Εστω καποια δοκιμη να δουμε τι κανουν τα Kicks...δεν χρειαζεται απαραιτητηα συγριση των 2!!!Νομίζω Δημήτρη ο Παύλος τα έχει δώσει τα της μάνας του.
Εστω καποια δοκιμη να δουμε τι κανουν τα Kicks...δεν χρειαζεται απαραιτητηα συγριση των 2!!!Νομίζω Δημήτρη ο Παύλος τα έχει δώσει τα της μάνας του.
συμβολαιο ο Hankok φυσικα και εχει με τα Μυλερ , αλλα , πιστευεις ότι υπηρχε περιπτωση ο δυο φορες χρυσος ολυμπιονίκης στο ολυμπιακο σκητ και ισως ο καλυτερος σκοπευτης του πλανητη σε αυτό το αθλημα , να εβαζε στο οπλο του κατι λιγοτερο από το απολυτο σκοπευτικο τσοκακι φιλε ????????Κωνσταντινε δηλαδή αν είχε π.χ briley, seminole, kicks ή κάποιο άλλο δεν θα ήταν στους κορυφαίους; Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν έχει συμβόλαιο να φοράει muller. Φιλικά Κωνσταντινε.
Δημήτρη σίγουρα θα έβαζε το καλύτερο αλλά και το δέλεαρ απο τα χρήματα του συμβολαίου είναι και αυτό μία παράμετρος. Δηλαδή εσύ πιστεύεις με κάποιο αλλο τσοκ μεγάλης εταιρείας και σίγουρα μετα απο δοκιμές δεν θα ήταν στους κορυφαίους; Γιατί δε πιστεύω ότι όλοι οι άλλοι ισαξιοι σκοπευτες φοράνε τα ίδια τσοκ.συμβολαιο ο Hankok φυσικα και εχει με τα Μυλερ , αλλα , πιστευεις ότι υπηρχε περιπτωση ο δυο φορες χρυσος ολυμπιονίκης στο ολυμπιακο σκητ και ισως ο καλυτερος σκοπευτης του πλανητη σε αυτό το αθλημα , να εβαζε στο οπλο του κατι λιγοτερο από το απολυτο σκοπευτικο τσοκακι φιλε ????????
ο Χανκοκ και με σωληνα να ριξει θα κανει 25 , αλλα , δεν θα εβαζε ποτε στο οπλο του κατι λιγοτερο από το το απολυτο φιλε , για υτο να εισαι πολύ σιγουρος φιλε , εχει μετρησει και το δεκατο του χιλιοστου στην τουφεκια του και για αυτό να εισαι και παλι σιγουρος 1000 % , και πες μου γιατι ριχνει U1 - U3 στο σκητ ?Δημήτρη σίγουρα θα έβαζε το καλύτερο αλλά και το δέλεαρ απο τα χρήματα του συμβολαίου είναι και αυτό μία παράμετρος. Δηλαδή εσύ πιστεύεις με κάποιο αλλο τσοκ μεγάλης εταιρείας και σίγουρα μετα απο δοκιμές δεν θα ήταν στους κορυφαίους; Γιατί δε πιστεύω ότι όλοι οι άλλοι ισαξιοι σκοπευτες φοράνε τα ίδια τσοκ.
Τι να σου πω Δημήτρη, για να ρίχνει με U3 σίγουρα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και το άλλο που σκέφτομαι είναι αυτό που λέει ο Παυλος, για το ανάποδο ντουμπλε.ο Χανκοκ και με σωληνα να ριξει θα κανει 25 , αλλα , δεν θα εβαζε ποτε στο οπλο του κατι λιγοτερο από το το απολυτο φιλε , για υτο να εισαι πολύ σιγουρος φιλε , εχει μετρησει και το δεκατο του χιλιοστου στην τουφεκια του και για αυτό να εισαι και παλι σιγουρος 1000 % , και πες μου γιατι ριχνει U1 - U3 στο σκητ ?
Στον τελικό έχει 6 ντουμπλεδες από τους βατηρες 3-4-5 από 2 ντουμπλεδες στο κάθε βατήρα, πρώτα από τον mark και μετά από τον pool.Τον ντουμπλέ μπορείς να το ρίξεις όπως θέλεις; .xm.
ο Χανκοκ και με σωληνα να ριξει θα κανει 25 , αλλα , δεν θα εβαζε ποτε στο οπλο του κατι λιγοτερο από το το απολυτο φιλε , για υτο να εισαι πολύ σιγουρος φιλε , εχει μετρησει και το δεκατο του χιλιοστου στην τουφεκια του και για αυτό να εισαι και παλι σιγουρος 1000 % , και πες μου γιατι ριχνει U1 - U3 στο σκητ ?
U3 στο σκητ; .asking.
Τι να σου πω Δημήτρη, για να ρίχνει με U3 σίγουρα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και το άλλο που σκέφτομαι είναι αυτό που λέει ο Παυλος, για το ανάποδο ντουμπλε.
Την ίδια ακριβώς συζήτηση έχουν και στο trapshooters forums βρε ανησυχίες οι σκοπευτες ανά τον πλανήτη.Ο Δημήτρης ρώτησε γιατί ο αθλητής χρησιμοποιεί u3 και αναφέρθηκε ο ανάποδος ντουμπλές. Εγώ ρωτάω επειδή αυτό δεν το ξέρω, τους ντουμπλέδες στο skeet μπορεί να τους παίξει ο αθλητής όπως θέλει; Νομίζω πως όχι.
γιατί είναι κι αυτό στο συμβόλαιο γιατί αυτή είναι η διαφήμιση γιατί αυτό είναι το μαρκετινγκ γατί ο άνθρωπος είναι μεγάλο ταλέντοο Χανκοκ και με σωληνα να ριξει θα κανει 25 , αλλα , δεν θα εβαζε ποτε στο οπλο του κατι λιγοτερο από το το απολυτο φιλε , για υτο να εισαι πολύ σιγουρος φιλε , εχει μετρησει και το δεκατο του χιλιοστου στην τουφεκια του και για αυτό να εισαι και παλι σιγουρος 1000 % , και πες μου γιατι ριχνει U1 - U3 στο σκητ ?
Εγώ ρωτάω επειδή αυτό δεν το ξέρω, τους ντουμπλέδες στο skeet μπορεί να τους παίξει ο αθλητής όπως θέλει; Νομίζω πως όχι.
Στον τελικο οι ντουμπλεδες παιζονται αναποδα Γιωργο, δεν ξερω αν ειναι σε ολους τους βατηρες, αλλα στον 5 σιγουρα...Στον τελικό έχει 6 ντουμπλεδες από τους βατηρες 3-4-5 από 2 ντουμπλεδες στο κάθε βατήρα, πρώτα από τον mark και μετά από τον pool.
Ωραία θεωρία Δημήτρη αλλά δεν νομίζω να είναι όλα αυτά άσπρο η μαύρο. Μάλλον προς το γκρι βαίνουν τα πάντα στην ζωήστο σκητ με τους νεους κανονισμους ο τελικος γινεται με 16 βολες , 8 ντουμπλεδες δηλαδή , 2 ντουμπλεδες από τον βατηρα 3 , ενας κανονικα απο πουλ πρωτα και μετα ενας αναποδος , 2 ντουμπλεδες από τον βατηρα 4 , 2 ντουμπλεδες από τον βατηρα 5 έναν κανονικο πρωτα από μαρκ και μετα αναποδο από πουλ , και παλι στον 4 δυο ντουμπλεδες , οσο αφορα τα τσοκ , τα εχω δοκιμασει όλα , σε σκοπευτικη χρηση τα Μυλερ είναι μακραν τα καλυτερα , και λογω κατανομων αλλα και λογω πολυ μειωμενου βαρους , και πληροφοριακα , δεν παιρνω μιζα απο τον Μυλερ , οσο αφορα το U3 και τον αμερικανο πρωταθλητη , όλα τα εκατομυρια δολλαρια του κοσμου να του δωσεις με ένα χρυσο ολυμπιακο μεταλλιο δεν τα αλλαζει , βλέπετε υπαρχουν εκατομυρια δισεκατομυριουχοι στον πλανητη αλλα ελαχιστα ατομα ολυμπιονίκες , δεν μετριωνται ολα με λεφτα ρε μαγκες , υπαρχουν και πραγματα ανωτερα , για να παιζει με Μυλερ ο Χανκοκ υπαρχει σοβαρότατος λογος