Εγώ λέω .. με το καλό να πάρεις το όπλο στα χέρια σου (να θυμάμαι καλά το θες περισσότερο για κυνήγι) να το τουφεκας με τα τσοκάκια του όσο "μέτρια" και να ειναι αυτά .. να μάθεις το όπλο .. να το προσαρμόσεις πάνω σου .. ακι σιγά σιγά όταν σου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσεις κάποιο τσόκ απο φίλο ηυ συνάδελφο το κάνεις και αποφασίζεις .. δεν έχεις λόγο να βιαστείς ..Παντως σχετικα με τα τσοκ του 725με αυτα που διαβαζω εδω βλεπω επηρεασμενος οπως θα ειμαι να μην βαραω ελεφαντα...Και μετα μολις τα αλλαξω λογω ψυχολογιας να λεω πω πω παπαδες κανουν τα καινουρια...
Παντως σχετικα με τα τσοκ του 725με αυτα που διαβαζω εδω βλεπω επηρεασμενος οπως θα ειμαι να μην βαραω ελεφαντα...Και μετα μολις τα αλλαξω λογω ψυχολογιας να λεω πω πω παπαδες κανουν τα καινουρια...
Εγώ λέω .. με το καλό να πάρεις το όπλο στα χέρια σου (να θυμάμαι καλά το θες περισσότερο για κυνήγι) να το τουφεκας με τα τσοκάκια του όσο "μέτρια" και να ειναι αυτά .. να μάθεις το όπλο .. να το προσαρμόσεις πάνω σου .. ακι σιγά σιγά όταν σου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσεις κάποιο τσόκ απο φίλο ηυ συνάδελφο το κάνεις και αποφασίζεις .. δεν έχεις λόγο να βιαστείς ..
έτσι όταν πας σε κάποιο εξωεργοστασιακό που θα αποφασίσεις , θα δεις και τις οποίες διαφορές στην πραγματική σου απόδοση σε σχέση με πρίν .![]()
Ωραίος Στέλιο , μπράβο τα εννιαρακια και με ζέστη έδωσαν ωραίο κέντρο και σφιχτή τουφεκια.2 ΔΟΚΙΜΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΖΕΣΤΗ ΣΤΑ 31 ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΣΟΚ PATTERNMASTER CODE BLACK DUCK ΜΕ BROWNING MAXUS SUPER MAGNUM
B&P F2 ΝΟΥΜΕΡΟ 6
imagehost
LAMBRO TORDO 30 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ 9
image hosting over 5mb
![]()
πο πο πο.... "νικελα" !!!! καλούς κεραυνοβολισμούς Παύλο .. να τα χαρείςέλα ρε παιδί μου λέμε κόλαση,,,χθές παρέλαβα τα μωράκια μου
![]()
Καλοριζικα και καλοτουφεκα Παύλο, είναι πολύ μουρατα τα Kick's .έλα ρε παιδί μου λέμε κόλαση,,,χθές παρέλαβα τα μωράκια μου
![]()
Kαλοριζικα,εχουν πολυ ωραια δουλεια τουφεκιες πιτεςέλα ρε παιδί μου λέμε κόλαση,,,χθές παρέλαβα τα μωράκια μου
Παύλο καλησπέρα και καλοριζικα και καλοντουφεκα, εύχομαι να κάνουν αυτό το οποίο λένε γιατί το σκέφτομαι και εγώ για την Α5 αν θέλεις όταν τα δοδοκιμάζεις σε πίνακα γράψε μας εντυπώσειςτα είδα με το 930 τί τουφεκιά βγάζουν και έπρεπε να τα πάρω για το Α5
Σε καλη μερια!έλα ρε παιδί μου λέμε κόλαση,,,χθές παρέλαβα τα μωράκια μου
![]()
καλοφορετα παυλαρα.κατι ετοιμαζω για τη μπενελα χεχεχεέλα ρε παιδί μου λέμε κόλαση,,,χθές παρέλαβα τα μωράκια μου
![]()