μου πεις ειναι δικανο, ειναι 76αρη, ειναι ετσι, ειναι αλλιως, στον πινακα ετσι... Οκ ενταξει... Στο κυνηγι ομως κ πανω στο θηραμα, τα παπια με το 725 ειναι σαν να τα βαρας με σφυρι κ αλλο να το βλεπεις αυτο στα 30 μετρα, αλλο να το βλεπεις στα 50...
Οπως ειπε ο Γιωργος, εχουμε σκοτωσει κ εχουμε σκοτωσει παπια, καποιες τουφεκιες ωστσοσο σου μενουν...;)
Κωννους 3,2 εκατοστα εχει με 18,7 αυλο, οχι τιποτα υπερβολικους, ωστοσο μαλλον ολος αυτος ο συνδυασμος δουλευει καλα...
Αντε γιατι εχει γινει που εχει γινει "οπλο εργασιας" η Μ2 με τα ξεβαματα στο φιλμ απο τις πλαβες, εχει κ μαυρο κοντακι κ ειναι λιγο σαν τσιρκο, ετοιμος ειμαι να την στειλω να της κανω κ ενα κωνο ωραιο κ μακρυ, εχω κ τσοκ φρενου, να την δουλευω με ιδιογομωση σε αλλες καταστασεις...:) Να ειναι ασχημη αλλα με πιο κοφτερα δοντια... .vah.

Σαραντο δεν διαφωνω μαζι σου στο οτι οι καννες με προυποθεσεις κ καταλαβαινοντας που υστρεουν μπορουν να φτασουν η μια την αλλη, ισα ισα που εισαι κ ψαγμενος σε αυτο το κομματι κ σε παω, αυτο το εχω δει κ το βλεπω, διαφωνω εν μερη στο οτι ολες οι εργοστασιακες καννες ειναι ιδιες... Για μενα δεν ειναι...

Last edited:
Ερωτηση στους εχοντες 725 κυριως το hunter. Το πελμα που φοραει ειναι το πιο λεπτο inflex? Η υπαρχει και λεπτοτερο σε παχος?

Για καποιον ομως που το θελει κυριως για κυνηγι και πολυ σπανιο σκοπευτηριο το hunter ειναι πιο σωστη επιλογη νομιζω.
μην γραφετε τετοια μυνυματα γιατι εχει χαντακωθεί πολυς κοσμος που τα διαβαζει , κλασεις ανωτερο παντου το sporter

μην γραφετε τετοια μυνυματα γιατι εχει χαντακωθεί πολυς κοσμος που τα διαβαζει , κλασεις ανωτερο παντου το sporter
Οτι πεις εσυ δασκαλε δε θα το ξανακανω...Παρτε παιδια ολοι το sporter ακομα και σε περπατητο κι αν ειναι δυνατον 81 εκ...

Οτι πεις εσυ δασκαλε δε θα το ξανακανω...Παρτε παιδια ολοι το sporter ακομα και σε περπατητο κι αν ειναι δυνατον 81 εκ...
Εγώ έχω κάνει περπατητό με το sporter 76cm και δεν με προβλημάτισε καθόλου :) Το κυνηγητικό το έχω πιάσει απλά στα χέρια μου.

Εγώ έχω κάνει περπατητό με το sporter 76cm και δεν με προβλημάτισε καθόλου :) Το κυνηγητικό το έχω πιάσει απλά στα χέρια μου.
Γιωργο ξερεις πολυ καλα οτι ολοι οι σωματοτυποι δεν ειναι ιδιοι. Η χρηση επισης δεν ειναι ιδια. Αλλος ειναι πιο δυνατος και δεν αισθανεται το βαρος στο αριστερο χερι τοσο αλλος το σηκωνει με δυσκολια. Προσωπικα αν θελεις τη γνωμη μου ισως να μη με δυσκολευε το sporter σε 76 γιατι εγω δεν κανω πολλα περπατητα.Οταν κραταω ομως το οπλο 3-4 ωρες καταλαβαινω το παραπανω βαρος. Καποτε ειχα μια centro η οποια ηταν πολυ ελαφρια περιπου 3 κιλα με καννη 66 εκ και ηταν ο ορισμος της γρηγορης σκοπευσης. Οταν πηρα την αλλη benelli σε 71 και πιο βαρια 300 γρ η διαφορα ηταν μεγαλη οχι στην αρχη στις πρωτες επωμισεις, αλλα μετα απο πολλες επωμισεις ενιωθα τα 300 γρ παραπανω ενα κιλο.Εγω επωμισα μονο το hunter και φαντασου οτι κατα τυχη υπηρχε κι αυτο (η browning δεν εχει οπλα και εχουν παει πισω ολες οι παραγγελιες).Εχω ζητησει ηδη να μου τα φερουν και τα δυο να τα επωμισω και οποιο θα μου αρεσει πιο πολυ θα το πληρωσω και θα το παρω, οταν επιτελους ερθουν. Θεωρω αστοχη τη γνωμη του φιλου πιο πανω οτι χαντακωνεται καποιος διαβαζοντας μια γνωμη που εν πασει περιπτωσει η ιδια η browning εχει διαχωρισει απλα με δυο ονοματα hunter-sporter.Eδω μπαινουμε εκφραζουμε αποψεις και δεν εκπαιδευουμε κανεναν.Ας το καταλαβουμε ολοι μας.

Δηλαδή ο μπεκατσας κι ο περδικας πρεπει να κρατάνε δικανο sporting με φαρδιά ρίγα και 76 π.η 81 κάνη?ελάτε εδώ στη Κρήτη στα βουνά κι οποιος το κανει αυτό με 8 και 10 ώρες περπάτημα θα τον παραδεχτώ.ημαρτον θα ξεχάσουμε και τα πολύ λιγα που ξέρουμε.

Back