Black Gold και Dark Storm είναι οι επιλογές μου όταν ρίχνω σε αγώνα Sporting του εξωτερικού. Είχα ρίξει μία φορά και σε αγώνα Compak στην Εσθονία τα Black Gold αλλά ήταν υπερβολή.
Θελω να δοκιμασω το grouse extremeBlack Gold και Dark Storm είναι οι επιλογές μου όταν ρίχνω σε αγώνα Sporting του εξωτερικού. Είχα ρίξει μία φορά και σε αγώνα Compak στην Εσθονία τα Black Gold αλλά ήταν υπερβολή.
Πλέον κάποια σκοπευτικά της είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα.
Επίσης άριστες εντυπώσεις και από ένα κουτί Pigeon Extreme που μου είχαν φέρει απέξω και το είχα ρίξει σε παπιά.
Δεν ισχύουν οι ταχύτητες που γράφουν Χρυσανθε... Οι Άγγλοι μετρούν στο στόμιο ενώ οι υπόλοιποι στο ένα μέτρο. Υπολόγισε 150-200 FPS κάτω.Θεκ
Θελω να δοκιμασω το grouse extreme
Εαν το βρω λογικα θα εχει στα 25 το κουτακι
Αν σκεφτεις οτι 22 ευρα εχουν τα λαμπρο και 20+ ολα τα αλλα δεν ειναι υπερβολη
Το δινει στα 29-31-33 γρ
Δεν νομιζω οτι θα εχουν ολη την σειρα
Το πιο πιθανον τα 33 γρ θα εχουν
Δεν μου αρεσει το οτι εχουν πολυ ψηλες ταχυτητες
Θα δειξει εαν βρω και ποσα θα το βρω
Παρόμοιο πολύ με Lambro A1 speciale 34Επίσης άριστες εντυπώσεις και από ένα κουτί Pigeon Extreme που μου είχαν φέρει απέξω και το είχα ρίξει σε παπιά.
Εκτός από τα σκάγια Λάμπη. Εκεί δεν συγκρίνονται.Παρόμοιο πολύ με Lambro A1 speciale 34
Κτύπησες κέντρο ......Εκτός από τα σκάγια Λάμπη. Εκεί δεν συγκρίνονται.
γιατι υπερβολη λεωνιδα? ποιες ειναι οι διαφορες τους?Black Gold και Dark Storm είναι οι επιλογές μου όταν ρίχνω σε αγώνα Sporting του εξωτερικού. Είχα ρίξει μία φορά και σε αγώνα Compak στην Εσθονία τα Black Gold αλλά ήταν υπερβολή.
Πλέον κάποια σκοπευτικά της είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα.
Επίσης άριστες εντυπώσεις και από ένα κουτί Pigeon Extreme που μου είχαν φέρει απέξω και το είχα ρίξει σε παπιά.
Γιατί είναι overkill Χρήστο. Γιατί αυτά τα σκάγια τα θέλουμε κυρίως για να μας γεμίσουν την κατανομή σε αποστάσεις που τα πιο πολλά φυσίγγια της σειράς γίνονται αναξιόπιστα. Στις αποστάσεις του Compak οι απαιτήσεις από τα φυσίγγια είναι μάλλον βασικές.γιατι υπερβολη λεωνιδα? ποιες ειναι οι διαφορες τους?