Browning Team

Κωνσταντινε δηλαδή αν είχε π.χ briley, seminole, kicks ή κάποιο άλλο δεν θα ήταν στους κορυφαίους; Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν έχει συμβόλαιο να φοράει muller. Φιλικά Κωνσταντινε.
συμβολαιο ο Hankok φυσικα και εχει με τα Μυλερ , αλλα , πιστευεις ότι υπηρχε περιπτωση ο δυο φορες χρυσος ολυμπιονίκης στο ολυμπιακο σκητ και ισως ο καλυτερος σκοπευτης του πλανητη σε αυτό το αθλημα , να εβαζε στο οπλο του κατι λιγοτερο από το απολυτο σκοπευτικο τσοκακι φιλε ????????

Last edited:
συμβολαιο ο Hankok φυσικα και εχει με τα Μυλερ , αλλα , πιστευεις ότι υπηρχε περιπτωση ο δυο φορες χρυσος ολυμπιονίκης στο ολυμπιακο σκητ και ισως ο καλυτερος σκοπευτης του πλανητη σε αυτό το αθλημα , να εβαζε στο οπλο του κατι λιγοτερο από το απολυτο σκοπευτικο τσοκακι φιλε ????????
Δημήτρη σίγουρα θα έβαζε το καλύτερο αλλά και το δέλεαρ απο τα χρήματα του συμβολαίου είναι και αυτό μία παράμετρος. Δηλαδή εσύ πιστεύεις με κάποιο αλλο τσοκ μεγάλης εταιρείας και σίγουρα μετα απο δοκιμές δεν θα ήταν στους κορυφαίους; Γιατί δε πιστεύω ότι όλοι οι άλλοι ισαξιοι σκοπευτες φοράνε τα ίδια τσοκ.

Δημήτρη σίγουρα θα έβαζε το καλύτερο αλλά και το δέλεαρ απο τα χρήματα του συμβολαίου είναι και αυτό μία παράμετρος. Δηλαδή εσύ πιστεύεις με κάποιο αλλο τσοκ μεγάλης εταιρείας και σίγουρα μετα απο δοκιμές δεν θα ήταν στους κορυφαίους; Γιατί δε πιστεύω ότι όλοι οι άλλοι ισαξιοι σκοπευτες φοράνε τα ίδια τσοκ.
ο Χανκοκ και με σωληνα να ριξει θα κανει 25 , αλλα , δεν θα εβαζε ποτε στο οπλο του κατι λιγοτερο από το το απολυτο φιλε , για υτο να εισαι πολύ σιγουρος φιλε , εχει μετρησει και το δεκατο του χιλιοστου στην τουφεκια του και για αυτό να εισαι και παλι σιγουρος 1000 % , και πες μου γιατι ριχνει U1 - U3 στο σκητ ?

το μυαλό μου πάει για τον βατήρα 4 και τον ανάποδο ντουμπλέ

είμαι της άποψης πως στην κατηγορία αυτών των αθλητών δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο τσοκ αλλά από ποιόν θα πάρω πολλά και λίγα "φράγκα"

ο Χανκοκ και με σωληνα να ριξει θα κανει 25 , αλλα , δεν θα εβαζε ποτε στο οπλο του κατι λιγοτερο από το το απολυτο φιλε , για υτο να εισαι πολύ σιγουρος φιλε , εχει μετρησει και το δεκατο του χιλιοστου στην τουφεκια του και για αυτό να εισαι και παλι σιγουρος 1000 % , και πες μου γιατι ριχνει U1 - U3 στο σκητ ?
Τι να σου πω Δημήτρη, για να ρίχνει με U3 σίγουρα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και το άλλο που σκέφτομαι είναι αυτό που λέει ο Παυλος, για το ανάποδο ντουμπλε.

http://imgur.com/Yvb6xA8
Σημερα εριξα μια πουλα στο σκοπευτ με το 725 grade 5!πολυ ομορφο οπλο και η τιμη αναλογη βεβαια!θεωρω ομως με τα 5,5 περιπου χιλιαρικα που κανει βρισκεις πολυ ανωτερα οπλα!λοιπον οι εντυπωσεις μου! Νομιζω οτι ριχνει περισσοτερο σαν μπερετα παρα σαν μπραουνινγκ!
μου αρεσε πολυ η σκανδαλη, ωραια αισθηση!μου αρεσε πολυ η ριγα αλλα νομιζω οτι τα προιγουμενα xs ειχαν λιγο καλυτερη!το ζυγισμα του σαφως καλυτερο απο τα προιγουμενα μοντελα 525 κτλ αλλα οχι καλυτερο απο το μπερετα sporting 30"που κατεχω κιολας!το οποιο ειναι και πιο ελαφρυ σαν αισθηση!το επιβεβαιωσε και ο κατοχος του 725!
Το κλωτσημα νορμαλ!σαν μπερετα sporting θα πω παλι!αν και απο πολλους ειχα ακουσει οτι δε χτυπαει καθολου!ωραιο κοντακι και ωραια παπια στο πιασιμο!
Τωρα αν χρειαζεται να αλλαξεις και τσοκ σε ενα τετοιο οπλο δηλ συν 500 ευρω ανεβαινει πολυ η τιμη!
Αυτα το ολιγα!!!

Ο Δημήτρης ρώτησε γιατί ο αθλητής χρησιμοποιεί u3 και αναφέρθηκε ο ανάποδος ντουμπλές. Εγώ ρωτάω επειδή αυτό δεν το ξέρω, τους ντουμπλέδες στο skeet μπορεί να τους παίξει ο αθλητής όπως θέλει; Νομίζω πως όχι.

U3 στο σκητ; .asking.
Τι να σου πω Δημήτρη, για να ρίχνει με U3 σίγουρα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και το άλλο που σκέφτομαι είναι αυτό που λέει ο Παυλος, για το ανάποδο ντουμπλε.
Ο Δημήτρης ρώτησε γιατί ο αθλητής χρησιμοποιεί u3 και αναφέρθηκε ο ανάποδος ντουμπλές. Εγώ ρωτάω επειδή αυτό δεν το ξέρω, τους ντουμπλέδες στο skeet μπορεί να τους παίξει ο αθλητής όπως θέλει; Νομίζω πως όχι.
Την ίδια ακριβώς συζήτηση έχουν και στο trapshooters forums βρε ανησυχίες οι σκοπευτες ανά τον πλανήτη.

image upload no limit

Shooting the reverse doubles probably means most shooters are more comfortable with a bit of choke.
Να με συνχωρεσουν οι μπραουνιγκακιδες.

γιατί είναι κι αυτό στο συμβόλαιο γιατί αυτή είναι η διαφήμιση γιατί αυτό είναι το μαρκετινγκ γατί ο άνθρωπος είναι μεγάλο ταλέντο
γιατί για όλα τα παραπάνω και για άλλα ακόμα πρέπει όλοι να σχολιάζουμε τι κρατάει τι φοράει ο Χανκοκ
τα muller είναι από τα καλύτερα τσόκ....αν είναι τα καλύτερα δεν θα αποδειχθεί ούτε θα συμφωνηθεί σε μια σκοπευτικη η κυνηγετική συζήτηση :)

Κακα τα ψεμματα, ελαχιστοι απο μας θα μπορουσαν να καταλαβουν τις διαφορες αναμεσα στα τσοκ ριχνοντας απλα στο σκητ ή στο σπορτιγκ. Εμεις βλεπουμε κατανομες, μετραμε ταχυτητες και διατρηση, αλλα νομιζω κανενας σκοπευτης επιπεδου Χανκοκ δεν καθεται να μετραει σκαγια στον πινακα πριν διαλεξει τσοκ. Η συζητηση ομως, δηλαδη το αν επειδη ο συγκεκριμενος ριχνει με το U3 πρεπει καλα και ντε και μεις να παρουμε τετοιο ειναι αλλη. Αυτος ριχνει με τα τσοκ του χορηγου του, αλλα να ειστε βεβαιοι οτι παιρνει το 100% και απο το οπλο του και απο τα παρελκομενα του. Ισως σε καποια χρονια να εχει καλυτερη χορηγια απο τα Kicks ας πουμε, αυτο σημαινει οτι χαλασαν τα Muller ή οτι τα αλλα ειναι καλυτερα;

Για μενα η επιλογη ενος τσοκ δε πρεπει να βασιζεται μονο στο ονομα (εφοσον φυσικα δεν εχουμε παντα τη δυνατοτητα να δοκιμαζουμε τσοκακια πριν αγορασουμε) αλλα δυστυχως γινεται συνηθως ετσι. Απο κει και περα ομως η πλειοψηφια απο μας δεν μπορουμε να τα εκμεταλλευτουμε στο 100% και στις αποτυχιες μας ειναι και αυτα υποψηφια ως αιτια, γιαυτο και μπαινουμε στην αεναη αναζητηση του τσοκ, ενω θα επρεπε να του δωσουμε (και αυτου) τον απαραιτητο χρονο ωστε να δουμε τι κανει και πως ωστε να μπορουμε να εκφερουμε γνωμη.

Εγώ ρωτάω επειδή αυτό δεν το ξέρω, τους ντουμπλέδες στο skeet μπορεί να τους παίξει ο αθλητής όπως θέλει; Νομίζω πως όχι.

Στον τελικό έχει 6 ντουμπλεδες από τους βατηρες 3-4-5 από 2 ντουμπλεδες στο κάθε βατήρα, πρώτα από τον mark και μετά από τον pool.
Στον τελικο οι ντουμπλεδες παιζονται αναποδα Γιωργο, δεν ξερω αν ειναι σε ολους τους βατηρες, αλλα στον 5 σιγουρα...

στο σκητ με τους νεους κανονισμους ο τελικος γινεται με 16 βολες , 8 ντουμπλεδες δηλαδή , 2 ντουμπλεδες από τον βατηρα 3 , ενας κανονικα απο πουλ πρωτα και μετα ενας αναποδος , 2 ντουμπλεδες από τον βατηρα 4 , 2 ντουμπλεδες από τον βατηρα 5 έναν κανονικο πρωτα από μαρκ και μετα αναποδο από πουλ , και παλι στον 4 δυο ντουμπλεδες , οσο αφορα τα τσοκ , τα εχω δοκιμασει όλα , σε σκοπευτικη χρηση τα Μυλερ είναι μακραν τα καλυτερα , και λογω κατανομων αλλα και λογω πολυ μειωμενου βαρους , και πληροφοριακα , δεν παιρνω μιζα απο τον Μυλερ , οσο αφορα το U3 και τον αμερικανο πρωταθλητη , όλα τα εκατομυρια δολλαρια του κοσμου να του δωσεις με ένα χρυσο ολυμπιακο μεταλλιο δεν τα αλλαζει , βλέπετε υπαρχουν εκατομυρια δισεκατομυριουχοι στον πλανητη αλλα ελαχιστα ατομα ολυμπιονίκες , δεν μετριωνται ολα με λεφτα ρε μαγκες , υπαρχουν και πραγματα ανωτερα , για να παιζει με Μυλερ ο Χανκοκ υπαρχει σοβαρότατος λογος , το U3 το θεωρει ως το τελειοτερο και πρεπον για ατ δευτερα πιατα στους αναποδους ντουμπλεδες , και μαλον μετα από καποια εκατομυρια φυσίγγια πρεπει να εχει λιγο δικιο , 2 χρυσα ολυμπιακα μεταλλια και παει ολοταχως για τριτο σε λιγες μερες

Last edited:
στο σκητ με τους νεους κανονισμους ο τελικος γινεται με 16 βολες , 8 ντουμπλεδες δηλαδή , 2 ντουμπλεδες από τον βατηρα 3 , ενας κανονικα απο πουλ πρωτα και μετα ενας αναποδος , 2 ντουμπλεδες από τον βατηρα 4 , 2 ντουμπλεδες από τον βατηρα 5 έναν κανονικο πρωτα από μαρκ και μετα αναποδο από πουλ , και παλι στον 4 δυο ντουμπλεδες , οσο αφορα τα τσοκ , τα εχω δοκιμασει όλα , σε σκοπευτικη χρηση τα Μυλερ είναι μακραν τα καλυτερα , και λογω κατανομων αλλα και λογω πολυ μειωμενου βαρους , και πληροφοριακα , δεν παιρνω μιζα απο τον Μυλερ , οσο αφορα το U3 και τον αμερικανο πρωταθλητη , όλα τα εκατομυρια δολλαρια του κοσμου να του δωσεις με ένα χρυσο ολυμπιακο μεταλλιο δεν τα αλλαζει , βλέπετε υπαρχουν εκατομυρια δισεκατομυριουχοι στον πλανητη αλλα ελαχιστα ατομα ολυμπιονίκες , δεν μετριωνται ολα με λεφτα ρε μαγκες , υπαρχουν και πραγματα ανωτερα , για να παιζει με Μυλερ ο Χανκοκ υπαρχει σοβαρότατος λογος
Ωραία θεωρία Δημήτρη αλλά δεν νομίζω να είναι όλα αυτά άσπρο η μαύρο. Μάλλον προς το γκρι βαίνουν τα πάντα στην ζωή

η κάθε γνωμη σεβαστη αλλα οι κορυφαιοι δεν ξερουν καν ποιο είναι το γκρι χρωμα , ξερουν μονο και ψαχνουν παντα το απολυτο φιλε

Παντως σχετικα με τα τσοκ του 725με αυτα που διαβαζω εδω βλεπω επηρεασμενος οπως θα ειμαι να μην βαραω ελεφαντα...Και μετα μολις τα αλλαξω λογω ψυχολογιας να λεω πω πω παπαδες κανουν τα καινουρια...

Back