Browning Team

το μήκος κανης το ειδος του όπλου αν είναι κυνηγετικό η sporting είναι υποκειμενικές επιλογές και εξαρτώνται απο την οικον.κατασταση του υποψηφίου αγοραστή. Έχω ρίξει στο σκοπευτηρι ο αρκετές φορες με brown. Sporter 76 π κάνη και δεν με βολεψε ποτε. Πιο πολύ με βολεύει το cynergu του μπαρη μου με 71π.εριξα με 692 το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου ουτε σαν αίσθηση ουτε σαν όπλο.. Πιο πολύ με βολεύει το 687 του βικτωρα.Θέλω να πω οτι ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Αν έπαιρνα δικανο αυτή τη στιγμη θα έπαιρνα citori με 71 π. για να κάνω όλα μου τα κυνήγια και να πηγαίνω και στο σκοπ.και παντα θα προτιμαω όπλα με 18,3-18,4 αυλό γιατί έχω αποτελεσματα. Και γιατί δεν θέλω φαρδιά ρίγα.

το μήκος κανης το ειδος του όπλου αν είναι κυνηγετικό η sporting είναι υποκειμενικές επιλογές και εξαρτώνται απο την οικον.κατασταση του υποψηφίου αγοραστή. Έχω ρίξει στο σκοπευτηρι ο αρκετές φορες με brown. Sporter 76 π κάνη και δεν με βολεψε ποτε. Πιο πολύ με βολεύει το cynergu του μπαρη μου με 71π.εριξα με 692 το οποίο δεν μου άρεσε καθόλου ουτε σαν αίσθηση ουτε σαν όπλο.. Πιο πολύ με βολεύει το 687 του βικτωρα.Θέλω να πω οτι ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Αν έπαιρνα δικανο αυτή τη στιγμη θα έπαιρνα citori με 71 π. για να κάνω όλα μου τα κυνήγια και να πηγαίνω και στο σκοπ.και παντα θα προτιμαω όπλα με 18,3-18,4 αυλό γιατί έχω αποτελεσματα. Και γιατί δεν θέλω φαρδιά ρίγα.
Ευριπίδη σαν πρώην κάτοχος Gp sporter ειμαι σίγουρος πως δεν σου άρεσε γιατί με κάνες 76αρες ήταν πολλή μπροστοβαρο και εντελώς αζυγιστο. Έχω ξαναδεί πως ή Browning με το 725 άλλαξε επίπεδο σε ομορφιά και εργονομία. Και δεν το λέω επειδή είμαι κάτοχος αλλά το λένε όλοι όσοι πιάνουν τα 725 και ειδικά αν έχουν εμπειρίες από παλαιότερα μοντέλα Browning.

Γιάννη το 725 δεν το έχω πιασει γιατί δεν το έχει κανεις εδω ουτε και μαγαζι.θα συμφωνήσω μαζί σου για το sporter. Πάντως οπτικά το 725 αν υποθέσουμε οτι είναι ενα αντίστοιχο 692 προσωπικά μ αρέσει πιο πολύ και στην τιμή του δίνει πιο πολλά απ οτι το Beretta. Όπως έγραψα και παραπανω όλα είναι υποκειμενικά. Αν διαλεγα μεταξύ των 2, 725 ασυζητιτι

Γιάννη το 725 δεν το έχω πιασει γιατί δεν το έχει κανεις εδω ουτε και μαγαζι.θα συμφωνήσω μαζί σου για το sporter. Πάντως οπτικά το 725 αν υποθέσουμε οτι είναι ενα αντίστοιχο 692 προσωπικά μ αρέσει πιο πολύ και στην τιμή του δίνει πιο πολλά απ οτι το Beretta. Όπως έγραψα και παραπανω όλα είναι υποκειμενικά. Αν διαλεγα μεταξύ των 2, 725 ασυζητιτι
Μιας και ανέφερες το 692 πριν κάνα μήνα ήρθε ένα στο σκόπευτηριο μας, οπότε ή σύγκριση ήταν αναπόφευκτη, όχι από μένα , από τα υπόλοιπα παιδιά. Όσοι τα συγκριναν οπτικά αλλα και στη πράξη ψηφισαν 725.

Μιας και ανέφερες το 692 πριν κάνα μήνα ήρθε ένα στο σκόπευτηριο μας, οπότε ή σύγκριση ήταν αναπόφευκτη, όχι από μένα , από τα υπόλοιπα παιδιά. Όσοι τα συγκριναν οπτικά αλλα και στη πράξη ψηφισαν 725.
δεν παιζεται το οπλο , τρομερη επιλογή και ειδικα στην τιμη αυτή , είναι κανες βρο και κινηση μπερετα με πολύ καλυτερη σκανδαλη

δεν παιζεται το οπλο , τρομερη επιλογή και ειδικα στην τιμη αυτή , είναι κανες βρο και κινηση μπερετα με πολύ καλυτερη σκανδαλη
Δημήτρη εμένα αυτό που δε μου άρεσε στο 692 εκτός την σκανδάλη, είναι το κοντάκι, είναι σαν κυνηγετικό με ανοικτό πιστολε. Ρε φουστη μου, Beretta είσαι, ο άλλος πληρώνει ένα σκασμο λεφτά να το αγοράσει δε μπορεί να βάλει ένα πιο σκοπειτυκο κοντακι, πρέπει δηλαδή να πάρει Dt11; Τις ίδιες μαλακιες έκαναν και με το 682 το σπόρτιγκ, μόνο το σκηταδικο είχε καθαρόαιμο σκοπευτικό κοντάκι. Δηλαδή πόσο παραπάνω πρέπει να πληρώσει κάποιος για να το βάλουν.

Ορίστε κοντάκι από 682 σπόρτιγκ, μα είναι αυτό κοντάκι από σκοπευτικό όπλο;
screenshot windows 7

Last edited:
Στα βελάκια ποντάρουν Γιάννη. Αυτό πληρώνεις. Σκεψου οτι σε όλα τα δικανα δίνουν 3 χρόνια εγγύηση και το φτωχό πλην τίμιο citori έχει 10.φτωχό σε εισαγωγικά για να μην παρεξηγηθω.

Last edited:
Δημήτρη εμένα αυτό που δε μου άρεσε εκτός την σκανδάλη, είναι το κοντάκι, είναι σαν κυνηγετικό με ανοικτό πιστολε. Ρε φουστη μου, Beretta είσαι, ο άλλος πληρώνει ένα σκασμο λεφτά να το αγοράσει δε μπορεί να βάλει ένα πιο σκοπειτυκο κοντακι, πρέπει δηλαδή να πάρει Dt11; Τις ίδιες μαλακιες έκαναν και με το 682 το σπόρτιγκ, μόνο το σκηταδικο είχε καθαρόαιμο σκοπευτικό κοντάκι. Δηλαδή πόσο παραπάνω πρέπει να πληρώσει κάποιος για να το βάλουν.
φιλε και όμως , είναι πολλοι που δεν θελουν κλειστη λαβη , τους αρεσει η μ.....α η ανοιχτη η ντεμι πιστολε , δεν μπορω ειλικρινα να το καταλαβω , μονο σκοπευτες θελουν φουλ πιστολ λαβες που φυσικα είναι και ανατομικες , ο καρπος δεν πρεπει να σπαει γιατι δεν είναι φταιγμενος ετσι και αναγκαζει το οπλο να κατεβει στην επωμιση , φυσικα αυτό μονο σκοπευτες τελικα το καταλαβαινουν , η πολύ εμπειροι κυνηγοι , τελος παντων , δεν κατηγορησα καποιο οπλο συγκεκριμένα , απλως εμενα προσωπικα και τα εχω ριξει σχεδόν όλα τα οπλα , το 725 το σπορτιγκ μου αρεσει τρομερα

Στα βελάκια ποντάρουν Γιάννη. Αυτό πληρώνεις. Σκεψου οτι σε όλα τα δικανα δίνουν 3 χρόνια εγγύηση και το φτωχό πλην τίμιο citori έχει 10.φτωχό σε εισαγωγικά για να μην παρεξηγη
Ναι Ευριπιδη, σου λέει ο άλλος έχει παρει τόσα μετάλλια σε αγωνες, λες και αν δώσεις του Αχιλλεως, του Σαλαβαντακη ή σε όλους τους κορυφαίους σκοπευτές άλλο όπλο δε θα ρίξουν καλά.

Παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα...και τα beretta κατι καλο θα εχουν για να κοστιζουν τοσο και να τα χρησιμοποιουν τοσοι σκοπευτες.σιγουρα ειναι και το μαρκετινγκ στη μεση...το οποιο δουλεψε πολυ σωστα η browning και πρπσφερει τετοιο οπλο σε τετοια τιμη...αλλα νομιζω και τα berettaεχουν αποδειξει την αξια τους στον χρονο!

Παιδια μην τα ισοπεδωνουμε ολα...και τα beretta κατι καλο θα εχουν για να κοστιζουν τοσο και να τα χρησιμοποιουν τοσοι σκοπευτες.σιγουρα ειναι και το μαρκετινγκ στη μεση...το οποιο δουλεψε πολυ σωστα η browning και πρπσφερει τετοιο οπλο σε τετοια τιμη...αλλα νομιζω και τα berettaεχουν αποδειξει την αξια τους στον χρονο!
Ηλία δε λέω το αντίθετο, προσωπικά πιστεύω είναι υπερεκτιμημένα, απλά στα χρήματα εκτός Dt έπρεπε να προσφέρουν κάτι περισσότερο γιατί τα πληρώνουμε στο κόκκαλο. Ή ένσταση μου αφορά τα κοντάκια τους.

Ηλία δε λέω το αντίθετο, προσωπικά πιστεύω είναι υπερεκτιμημένα, απλά στα χρήματα εκτός Dt έπρεπε να προσφέρουν κάτι περισσότερο γιατί τα πληρώνουμε στο κόκκαλο.
Γιαννη καταρχην ξερεις την αποψη μου για το 725 επομενως ξερεις πως δεν ειμαι κακοπροαιρετος!ουτε εμενα δεν ειναι στα γουστα μου το 692 το θεωρω πολυ ελαφρυ στα χερια και δεν μου αρεσει ουτε εμενα το κοντακι του γιατι θυμιζει πολυ κυνηγετικο και μου αρεσουν τα ποιο χοντροκομμενα κοντακια...αλλα για να τα παιρνει τοσος κοσμος σε αυτα τα λεφτα κατι τους βρισκει!

Δημήτρη εμένα αυτό που δε μου άρεσε στο 692 εκτός την σκανδάλη, είναι το κοντάκι, είναι σαν κυνηγετικό με ανοικτό πιστολε. Ρε φουστη μου, Beretta είσαι, ο άλλος πληρώνει ένα σκασμο λεφτά να το αγοράσει δε μπορεί να βάλει ένα πιο σκοπειτυκο κοντακι, πρέπει δηλαδή να πάρει Dt11; Τις ίδιες μαλακιες έκαναν και με το 682 το σπόρτιγκ, μόνο το σκηταδικο είχε καθαρόαιμο σκοπευτικό κοντάκι. Δηλαδή πόσο παραπάνω πρέπει να πληρώσει κάποιος για να το βάλουν.

Ορίστε κοντάκι από 682 σπόρτιγκ, μα είναι αυτό κοντάκι από σκοπευτικό όπλο;
screenshot windows 7
Για baikal πιο πολυ φέρνει..

Δεν το ξερω πως ειναι τωρα,εχω να παω απο περυσι! Θα δω το σχήμα οταν παω μαλλον Σάββατο η Κυριακη! Οπως και να εχει δευτερη φορα ,με το Browning 525 και 23 πιατα ειναι τέλειο σκορ!! Βλεπω να αλλάζεις το 686 με το 725!
ΈΧΩ ένα 725sporter 76 και θέλω να το κάνω ανταλλαγή με hunter. Είναι σε τέλεια κατάσταση .

Αν δεν χρησ.4αρια και 5αρια σκάγια πάρε ενα u2 Muller να ρίχνεις σε όλες τις αποστάσεις μέχρι 40μ.και να τελειώνεις με τσοκ.ακριβό αλλά αξίζει τα λεφτά του.
Έχω πάρει 5 muller, το 725 έχει γίνει άλλο όπλο τα ds είναι για πέταμα σε σχέση με αυτά.

Προσωπικα παντως το Sporter που εχω επωμισει με τις 76αρες κανες μου αρεσει παρα πολυ σαν αισθηση. Ωραια αισθηση η σκανδαλη, ωραια αισθηση η κινηση στις 76αρες κανες, απλα δεν μου αρεσει το ψηλο προφιλ. Ριγες και τετοια δε με ενδιαφερουν, αλλωστε δεν τους δινω και σημασια οταν επωμιζω, ομοιως δεν ειχα και ποτε κολλημα με το ποσα χιλιοστα θα ειναι ο αυλος. Ακριβως ιδια εντυπωση εχω και για το Cynergy που επισης δεν μου αρεσει οπτικα.

Τα Beretta δεν μπορω να πω οτι ειναι υπερεκτιμημενα ή οτιδηποτε. Οπως επισης δεν μπορω να πω οτι ειναι υπερεκτιμημενο κανενα οπλο. Απλα το καθε ενα απευθυνεται στο κοινο του, που κρινει συνηθως με κριτηρια υποκειμενικα, εαν μιλαμε για χρηστες-σκοπευτες του επιπεδου μου, και οχι αλλους πιο γνωστες-σκοπευτες που οντως ξερουν τι ζητουν απο καθε οπλο. Εμεις, κακα τα ψεμματα, κοιταμε ξυλα, σκαλισματα, ομορφιες, αυλους, ριγες, και φυσικα ο καθενας εχει τις προσωπικες του προτιμησεις που πολλες φορες τον εμποδιζουν να κρινει σωστα.

Τα οπλα ομως που προοριζονται για το σπορτιγκ, επειδη θεωρουνται σκοπευτικα, εχουν σαφως μεγαλυτερες αντοχες, γιατι προοριζονται για χρηση που ενα κυνηγετικο μπορει να μη τη δει σε ολη του τη ζωη. Μια χαρα ομως ενα σκοπευτικο μπορει να χρησιμοποιηθει σε κυνηγια καρτεριου, ακομα και πολυ απαιτητικα οπως τα υδροβια, απλα κανενας δεν θα το προτιμησει λογω κοστους, και λογω τριτου φυσιγγιου. Εκει που εχω ενσταση ειναι στα περπατητα κυνηγια, ειδικα σε πολυ αντιξοες συνθηκες σε βουνο που λεει ο Ευριπιδης. Το δικο μου παντως 2-3 φορες παλιοτερα το εχω παρει σε ολοημερο περπατητο στις λασπες της Πελασγιας, μια φορα στη μαδαρα εδω, και σε 3-4ωρα κυνηγια περπατητα στο Ακρωτηρι. Υποψιν δεν εχει αορτηρες και ολη την ωρα το κραταγα σαν μωρακι .sarcastic.

Τα τσοκ δηλαδή τα εργοστασιακά ειναι για πέταμα . Μάλιστα . Τι ξερει άλλωστε η browning, beretta κτλ απο τσοκ κι κάνες . Όσα έχουν δηλαδή σταθερά τσοκ εν έχουν καλές κατανομές . Τα κρικοφ - περαζι δεν έχουν κατανομές . Καλημέρα

Τα τσοκ δηλαδή τα εργοστασιακά ειναι για πέταμα . Μάλιστα . Τι ξερει άλλωστε η browning, beretta κτλ απο τσοκ κι κάνες . Όσα έχουν δηλαδή σταθερά τσοκ εν έχουν καλές κατανομές . Τα κρικοφ - περαζι δεν έχουν κατανομές . Καλημέρα
Ε τωρα ρε Νικο που κολλανε αυτα που γραφεις με αυτο που ειπε ο φιλος παραπανω?

Έχω πάρει 5 muller

τα ds είναι για πέταμα σε σχέση με αυτά

Ο Ανθρωπος ειπε οτι τα Ds ειναι για πεταμα σε σχεση με τα Muller... Δεν ειπε ειναι για πεταμα γενικα... Προσωπικα δεν εχω αποψη γιατι δεν το εχω δοκιμασει με Muller ποτε...
Τα Ds ειναι μια χαρα τσοκ κ πολυ αποδοτικα στο κυνηγι οσες φορες κ αν τα χρησιμοποιησα αλλα ειναι ανοιχτα... Αν καποιος ριξει στα 40 μετρα με τα δυο αστρα DS που εχει συφσιξη 0,4 περιπου με ενα αλλο τσοκ με πραγματικη συσφιξη 2 αστρα (0,75) ε οπως καταλαβαινετε η διαφορα θα ειναι μεγαλη κ ειναι λογικο...
Οσες φορες ομως συγκρινα DS με αλλα προσιτα εξωεργοστασικα τσοκ (Carlson, Briley) οχι βαση ονομασιας αλλα βαση συφσιξης, δηλαδη ενα Ds με συσφιξη 0,4 βαση αυλου, με ενα εξωεργοστασιακο τσοκ με συφιξη παλι 0,4, τα DS ηταν καλυτερα σε ισοκατανομη...
Γενικα τα τσοκ δεν με ενδιαφερει αν τα λενε Briley, Carlson, Im, Mod, IC, σουλα, μαρια, γρηγορη... Με ενδιαφερει η πραγματικη τους συσφιξη...
Αν ο ανθρωπος συγκρινε ενα Μuller με συσφιξη 3 αστρα περιπου με αυτο που η BRowning δινει σαν 3 αστρα στο 725 τοτε λεω κ εγω με σιγουρια οτι η διαφορα θα ηταν μεγαλη...

Last edited:
Back