Fabarm Team

Για την ώρα ας πούμε απλά καλορίζικο και έπειτα έχει ο Θεός... ;)

28045u0.jpg
Καλορίζικο και καλοτουφεκο Νίκο!

Καλημερα σας...διαβασα οτι υπαρχει καποια ζητηση σε τσοκ για mk3...επειδη αντιπροσωπευω τα kicks στην Ελλαδα ρωτησα τον κατασκευαστη και μου ειπε πως εχει καποιο στοκ σε τσοκ....μεσα στην ημερα θα μαθω το τι υπαρχει και εαν καποιος ενδιαφερεται.....

Στέλιο ενδιαφέρομαι για κάποια τσοκ.
Θα σε πάρω τηλ αύριο για να μου πεις σε τι συσφίξεις υπάρχουν...

Σε επικοινωνια με την kicks για τα τσοκ της mk3 υπαρχουν διαθεσιμα 2 τμχ smoke skeet...δηλ 4.5 αστρα...και στη σειρα high flyer kai oi 4 συσφιξεις δηλ..ic εως περιπου 27 μετρα...mod εως περιπου 38 μετρα....full εως περιπου 46 μετρα και xfull εως περιπου 56 μετρα.....η τιμη των παραπανω τσοκ ειναι στα 78 ευρω...

Ευχαριστώ πολύ Μάγκες, είναι το απλό Η38 το κλασικό με τη μαύρη βάση και 3 τσοκάκια 50 χιλ. - * - *** - CYL και λογικά πρέπει να το ξεβιδώσω και να του βάλω τη ψηλή τη φλάτζα κλίσης και θα είναι λιγάκι δύσκολο και θα θέλει πάλι πατέντα όπως την άλλη φορά με την Η4 που είχα βρει μια πλακε αριδα ξυλου 20αρα και της εφαγα τη μυτη για να ξεβιδώσω τη βίδα αλλά τώρα άμα δω τα παραστενά θα φτιάξω εργαλειάκι στο τόρνο!!! ;)

FBRW0-00015.jpg

0001279_fabarm.jpeg

14900_20100127221302_1.jpg

ωραίος Νίκο από τα όπλα που μ αρέσουν
με πολύ καλό κοντάκι
και κάννη φαρμάκι :)
Και λαβη και σκανδαλη θα συμπληρωσω.Αν η σκανδαλη ειναι σαν της xlr ειναι πολυ καλη, για την λαβη φαινεται και με το ματι οτι ειναι καλη (τουλαχιστον για την δικη μου παλαμη).

Back