δεν με ανυσηχης φιλαρακι ισα ισα γιαυτο ειμαστε ολη παρεα εδω στο φωρουμ για να ανταλασουμε κουβεντες και εμπειριεςςς,,με τον κτηνιατρωμου ειμαι σε συνεχη επαφη ακωμηηΣάκη δεν θέλω να σε ανυσηχήσω αλλά πρέπει να σου πω οτι πριν κάποια χρόνια το μικρόσωμο σκυλάκι που έχω στην γέννα του δεν κατάφερε να βγάλει όλα τα κουτάβια, χωρίς εγω να καταλάβω κάτι, με συνέπεια να μολυνθεί το γάλα της (όπως αργότερα μου είπε ο κτηνίατρος) και μετά απο δύο μέρες αν θυμάμαι καλά αρχισε ένα ένα κουτάβι να φεύγει.
Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να ζήσεις μεγάλες στιγμές με το νέο μέλος![]()
Κρίμα ρε Σάκη τι να πούμε τώρα......γιασας παιδες δυστηχως σημερα το πρωι βρηκα το κουταβι νεκρο,,ητανε μελανιασμενη η κιλιατου τωρα το τι εγηνε δεν ξερω μηπως το πλακωσε και η μανα σαν πρωταρα που ητανες;; η σκυλα παντως ειναι ζωηρη και φεναιτε μια χαρα,,,τωρα θα μιλησω και με τον γιατρο γιατι πρωεχη η υγεια της μανας πανω απωλα![]()
γιασας παιδες δυστηχως σημερα το πρωι βρηκα το κουταβι νεκρο,,ητανε μελανιασμενη η κιλιατου τωρα το τι εγηνε δεν ξερω μηπως το πλακωσε και η μανα σαν πρωταρα που ητανες;; η σκυλα παντως ειναι ζωηρη και φεναιτε μια χαρα,,,τωρα θα μιλησω και με τον γιατρο γιατι πρωεχη η υγεια της μανας πανω απωλα![]()