Με μια βάρκα ( που δεν εχω) ανταλλαγήΞΑΝΑΡΩΤΑΩ:
πόσο λέτε να είναι μια λογική τιμή για αυτά;
το κουτί
Υ.Γ. μήπως ξέρετε κάποιο παραθαλάσσιο προς πώληση;
Με μια βάρκα ( που δεν εχω) ανταλλαγήΞΑΝΑΡΩΤΑΩ:
το κουτί
Μάριε καλημέρα.ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ:
το κουτί
Θα στην φέρω και στην λίμνη σου, να ψαρεύουμε μαζιτρελοί υπάρχουν!
λεφτά υπάρχουν οεο;;;;
κατοχυρώθηκαν στον woodman μόλις αποκτήσει βάρκα θα γίνει η ανταλλαγή!
Κατά τυχη..δεν το περιμενες πως θα παρεις πμ με προσφορες?Λοιπόν φιλαράκια μου
να μην σας παιδεύω άλλο
κηρύσσω την λήξη της άτυπης δημοπρασίας!
γνωστοποιώντας σας ότι συμμετείχατε σε ένα κοινωνικό πείραμα που προέκυψε κατά τύχη!
φυσίγγια max d ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
ή μάλλον υπάρχουν μόλις 8 τεμ.
Έριξες άδεια για να πιασεις γεμάτα.. Χαχαχα
Μαριε να σου κάνω μια ερώτηση που έχω απορία κ με το συμπαθειο κιόλας...από τα 8 φυσίγγια
2 κρατάω για μένα
2 στέλνω σε δυο φίλους που τα θέλουν για συλλογή
περισσεύουν 4 για 4 φίλους - ενεργά μέλη που τυχόν τα θέλουν για συλλογή
συνεπώς στείλτε μου πμ με διευθύνσεις να τα στείλω
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΕΛΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!
Για τιμωρία προτείνω να αποκλειστεί από τις βλητικες δοκιμές φυσιγγια κτλπ κ να του επιτραπεί να γράφει μόνο για ψάρεμα για 10 ημερεςΜαριε να σου κάνω μια ερώτηση που έχω απορία κ με το συμπαθειο κιόλας...
Ποιος ο λόγος να στήσεις όλο αυτό κ να αναστατώσεις 6 μέλη του φόρουμ που σου έστειλαν πμ(εγώ δεν ημουν μέσα σε αυτους, κ το λέω για να μην φανεί πως το "πηρα" προσωπικα),ουτε κ ξέρω κ ποιοι ενδιαφερθηκαν,και δεν με νοιάζει κιόλας.....
Τσάμπα η χαρά τους, κ νομίζω ότι αυτό είναι κρίμα,γιατί ξέρω πολυ καλα τι θα πει συλλέγω κλπ........
Αν ήθελες να μάθεις για τις τιμές ας έκανες μια ερωτηση, παρεπιπτωντως σου λέω ότι τόσο η κασετινα, όσο κ η 25αδα (που κυκλοφόρησε αμέσως μέτα ) ειναι δυσκολο να βρεθουν με τιμή κάτω των 15€.....
Αν κατάλαβα λάθος, σου ζητώ προκαταβολικα συγγνώμη....
Με 100€ παίρνει ένα bell που μετατρέπει τα παντζούρια σε παντζάρια.Κ 30 κ 50 κ 100 ευρώ να ζητήσεις μπορεί να βρεθεί αγοραστής.
Μαριε να σου κάνω μια ερώτηση που έχω απορία κ με το συμπαθειο κιόλας...
Ποιος ο λόγος να στήσεις όλο αυτό κ να αναστατώσεις 6 μέλη του φόρουμ που σου έστειλαν πμ(εγώ δεν ημουν μέσα σε αυτους, κ το λέω για να μην φανεί πως το "πηρα" προσωπικα),ουτε κ ξέρω κ ποιοι ενδιαφερθηκαν,και δεν με νοιάζει κιόλας.....
Τσάμπα η χαρά τους, κ νομίζω ότι αυτό είναι κρίμα,γιατί ξέρω πολυ καλα τι θα πει συλλέγω κλπ........
Αν ήθελες να μάθεις για τις τιμές ας έκανες μια ερωτηση, παρεπιπτωντως σου λέω ότι τόσο η κασετινα, όσο κ η 25αδα (που κυκλοφόρησε αμέσως μέτα ) ειναι δυσκολο να βρεθουν με τιμή κάτω των 15€.....
Αν κατάλαβα λάθος, σου ζητώ προκαταβολικα συγγνώμη....
Είχα φίλο που δεν χτύπαγε ούτε διπλή παλέτα στα 20 μέτρα κ με αυτά τα φυσιγγια που λες έγινε φονιάς....Τάσο αν σΕ πω από σένα ξεκίνησε η ιστορία;
Από το σχόλιό σου όταν είδες τους κάλυκες στην φωτογραφία του τσιχλοκυνηγιού που κάναμε με τον Διονύση!
το πρώτο που αναρωτήθηκα ήταν εαν υπάρχουν κυνηγοί που πιστεύουν ότι μπορεί κάποιος να έχει τόσα πολλά max-d και ΚΥΡΙΩΣ να τα ρίχνει (μάλλον σπαταλά) σε τσιχλες!!!
Επίσης εντύπωση μου κάνει το πόσο πολύ τσιμπάμε όταν πρόκειται για φυσίγγια που έχει σταματήσει η παραγωγή τους με πρώτο και καλύτερο εμένα, (για μένα τα καλύτερα φυσίγγια που έγιναν ποτέ ήταν τα Supervix190 Gevelot, τα Καναδέζικα Imperial τα SMI nickel 35gr και κ.α.) ήθελα να δω πόσοι άλλοι θα τσιμπούσαν σε δόλωμα μπαγιάτικο ελληνικό φυσίγγι και μάλιστα σε ψιλο-προβληματικό (οι πρώτες -πρώτες παρτίδες κάναν εμπλοκές από στραβορέλιασμα οι τελευταίες ήταν ασταναπάνε όπως και όλα του τα τελευταία του Στόκα και συν τοις άλλοις κάνει και κατανομές "λουκουμά" ή "κουλούρι".
Ειδικά το τελευταίο, το να κάνει κατανομές με τρύπα στη μέση το είχα ακούσει κατά κόρον αλλά στις δικές μου δοκιμές δεν το συνάντησα!
Το συνάντησα όμως σε πολλές δοκιμές άλλων που ανήρτησαν και φωτο
Πρόσφατα ο καλός μας έφηβος ο @ΝίκοςΠ ανέβασε τέτοια φωτο:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/brain-chokes.779/post-663153
όπου εμφανέστατα και στις δύο ντουφεκιές (15 και 20μ) υπάρχουν κενά κοντα στο κέντρο όπου μπορεί να περάσει και φάσσα..... για κάποιους βέβαια οι 2 αυτές κατανομές τεκμηριώνουν το πόσο καλύτερα είναι τα εργοστασιακά φυσίγγια και "δείχνει απλά πόσο πολύ ανώτερα είναι τα φυσίγγια των επαγγελματιών σε σχέση με των ερασιτεχνών".
Για τιμωρία προτείνω να αποκλειστεί από τις βλητικες δοκιμές φυσιγγια κτλπ κ να του επιτραπεί να γράφει μόνο για ψάρεμα για 10 ημερες
Είχα φίλο που δεν χτύπαγε ούτε διπλή παλέτα στα 20 μέτρα κ με αυτά τα φυσιγγια που λες έγινε φονιάς....
Πιπέρι στο στόμα κ τιμωρία άλλες 10 ημερες
ήδη ξεκίνησα να γράφω για ψαρεμαΤ.........θα τσιμπούσαν σε δόλωμα μπαγιάτικο ελληνικό φυσίγγι .............................
Τσίμπησε σαν το χανο ε?Επίσης σοβαρός λόγος να ξεκινήσω την ιστορία, ήταν να κάνω πλάκα στον Παναγιώτη τον Χιώτη!
Τάσο από τους 6 οι 3 το διασκέδασαν οι 2 δεν ξέρω (Σ. & Γ.) και ο Παναγιώτης αν πειράχτηκε να πάει να
υ.γ.1 για τις τιμές ούτε που μ' ένοιαξε προέκυψαν στην πορεία
υ.γ.2 Σακηηηηηηη πάει το παραθαλάσσιοοοοοοοο το χάσαμε πατριώτηηηηηηηηηη
Βεβαίως και το πιστευουν Μαριε!!!!το πρώτο που αναρωτήθηκα ήταν εαν υπάρχουν κυνηγοί που πιστεύουν ότι μπορεί κάποιος να έχει τόσα πολλά max-d και ΚΥΡΙΩΣ να τα ρίχνει (μάλλον σπαταλά) σε τσιχλες!!!
Η έτσι η αλλιώς, ο Στόκας ήταν...Στοκας...Επίσης εντύπωση μου κάνει το πόσο πολύ τσιμπάμε όταν πρόκειται για φυσίγγια που έχει σταματήσει η παραγωγή τους με πρώτο και καλύτερο εμένα, (για μένα τα καλύτερα φυσίγγια που έγιναν ποτέ ήταν τα Supervix190 Gevelot, τα Καναδέζικα Imperial τα SMI nickel 35gr και κ.α.) ήθελα να δω πόσοι άλλοι θα τσιμπούσαν σε δόλωμα μπαγιάτικο ελληνικό φυσίγγι και μάλιστα σε ψιλο-προβληματικό (οι πρώτες -πρώτες παρτίδες κάναν εμπλοκές από στραβορέλιασμα οι τελευταίες ήταν ασταναπάνε όπως και όλα του τα τελευταία του Στόκα και συν τοις άλλοις κάνει και κατανομές "λουκουμά" ή "κουλούρι".