Altair Lusso
Banned
Τι τουφέκι είναι;Πιο ακριβώς;
Τι τουφέκι είναι;Πιο ακριβώς;
Marocchi ...Τι τουφέκι είναι;
Βάλε φωτό να το δούμεMην ενοχλείτε τον σεφ!
Εχει αναλάβει να μαγειρέψει ενα μονόκανο του 1980 με νέα μαύρη γκουρμέ σάλτσα ,που ήρθε απο την απέναντι μεριά του Ατλαντικού.
Αυτο ήταν μονιμα στο χωριο και παντα εκτος θηκης .Λαδώνονταν συχνά ,ώσπου καποαια φορά το βρήκα στην κατάσταση που βλέπεις παρακάτω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε . Η βαφή είχε φύγει σαν να έτρεξε ή καλύτερα σαν να κύλησε πάνω στο όπλο κάτι καυστικό.Βάλε φωτό να το δούμε
Πατριώτη το μονόκαννο είναι στο μαγειρείο του Chef..Αυτο ήταν μονιμα στο χωριο και παντα εκτος θηκης .Λαδώνονταν συχνά ,ώσπου καποαια φορά το βρήκα στην κατάσταση που βλέπεις παρακάτω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε . Η βαφή είχε φύγει σαν να έτρεξε ή καλύτερα σαν να κύλησε πάνω στο όπλο κάτι καυστικό.
Το έφερα Αθήνα πριν δυο χρόνια να το σημαζέψω.Το κοντάκι έχει κάποιο θέμα ,αλλά το εχω διορθώσει και είναι σε στάδιο βαφής. Όταν τελειώσει θα βαλω φωτο σε ανάλογο θέμα .
Οσο για την βαφή του μεταλλικού μερους ,το ανέλαβε ο πατριώτης και οταν τελειώσει θα μας το δείξει.
Κάποτε του ειχα βάλει μέσα ενα δυναμίτη. Ειχα γεμίσει φυσίγγι με πυριτιδα μικρού όγκου χωρίς να το γνωρίζω ,νομίζω η Noria ήταν , και βρέθηκα ανάσκελα σε μια γούρνα και το όπλο φευγάτο μακριά.Απο τοτε εχει ενα θέμα ,αλλά αφου δεν ειχα εγω ,πάλι καλά .
Τώρα δεν μένει να αναμένουμε το αποτέλεσμα του μαγειρέματος απο τον σεφ.
Συνέχισε εσύ το μαγείρεμα όπως ξέρεις και όλα θα γίνουν.Πατριώτη το μονόκαννο είναι στο μαγειρείο του Chef..
Με ρυθμούς jack daniels είναι η αλήθεια αλλά έγινε η αρχή !
Το μονοκόκαλο απλούστατη κατασκευή σε όλα , όπως είπε και ο πατριώτης μου έχει καταπονηθεί απο την χρίση με μεγαλύτερο πρόβλημα το κλείδωμα του που είναι με συρτάρι .εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά θα δούμε!
Για το εμφανισιακό είμαι αισιόδοξος
Υπάρχει η σκέψη να μην βαφεί η βάση αλλα να γυαλιστεί και να βαφεί μόνο η πεταλούδα , θα πηγαίνει με την σκανδαλοθήκη όπως έγινε
αλλά ο Πατριώτης δεν εχει αποφασίσει αν το θέλει έτσι .. εγώ είμαι υπέρ αλλά δεν είμαι και αντικειμενικός καθώς δεν μου αρέσουν τα μαύρα όπλα!
Καλλωπισμός της βασικής βίδας που είναι & πίρος
Για την ταμποναρισμένη σκανδαλοθήκη επιλέχτηκε γυάλισμα
Κρέας τον έβαλες να βράσει ;Συνέχισε εσύ το μαγείρεμα όπως ξέρεις και όλα θα γίνουν.
Μόνο μην ξεχάσεις το ξάφρισμα .
Ονειρο ζω δεν το πιστευω...απλα το κανε ο chef κοσμημα. Βλεπω τον Δημητρη να το χαζευει καλυτερα και απο αγριογατα..Όπως είπαμε και πριν λίγες μέρες,έδωσα το καριοφίλι στον πατριώτη να το μαγειρέψει με τον τρόπο που μόνο ένας σεφ γνωρίζει.
Με το καριοφίλι αυτό είμαι πολύ δεμένος συναισθηματικά αφου μου χάρισε ωραία απογευματινά καρτερίσια κυνήγια ,που παρόμοια δεν πρόκειται να ξαναζήσω .Να σημειώσω εδω ότι η πρώτη τουφεκιά του ήταν σε μπεκάτσα με φυσίγγι Ρερρές Νο9.Τάσο ακούς ;;
Ο σεφ άρχισε λοιπόν να κάνει τα κόλπα του στη συνταγή και εδώ μπορώ να πω πως ήμουνα και τυχερός όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος ,γιατί χρησιμοποίησε για πρώτη φορά μια νέα σάλτσα (βαφή) που ήρθε από την απέναντι του Ατλαντικού μεριά.
Χρησιμοποίησε όλα τα εργαλεία του και τα κατσαρολικά του ,στρογγυλά και ...μακρουλά
Το αποτέλεσμα εξαιρετικό όπως πάντα άλλωστε και θα το δείτε και εσείς οι ίδιοι παρακάτω.
Όταν τελειώσω με τα ξύλινα κάτι μικροεπισκευές και το βάψιμο που κάνω ,θα το δείτε και μονταρισμένο ,έτοιμο για έξοδο.
Πατριώτη δεν έχω λόγια και σε ευχαριστώ που ξαναζωντάνεψες μια .....παλία αγάπη.
Μπράβο Χρηστάρα!!!Όπως είπαμε και πριν λίγες μέρες,έδωσα το καριοφίλι στον πατριώτη να το μαγειρέψει με τον τρόπο που μόνο ένας σεφ γνωρίζει.
Με το καριοφίλι αυτό είμαι πολύ δεμένος συναισθηματικά αφου μου χάρισε ωραία απογευματινά καρτερίσια κυνήγια ,που παρόμοια δεν πρόκειται να ξαναζήσω .Να σημειώσω εδω ότι η πρώτη τουφεκιά του ήταν σε μπεκάτσα με φυσίγγι Ρερρές Νο9.Τάσο ακούς ;;
Ο σεφ άρχισε λοιπόν να κάνει τα κόλπα του στη συνταγή και εδώ μπορώ να πω πως ήμουνα και τυχερός όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος ,γιατί χρησιμοποίησε για πρώτη φορά μια νέα σάλτσα (βαφή) που ήρθε από την απέναντι του Ατλαντικού μεριά.
Χρησιμοποίησε όλα τα εργαλεία του και τα κατσαρολικά του ,στρογγυλά και ...μακρουλά
Το αποτέλεσμα εξαιρετικό όπως πάντα άλλωστε και θα το δείτε και εσείς οι ίδιοι παρακάτω.
Όταν τελειώσω με τα ξύλινα κάτι μικροεπισκευές και το βάψιμο που κάνω ,θα το δείτε και μονταρισμένο ,έτοιμο για έξοδο.
Πατριώτη δεν έχω λόγια και σε ευχαριστώ που ξαναζωντάνεψες μια .....παλία αγάπη.
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ......μου πέσαν τα μάτια.... Μπράβο Χρήστο, τα λόγια είναι λίγα για το αποτέλεσμα....Όπως είπαμε και πριν λίγες μέρες,έδωσα το καριοφίλι στον πατριώτη να το μαγειρέψει με τον τρόπο που μόνο ένας σεφ γνωρίζει.
Με το καριοφίλι αυτό είμαι πολύ δεμένος συναισθηματικά αφου μου χάρισε ωραία απογευματινά καρτερίσια κυνήγια ,που παρόμοια δεν πρόκειται να ξαναζήσω .Να σημειώσω εδω ότι η πρώτη τουφεκιά του ήταν σε μπεκάτσα με φυσίγγι Ρερρές Νο9.Τάσο ακούς ;;
Ο σεφ άρχισε λοιπόν να κάνει τα κόλπα του στη συνταγή και εδώ μπορώ να πω πως ήμουνα και τυχερός όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος ,γιατί χρησιμοποίησε για πρώτη φορά μια νέα σάλτσα (βαφή) που ήρθε από την απέναντι του Ατλαντικού μεριά.
Χρησιμοποίησε όλα τα εργαλεία του και τα κατσαρολικά του ,στρογγυλά και ...μακρουλά
Το αποτέλεσμα εξαιρετικό όπως πάντα άλλωστε και θα το δείτε και εσείς οι ίδιοι παρακάτω.
Όταν τελειώσω με τα ξύλινα κάτι μικροεπισκευές και το βάψιμο που κάνω ,θα το δείτε και μονταρισμένο ,έτοιμο για έξοδο.
Πατριώτη δεν έχω λόγια και σε ευχαριστώ που ξαναζωντάνεψες μια .....παλία αγάπη.