Browning Team

Παντως ενα χρονο που το χω το U2 δε το εχω βγαλει ποτε. Οσο παει και το μαθαινω, οποτε βλεπω πως και τα μακρινα πιατα αν εισαι εκει που πρεπει δε χαριζει καστανα

Παντως σχετικα με τα τσοκ του 725με αυτα που διαβαζω εδω βλεπω επηρεασμενος οπως θα ειμαι να μην βαραω ελεφαντα...Και μετα μολις τα αλλαξω λογω ψυχολογιας να λεω πω πω παπαδες κανουν τα καινουρια...
Εγώ λέω .. με το καλό να πάρεις το όπλο στα χέρια σου (να θυμάμαι καλά το θες περισσότερο για κυνήγι) να το τουφεκας με τα τσοκάκια του όσο "μέτρια" και να ειναι αυτά .. να μάθεις το όπλο .. να το προσαρμόσεις πάνω σου .. ακι σιγά σιγά όταν σου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσεις κάποιο τσόκ απο φίλο ηυ συνάδελφο το κάνεις και αποφασίζεις .. δεν έχεις λόγο να βιαστείς ..
έτσι όταν πας σε κάποιο εξωεργοστασιακό που θα αποφασίσεις , θα δεις και τις οποίες διαφορές στην πραγματική σου απόδοση σε σχέση με πρίν .;)

Παντως σχετικα με τα τσοκ του 725με αυτα που διαβαζω εδω βλεπω επηρεασμενος οπως θα ειμαι να μην βαραω ελεφαντα...Και μετα μολις τα αλλαξω λογω ψυχολογιας να λεω πω πω παπαδες κανουν τα καινουρια...

Εγώ λέω .. με το καλό να πάρεις το όπλο στα χέρια σου (να θυμάμαι καλά το θες περισσότερο για κυνήγι) να το τουφεκας με τα τσοκάκια του όσο "μέτρια" και να ειναι αυτά .. να μάθεις το όπλο .. να το προσαρμόσεις πάνω σου .. ακι σιγά σιγά όταν σου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσεις κάποιο τσόκ απο φίλο ηυ συνάδελφο το κάνεις και αποφασίζεις .. δεν έχεις λόγο να βιαστείς ..
έτσι όταν πας σε κάποιο εξωεργοστασιακό που θα αποφασίσεις , θα δεις και τις οποίες διαφορές στην πραγματική σου απόδοση σε σχέση με πρίν .;)

Οπως τα λεει ο Χρηστος, παρε το οπλο σου, ριξτο, δες το κ θα αποφασισεις εσυ ο ιδιος αν σε καλυπτει η οχι... Μην βιαζεσαι... Με τα δικα του τσοκ εχω κανει παρα πολλα περπατητα κυνηγια με συνδυασμο Ic και Im, δηλαδη κατι σαν κυλινδρο κ Lm, κ το οπλο ηταν παρα πολυ καλο... Σφιχτα τσοκ δεν εχει, στα ανοιχτα και στα μεσαια ειναι μια χαρα... To IM μαλιστα ειναι τοσο ωραιο που ενα φεργγαρι ημουν ετοιμος να παρω αλλο ενα κ να παιζω με δυο τετοια επανω... ;)

2 ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΖΕΣΤΗ ΣΤΑ 31 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΣΟΚ PATTERNMASTER CODE BLACK DUCK ΜΕ BROWNING MAXUS SUPER MAGNUM

B&P F2 ΝΟΥΜΕΡΟ 6
imagehost

LAMBRO TORDO 30 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 9
image hosting over 5mb
Ωραίος Στέλιο , μπράβο τα εννιαρακια και με ζέστη έδωσαν ωραίο κέντρο και σφιχτή τουφεκια.

έλα ρε παιδί μου λέμε κόλαση,,,χθές παρέλαβα τα μωράκια μου
13654256_10153920847056799_3526426170416109412_n.jpg

τα είδα με το 930 τί τουφεκιά βγάζουν και έπρεπε να τα πάρω για το Α5
Παύλο καλησπέρα και καλοριζικα και καλοντουφεκα, εύχομαι να κάνουν αυτό το οποίο λένε γιατί το σκέφτομαι και εγώ για την Α5 αν θέλεις όταν τα δοδοκιμάζεις σε πίνακα γράψε μας εντυπώσεις

Back