L.R.F.

Πάντα οι άτιμες οι σιλικόνες είχαν το προβάδισμα ,απλά αρνούμαστε κάποιες φορές να τις ξεκινήσουμε επειδή θέλουν πιο τεχνικό δούλεμα, χαρτογράφηση βυθού, κατάλληλο εξοπλισμό(μαλακά καλάμια, solid μύτες κτλ.) Αλλά πολλές φορές έσωσαν παρτίδες ενώ ήταν ξεγραμμένη η μέρα. Και στο shore ακόμα, βγήκαν πολλά ψάρια ,συναγρίδες και μαύρα με τις fiiish, ενώ στα μέταλλα είναι πιο διστακτικά
Γενικά οι σιλικόνες μου έδωσαν το ερέθισμα να ασχολούμαι περισσότερο με την τεχνική του LRF , δεν μπορούσα να τις δουλέψω τόσο καλά , αλλά σιγά σιγά τις έμαθα και διασκεδάζω απίστευτα .

Χτυπάνε αρκετά είδη ψαριών οπότε έχεις και περισσότερες πιθανότητες να πιάσεις ένα ψάρι . Σε ότι αφορά τις T -Tail έχω καταλάβει πως πολλά ψάρια χτυπάνε όταν κάνω πχ τρία jiggs και αφήνω , στο πέσιμο συνήθως παίρνω και το ψάρι . Το raglou και το χελακι δουλεύουν με σταθερή ανάκτηση και ανά διαστήματα κανά χτυπηματακι . Όσο αφορά τα Κοκκάλια και στα δικά μου χέρια πάντα μιλάω .

Το δεύτερο αγαπημένο είναι οι πλάνοι , αλλά ακόμα εκεί δεν τα πάω όσο καλά θέλω οπότε τους αφήνω περισσότερο στην άκρη από όσο θα έπρεπε .

Εχω δοκιμασμένες σιλικόνες από Ali και με συνδυασμό μια μολύβο κεφαλή που δημιουργεί από μόνη της δονήσεις , η επιτυχία θα είναι σχεδόν σίγουρη όταν υπάρχουν τα ψάρια ή είναι διστακτικά .

Αν κάποιος θέλει να τις δοκιμάσει ή ξεκινάει τώρα και δεν θέλει να σκάσει λεφτά για ακριβές ας στείλει ένα μήνυμα να του πως ποιες είναι

Χτυπάνε αρκετά είδη ψαριών οπότε έχεις και περισσότερες πιθανότητες να πιάσεις ένα ψάρι .
Έτσι ακριβώς, τα περισσότερα είδη ψαριών που θα βρεθούν μπροστά της θα χτυπήσουν. Ειδικά οι εμποτισμένες με αρώματα(γαρίδας,καλαμάρι κτλ) προσφέρουν μεγάλο αβαντάζ.
Το πιο κουφό ψάρι πριν χρόνια, που έχω πάρει σε σιλικονάκι lrf , είναι συκιός. Όταν κατάφερα να τον αποχιάσω, κουφάθηκα.....είναι το τελευταίο ψάρι που πίστευα θα χτυπήσει σε ψεύτικο και ειδικά t-tail. Πλέον στο lrf δεν αποκλείω τίποτα, όλα τα περιμένω
Θα ψάξω να βρω την φωτό, κάπου την έχω κρατήσει

Έτσι ακριβώς, τα περισσότερα είδη ψαριών που θα βρεθούν μπροστά της θα χτυπήσουν. Ειδικά οι εμποτισμένες με αρώματα(γαρίδας,καλαμάρι κτλ) προσφέρουν μεγάλο αβαντάζ.
Το πιο κουφό ψάρι πριν χρόνια, που έχω πάρει σε σιλικονάκι lrf , είναι συκιός. Όταν κατάφερα να τον αποχιάσω, κουφάθηκα.....είναι το τελευταίο ψάρι που πίστευα θα χτυπήσει σε ψεύτικο και ειδικά t-tail. Πλέον στο lrf δεν αποκλείω τίποτα, όλα τα περιμένω
Θα ψάξω να βρω την φωτό, κάπου την έχω κρατήσει
https://upload.wikimedia.org/wikipe..._imported_from_iNaturalist_photo_79353977.jpg

Φιλος εβγαλε αυτο , πρωτη φορα το ειδα σαν ψαρι

Καπόνι είναι. Επίσης να τονίσω ότι είναι νοστιμότατο είτε ψητό ή σούπα και χωρίς καθόλου κόκκαλα (αγκάθια).

Back