Καλησπέρα, εγώ έχω την h 368 lion και φοράει 50 χιλ.τσοκΚαλημερα...τι τυπο τσοκ φοραει η mk3?HP TRIBORE?
Καλησπέρα, εγώ έχω την h 368 lion και φοράει 50 χιλ.τσοκΚαλημερα...τι τυπο τσοκ φοραει η mk3?HP TRIBORE?
Καλορίζικο και καλοτουφεκο Νίκο!Για την ώρα ας πούμε απλά καλορίζικο και έπειτα έχει ο Θεός...
![]()
καλοτουφεκο και καλοριζικοΓια την ώρα ας πούμε απλά καλορίζικο και έπειτα έχει ο Θεός...
![]()
Καλημερα σας...διαβασα οτι υπαρχει καποια ζητηση σε τσοκ για mk3...επειδη αντιπροσωπευω τα kicks στην Ελλαδα ρωτησα τον κατασκευαστη και μου ειπε πως εχει καποιο στοκ σε τσοκ....μεσα στην ημερα θα μαθω το τι υπαρχει και εαν καποιος ενδιαφερεται.....
Δεν την βγάζεις να την δούμε και ολόκληρη;Για την ώρα ας πούμε απλά καλορίζικο και έπειτα έχει ο Θεός...
![]()
Νίκο καλορίζικη και πάντα ζεστές οι κάννες του.Για την ώρα ας πούμε απλά καλορίζικο και έπειτα έχει ο Θεός...
![]()
καλορίζικο καλοτούφεκοΓια την ώρα ας πούμε απλά καλορίζικο και έπειτα έχει ο Θεός...
![]()
ναι αλλά δεν είσαι πολύ παρατηρητικός Τάσο μου.....αυτή έχει 3 τσοκ η xlr5 έχει 4Τετοια καλυμματα παντως ειχε μεσα και η xlr5
Σωστοοοςςναι αλλά δεν είσαι πολύ παρατηρητικός Τάσο μου.....αυτή έχει 3 τσοκ η xlr5 έχει 4![]()
Πιο δεν είχε;ναι αλλά δεν είσαι πολύ παρατηρητικός Τάσο μου.....αυτή έχει 3 τσοκ η xlr5 έχει 4![]()
Και λαβη και σκανδαλη θα συμπληρωσω.Αν η σκανδαλη ειναι σαν της xlr ειναι πολυ καλη, για την λαβη φαινεται και με το ματι οτι ειναι καλη (τουλαχιστον για την δικη μου παλαμη).ωραίος Νίκο από τα όπλα που μ αρέσουν
με πολύ καλό κοντάκι
και κάννη φαρμάκι![]()