ακόμα δεν έχω καταφέρει να περάσω τον κωδικό ενεργοποίησης
Τι πρόβλημα έχεις φίλε Τζανή? Μόλις κάνεις την εγκατάσταση από το play store σου ζητάει να κάνεις scan το αυτοκολλητο που σου έδωσαν από τον σύλλογο σωστά?ακόμα δεν έχω καταφέρει να περάσω τον κωδικό ενεργοποίησης
Ποιο αυτοκολλητο ρε Bill για δωσε τα φωτα σουΤι πρόβλημα έχεις φίλε Τζανή? Μόλις κάνεις την εγκατάσταση από το play store σου ζητάει να κάνεις scan το αυτοκολλητο που σου έδωσαν από τον σύλλογο σωστά?
Ένα qr code μου κόλλησαν στην τελευταία σελίδα της άδειας...σαν το παρακάτω.Ποιο αυτοκολλητο ρε Bill για δωσε τα φωτα σου
Μηπωσ Βασιλη ειναι τα νουμερα εκτος (code) εμενα εχει καποια νουμερα στο κατω μεροςΈνα qr code μου κόλλησαν στην τελευταία σελίδα της άδειας...σαν το παρακάτω.
Το παραπάνω qrcode είναι τυχαίο φίλε!Μηπωσ Βασιλη ειναι τα νουμερα εκτος (code) εμενα εχει καποια νουμερα στο κατω μερος
Το παραπάνω qrcode είναι τυχαίο φίλε!
Τζανή ξέρω ότι το πρόγραμμα αυτό το έφτιαξε η ΔΚΟΣΕ αλλά δεν ήξερα ότι δεν το είχαν δώσει και σε άλλες περιφέρειες. Να είσαι σίγουρος φίλε ότι κανένας δεν θεωρεί Ελλάδα μόνο την Στερεά. Προσωπικά θέλω να φύγω όσο πιο μακρυά γίνεται από την Αττική. Μην στεναχωριέσαι, αντιθέτως να κάνεις υπομονή!το κακό είναι ότι αυτό το πρόγραμμα το δώσανε δωρεά μονο για στερεα ελλάδα..τελικά ρε μάγκες μήπως είναι καλύτερα να την χωρίσουμε την πατρίδα στα δυο μπας και ηρεμήσετε μπας και ξελαφρώσουμε και εμείς λίγο..δεν μπρώ να το κρύψω ότι με στεναχώρησε όταν το έμαθα και με πείραξε αφάνταστα..
Μετά από 4 χρήσεις στο βουνό μπορώ να πω ότι είναι εύχρηστο και πολύ καλό και οι πληροφορίες που σου δίνει στα μείον οι μπαταρίες που αδειάζουν σχετικά γρήγορα σε ένα ολοήμερο κυνήγι 5-6 ωρών πέφτουν στη μέση αλλά έχω πάρει 4 επαναφορτιζόμενες και είμαι κομπλέΤελικα παρειγγειλα αυτο με φορτωμενους χαρτες μια φορα το παιρνεις με φπα 17 γιατι το πηρα με τιμολογιο 263 και κατι ψιλα
http://www.meimaris.com/product.asp?intProdID=3928
Ποιο μοντελο της Garmin ειναι Παναγιωτη?
Αυτό είναι Θόδωρε http://www.meimaris.com/product.asp?intProdID=3928Ποιο μοντελο της Garmin ειναι Παναγιωτη?
Αυτό είναι Θόδωρε http://www.meimaris.com/product.asp?intProdID=3928
E trex 25
Σε ποιο gps το κατέβασες?Garmin BirdsEye Imagery
Το παραπάνω πρόγραμμα αγοράζεται από τη Γκάρμιν με 29 ευρώ για συνδρομή 1 έτους.
Κατεβάζεις χάρτες από τους δορυφόρους για την περιοχή που σε ενδιαφέρει και μέσω ενός άλλου προγράμματος της Γκάρμιν, το Μπέισκαμπ τους περνάς στο φορητό ΤζιΠιΕς ώστε την στιγμή που το χρησιμοποιείς να βλέπεις το περιβάλλον τριγύρω σου όχι απλά με τους χάρτερς αλλά με την πραγματική τους εικόνα. Δηλαδή να βλέπεις στο ΤζιΠιΕς τα δέντρα, τα ρυάκια, τα μονοπάτια και ότι άλλο φωτογραφίζουν οι δορυφόροι.
Πολύ χρήσιμο για κυνήγι και για τη φύση σκέφτηκα και σα βλάκας το πήρα.
Μπούρδες!
Όταν ανοίγεις το ΤζιΠιΕς φορτώνει αμέσως τις εικόνες από τους δορυφόρους που έχεις κατεβάσει αν βρίσκεσαι σε εκείνη την περιοχή και αντί να βλέπεις το σχηματοποιημένο χάρτη βλέπεις τις εικόνες. Οι εικόνες είναι σκούρες και θολές σε βαθμό που στην πραγματικότητα δε βλέπεις τίποτα άλλο εκτός από μία θολή γκριζούρα. Το γκρίζο αυτό κάνει το μοβ της πορεία σου να μην φαίνεται, ιδίως όταν έχει ήλιο. Έτσι λοιπόν όχι μόνο δεν βλέπεις τίποτα από τις γελοίες εικόνες της Γκάρμιν αλλά δε βλέπεις τη πορεία σου στο μηχάνημα και άρα στη πραγματικότητα αχρηστεύεται. Ευτυχώς είχα σώσει τις εικόνες σε μία μικρή καρτούλα μνήμης και σκέφτηκα να τη βγάλω ώστε να φαίνονται οι σχηματοποιημένοι χάρτες όπως παλιά και να φαίνεται η πορεία μου. Η κάρτα μνήμης όμως αν μπει δε βγαίνει με τίποτα και άρα αναγκάστηκα να τη βγάλω με το μαχαίρι σπάζοντας το κάλυμμά της και αχρηστεύοντας την υποδοχή της για μελλοντική χρήση. Δεν με πειράζει όμως διότι δεν πρόκειται να τη ξαναχρησιμοποιήσω ποτέ.
Τα γράφω εδώ για να υπάρχουν διότι μπορεί να σκεφτεί και κάποιος άλλος κυνηγός με φορητό Γκάρμιν ΤζιΠιΕς να αγοράσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όπως λένε και οι Ιταλοί: "uomo avivsato, mezzo salvato" (΄'άνθρωπος προειδοποιημένος, μισός σωσμένος).
Καλά κυνήγια και καλή σεζόν. Το πιο χρήσιμο κυνηγετικό γκάτζετ είναι το μυαλό.
Η σύζευξη του Μπερντσάι έγινε στη συσκευή ήτρεξ25.Σε ποιο gps το κατέβασες?
Γιατί έσπασες τη κάρτα? Αποκλείεται να μην βγαίνει.