Fabarm Team

Η αληθεια ειναι πως οι fabarm δεν εχουν τη μεταπωληση μιας benelli η μιας beretta που εχουν χτισει ονομα καθοτι ολα σχεδον τα μοντελα τους ηταν αξιοπιστα. Η κατασταση γενικα ειναι δυσκολη και θελει πολυ υπομονη και αυτοι που θελουν να αγορασουν πατανε πανω σ'αυτο και θελουν να τα παρουν τζαμπα. Προσφατα πουλησα benelli elite αξιας 2000 ευρω 1200, αλλα ο ανθρωπος ειδε την κατασταση και δε μου κανε παζαρι.Οσοι επαιρναν απλως τηλεφωνο με ρωτουσαν 'ενα χιλιαρικο να σου δωσω;' τους ελεγα οχι και περιμενα. Χωρις να δουν το οπλο ηθελαν να τους κοψω χρηματα....Ενας ηρθε το ειδε και το πηρε κατευθειαν ο ανθρωπος.

Καλημερα σε ολους τους φιλους και ευχαριστω για τις απαντησεις.Εμενα η παπια δεν παιζει καθολου ουτε την εχω σφιξει ποτε κατα την διαρκεια κυνηγιου,οντως βγαζει τρελη βρομια και μου εχει κανει και εμενα σημαδακι η αποθηκη στο ιδιο σημειο με τους υπολοιπους φιλους!Οσον αφορα τα φυσιγγια απο το 2010 εχω περασει σχεδον ολα τα φυσιγγια σε 28-32γρ πλην των πολυ ακριβων και εχω δει τουφεκιες ανεπαναληπτες αλλα και να μην σκοτωνει το οπλο με τιποτα την ιδια μερα!

Γιατί το έδωσες Ηλία ;

Μπορείς να μου το δικαιολογισεις;;;
Γιατί έβγαλα λάθος συμπέρασμα;
Και εγώ μαζί σου . ....
Μπορεί να είμαι λάθος αλλά αυτό είδα . ...
Διοτι σε ολες της μετρησεις η στεννοι αυλοι εχουν κατωτεροι αποδωση απο τους μεσαιους και πανω...και ιδιαιτερα στα ψιλα σκαγια...και συγκεκριμενα με 2 αστρα και πανω με χοντρα-ψιλα.Ειναι αδυνατο στο κυνηγι αν εισαι πανω στο θηραμα και να μην εισαι εξισου ευχαρηστημενος!Ο Ηλιας εννοειται οτι εχει δικιο 100%...

Γιατί το έδωσες Ηλία ;

Μπορείς να μου το δικαιολογισεις;;;
Γιατί έβγαλα λάθος συμπέρασμα;
Και εγώ μαζί σου . ....
Μπορεί να είμαι λάθος αλλά αυτό είδα . ...
Το εδωσα γιατι ειχε 61ποντου κανη και δεν μπουρουσα να κυνηγαω με κοντεσ κανεσ νομιζα οτι εχω νεροπιστολο.ενα παραδηγμα θα σου δωσο τα 32γρ.ποσα σκαγια εχουν π.χ 380 αυτα τα 380 σκαγια απο πιο σολινα θα περασουν ποιο ευκολα και χωρησ παραμόρφωσησ απο εναν στενο η απο εναν ποιο πλατη

Το εδωσα γιατι ειχε 61ποντου κανη και δεν μπουρουσα να κυνηγαω με κιντεσ κανεσ νομιζα οτι εχω νεροπιστολο.ενα παραδηγμα θα σου δωσο τα 32γρ.ποσα σκαγια εχουν π.χ 380 αυτα τα 380 σκαγια απο πιο σολινα θα περασουν ποιο ευκολα και χωρησ παραμόρφωσησ απο εναν στενο η απο εναν ποιο πλατη
Και εγώ μόνο με τους 71 πόντους τα πάω καλά :)
Εννοείται από τον πλατύ ....

Απόψεις ειναι αυτές φίλε Sumgunner οι οποίες μάλιστα ποικίλλουν. Η κάνη του όπλου -στο τοπικ που ποστάρουμε- δίνει 85% με mod. στα 35 μέτρα κάτι που προσωπικά δεν έχω ξαναδεί σε όπλο και για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεςμα δεν είναι υπαίτιος ο φαρδύς αυλός..well done.

Απόψεις ειναι αυτές φίλε Sumgunner οι οποίες μάλιστα ποικίλλουν. Η κάνη του όπλου -στο τοπικ που ποστάρουμε- δίνει 85% με mod. στα 35 μέτρα κάτι που προσωπικά δεν έχω ξαναδεί σε όπλο και για αυτό το εξαιρετικό αποτέλεςμα δεν είναι υπαίτιος ο φαρδύς αυλός..well done.
Φιλε μου δεν ασχολουμε με αποψης αλλα με το δια ταυτα,με το πραγματικο εργο,πολυ ενδιαφερων η αριθμοι που εδωσες και πολυ θελω να δω την καννη που με 5/10 χωρις καμμια πονηρια πισω απο το τσοκ να κανει αυτο που δηλωσες,ποτε θα παμε να τη ριξουμε,,,,αλλα και να τη μετρησουμε....πισω απο το τσοκ?Και αν βρεθει νορμαλ θα ειναι πραγματη φαινομενο και χαλαλι της,αν βαζει 85% με το ντεμι.Εγω ειμαι διαθεσιμος καθε μερα.

Και κατι αλλο,εγω μιλησα για αυλο οχι βελτιωμενες γεωμετριες,αλλα αυτο με το 85% ειναι φαινομενο με ντεμι και συμβατικο φυσσιγκακι παντα, ο wakeman παντος εγραψε για νορμαλ συγκεντρωσεις αν μιλαμε για το καινουργιο μοντελο.Δεν εκφραζω αποψης,ο φαρδυς αυλος σε συμβατικη μορφη θα κερδισει οποιοδηποτε στεννο αυλο με επισεις συμβατικη μορφη.Το φαμπαρμ με 3χιλιομετρα κωννο δεν ειναι συμβατικο,αλλα και εδω μιας και δεν το εχω δοκιμασει το τριμπορε,θα γραψω απλα το τι πιστευω θα συμβει,TIΠΟΤΑ!Αν κανω λαθος χαλαλι της.6αρακι στα 45μ,και μολις σημερα εκοψα φρεσκα χαρτακια.

Nα και τα βαφτησματα,ο Wakeman μετραει το 5/10 και το βρισκει 0.026''.sarcastic.,αλλα και τα σφιχτοτερα ενα τσοκ πιο σφυχτα,παντως κοιταζοντας της δοκιμες μου βρηκα τετοιες τιμες που αναφερει ο Αντωνης αν θυμαμαι καλα το ονομα του.Με το υπερτσοκ 7/10 και ουριους δυτικους,ποτε δεν σε αφηνουν παραπονεμενο:D

Nα και τα βαφτησματα,ο Wakeman μετραει το 5/10 και το βρισκει 0.026''.sarcastic.,αλλα και τα σφιχτοτερα ενα τσοκ πιο σφυχτα,παντως κοιταζοντας της δοκιμες μου βρηκα τετοιες τιμες που αναφερει ο Αντωνης αν θυμαμαι καλα το ονομα του.Με το υπερτσοκ 7/10 και ουριους δυτικους,ποτε δεν σε αφηνουν παραπονεμενο:D

το βαφτιστηρι ειναι το L4s? παντως αυτο με τα τσοκ για να εισαι σιγουρος πρεπει να μετρας και διαμετρο αλλα και αποδοση στον πινακα.

το βαφτιστηρι ειναι το L4s? παντως αυτο με τα τσοκ για να εισαι σιγουρος πρεπει να μετρας και διαμετρο αλλα και αποδοση στον πινακα.
Nαι τα σφυξε επιπλεων για εντυπωσιασμο,παλιο κολπο,εσυ μετρας για αποδωση συμφωνα με τη συσφιξη?Οι πολλοι δεν θα το κανουν και θα που υμνουν τη Τριμπορε ως βλητικο θαυμα!Η Φαμπαρμ το συνηθιζει αυτο,οχι οτι δεν ειναι καλη,αλλα δεν αλλαζει βλητικα πραγματα που ειναι αφθαστα για τους αλλους.

Nαι τα σφυξε επιπλεων για εντυπωσιασμο,παλιο κολπο,εσυ μετρας για αποδωση συμφωνα με τη συσφιξη?Οι πολλοι δεν θα το κανουν και θα που υμνουν τη Τριμπορε ως βλητικο θαυμα!Η Φαμπαρμ το συνηθιζει αυτο,οχι οτι δεν ειναι καλη,αλλα δεν αλλαζει βλητικα πραγματα που ειναι αφθαστα για τους αλλους.
Έχεις απόλυτο δίκιο.. ούτε εγώ μετραγα παλιά. ότι έλεγε το αναγραφομενο. Πχ το σπριντερ ποτε δεν το μετρησα. Ηξερα ομως ακριβως τι κανει απο δοκιμες σε χαρτονια. Πρακτικα δλδ. μετά όμως όσο ασχολείσαι μετράς και τα τσαρουχια που λέμε.

Έχεις απόλυτο δίκιο.. ούτε εγώ μετραγα παλιά. ότι έλεγε το αναγραφομενο. Πχ το σπριντερ ποτε δεν το μετρησα. Ηξερα ομως ακριβως τι κανει απο δοκιμες σε χαρτονια. Πρακτικα δλδ. μετά όμως όσο ασχολείσαι μετράς και τα τσαρουχια που λέμε.
Εμενα απλα μου αρεσει το mythbusting δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να ασχοληται με μετρησεις,τι δουλεια σου θα τι κανεις,αλλα αν ασχοληθεις μαθαινεις τις λεπτομεριες,και αμα εισαι και σκαληστρας πας στο κοκκαλο.Π.χ τη περιπτωση του 85% με το ντεμι,το ντεμι θελει μια συγκεκριμενη γεωμετρια για να δουλεψει αν ειναι λαθος δεν θα δουλεψει και μιλαμε για να σου δωσει την ντεμι αποδωσει.Σουπερ φουλ με 5/10 απο τον αυλο στο στομιο δεν βγαινει,αλλα αυτα προυποθετουν να ασχολησαι περα απο απλα να τα βιδωνεις στη καννη και να πατας την σκανδαλη,για να καταλαβαινεις πως δουλευει ενα τσοκ και πως συνεργαζεται με τον αυλο.

η L4s παντως πιστευω ειναι απο τις καλυτερες επιλογες αυτη την στιγμη. και σε πολυ καλη τιμη. οποτε οποιος φιλος ενδιαφερεται για καινουριο οπλο ας κοιταξει και προς τα εκει....
Με βεβαιωτητα το κριτηριο αγορας πρεπει να εστιαζεται στην ποιοτητα κατασκευεις και αξιοπιστια ως προς την λειτουργια,τα υπολοιπα φτιαχνονται,και καλο ειναι να περιλαμβανονται στο πακετο βεβαια.Στη Φαμπαρμ βλεπω ευχαριστημενους κατοχους,οποτε αν τα αερια δεν τα βαριεσαι{εγω τα βαριεμαι} βλεπω την αγορα της θετικη αν ηταν να αλλαξω αυτογεμη.

Back