Cal.28

Αυτό είναι και καλό,Γιατί κάποιος που κυνηγά μόνο με μικρά διαμετρήματα σίγουρα κάποια στιγμή θα χρησιμοποιήσει κ πιο χοντρά σκάγια,όποτε πρέπει να ανέβει λίγο σε γραμμαρια( ιδιαίτερα χρήσιμο στα μικρά διαμετρηματα)..
Και φυσικά υπάρχει και μεγάλη μόδα των μαγκνουμ φυσιγγίων,όποτε αναγκαστικά ανεβαίνουν τα γραμμαρια σκαγιων..
Μονο οι γομωσεις του 16αριου είναι οι ιδανικές για το διαμετρημα του γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν μαγκνουμ φυσίγγια,ούτε κ έχει μεγάλη διαφορα στα βαρη των σκαγιων όπως τα υπόλοιπα διαμετρηματα..Ανναλοιωτο και στασιμο στο πέρασμα του χρόνου..
Μάλλον για αυτό δεν έχει πωλησεις...

Last edited:
Και προσωπικα πιστευω πως ειναι καλο να υπαρχουν ποικιλα φυσιγγια για τα διαμετρηματα.
Ετσι καποιος θα εκμεταλευτει στο επακρο το οπλο του και δε θα κοιταξει αλλου για να καλυψει τις αναγκες στα κυνηγια του.

εχω εγω τεραστια ποικιλια για το 28αρι μου με οτι μπαρουτι θελω και οσα γραμμαρια θελω ,απο 15 γραμμαρια μεχρη 21 , και απο καλυκες πολους απο siarm . com , μια και ειμαι ιδιογομοτης σε 12αρι, 28αρι , και πολυ σπανια σε 36αρι και φλομπερ

Και πολυ καλα κανεις Νικο!
Απλα εγω με ιδογομωση δεν εχω ασχοληθει περαν του 12αριου και με εκνευριζει που για το 28αρι μου εχω μονο δυο επιλογες.

Και πολυ καλα κανεις Νικο!
Απλα εγω με ιδογομωση δεν εχω ασχοληθει περαν του 12αριου και με εκνευριζει που για το 28αρι μου εχω μονο δυο επιλογες.
ευκαιρια να ασχοληθεις και δεν θα χασεις τωρα με το ιντερνετ βρεισκης τα παντα και απο υλικα , αλλα και απο οδηγιες

Ωραίο βιντεάκι με κυνήγι τσιχλας και τα τυχερά του, για άλλη μια φορά φαίνεται η χρησιμότητα του σκύλου στο κυνήγι βρίσκοντας το θυραμα εκεί που ο άνθρωπος θα τα είχε παρατήσει. Εκτός αυτών είναι και ένας σύντροφος και συγκυνηγος, προσέξτε στο τέλος πως με την ίδια αγωνία άνθρωπος και σκύλος κοιτάζουν τον ουρανό.

Πήγα σήμερα στο σπίτι ενός φίλου και είδα το νέο του benelli σε διαμετρημα 28. Απλά το ερωτεύτηκα ............love.
Ωχχχχχχχψ με βλέπω να ψάχνω για 28αρι σιγά σιγά. ..........ha ha ha.
Πλακα πλακα εχω μπει και εγω στον πειρασμο για 28αρη..εχει το κατι της του για να μην πω οτι με βλεπω για 36αρη
Μην το καθυστερειτε καθόλου, και γω σκέφτομαι να φάω το legacy του κουμπαρου,του το φέρνω απέξω απέξω προς το παρόν.

Back