Το τριήμερο που μας έρχεται έχω πολύ άγριες διαθέσεις...
Θα αδειάσω την θάλασσα της Χαλκιδικής.
Το νερό κάνει καλό να πίνεις πολυ.
Αν κ δεν το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ λογικό μου ακούγετε γιατι στους βραχωδης βυθούς ανασηκώνει το δόλωμα κ γίνεται περισσότερο ορατό..και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι χτύπησαν μόνο στα παράμαλλα με φλοτεράκι.
Γιωργο το μυστικό ειναι ΑΜΕΣΩΣ σχολαστικό καθάρισμα,καπιοι βάζουν στις κοιλιές των ψαριών λιγο τριμμένο σκόρδο για να πάρει την μυρωδιά.Η σάλπα όση προσπάθεια και να κάνεις δεν τρώγεται με τίποτα ρε γαμώτο...
Ντομάτα ψιλοκομμένη, κρεμμύδι, και ρίγανη, αλλά μόλις βγει αμέσως καθάρισμα όπως λέει ο ΤάσοςΤο Σάββατο το βράδυ πήρα τρις σαργούς κοντά στο μισό κιλό και μια σάλπα 350γρ.Επίσης απελευθερώθηκαν άλλα τέσσερα σαργουδάκια.
Δόλωμα ακροβάτης και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι χτύπησαν μόνο στα παράμαλλα με φλοτεράκι.
Το ευχαριστήθηκα πολύ!
ΥΓ Η σάλπα όση προσπάθεια και να κάνεις δεν τρώγεται με τίποτα ρε γαμώτο...
τασο τις καλες εποχες που μπορουσα και ψαρευα μεσα στη δουλεια επειδη δεν μπορουνε να μπουν αλλοι να ψαρεψουν επειδη ειναι στρατιωτικη περιοχη πιαναμε σαργους με τσουτσουνι και ριχναμε και κιουρτο δεν ξερω πως το λετε εσεις αυτο το καλαθακι και βαζαμε μεσα απο μαρουλοφυλα μεχρι μπουτακια κοτοπουλο και τηγανητες πατατες.την αλλη μερα το πρωι να δεις σαργους και κεφαλους μεσα στο καλαθι.μεχρι και ροφο επιασα ετσι.αλλα μετα λογω φορτου εργασιας μας το κοψανε το ψαρεμα.4 χρονια ψαρια καθε μερα.απο λαμπουκες φαγγρια στειρες μεχρι γοπες κεφαλους λαβρακια και πολυ μεγαλα μαγιατικα.και αυτα σχεδον επι καθημερινης βασης.ειχαμε ξεσκιστει στο ψαριΓια σαργους παιδιά μην σνομπάρετε τις νύχτες με φεγγάρι,εχω κανει κατι ωραίες ψαριες στην πανσέληνο του Αυγουστου με καρούλια κ ανεμοπαραγαδο..Δεν ξερω τι ακριβως διμηουργει στην συμπεριφορά του σαργου αλλα τρώνε καλα.
ΥΓ Η σάλπα όση προσπάθεια και να κάνεις δεν τρώγεται με τίποτα ρε γαμώτο...
Χαχαχα...όχι φίλε,αυτήν την έτρωγα άνετα...Είσαι σοβαρόόόόός;;;;;;;;; http://www.pokerlobbygr.com/article/2830/georgia-salpa-ellenike-omorphia-sto-irish-open-pics
Γιώργο την επόμενη φορά που θα πιάσεις σάλπα, βγάλε της το αγκίστρι, πήγαινε 10 μέτρα πιο κάτω και αμόλα την στην θάλασσα. Ακόμα και αν κάνεις όλα όσα σου λένε τα παιδιά παραπάνω η σάλπα και πάλι είναι ένα άσχημο στη γεύση ψάρι! Αυτή είναι η γνώμη μου...Το Σάββατο το βράδυ πήρα τρις σαργούς κοντά στο μισό κιλό και μια σάλπα 350γρ.Επίσης απελευθερώθηκαν άλλα τέσσερα σαργουδάκια.
Δόλωμα ακροβάτης και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι χτύπησαν μόνο στα παράμαλλα με φλοτεράκι.
Το ευχαριστήθηκα πολύ!
ΥΓ Η σάλπα όση προσπάθεια και να κάνεις δεν τρώγεται με τίποτα ρε γαμώτο...