Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παυλο δεν την εχω δει αυτη σε μαγαζι και στην αμερηκη σε κανα δυο που κοιταξα ειχαν μονο τη ξηληνη

Mολις κυκλοφορησε Αμερικη Τεο, δεν την εχουν ολα τα μαγαζια ακομη, εχει πολλα καλουδια πολυ χρησιμα για το βαλτοκυνηγο. https://www.remington.com/shotguns/autoloading/v3-field-sport/v3-waterfowl-pro

Mολις κυκλοφορησε Αμερικη Τεο, δεν την εχουν ολα τα μαγαζια ακομη, εχει πολλα καλουδια πολυ χρησιμα για το βαλτοκυνηγο. https://www.remington.com/shotguns/autoloading/v3-field-sport/v3-waterfowl-pro
,πολυ καλο φαινετε και η τημη της ειναι σουπερ εδω δεν ξερω σε τι τημη θα βγει αλλα πυστευω θα ειναι κατο απο τα 1500 μιας και τι θελω για ελλαδα αξηζει το κοπο να περημενω
Αυτο που μου εκανε εντηπωση με την ν3 ηταν οτι ερυχνε τα 24 γρ πολυ ανετα και τον καλυκα τον πεταγε μακρια που σημενει οτι το συστημα δουλευει αψωγα

Παιδες θα με κάνετε να φορεσω κανη απο v3 στο m2 και να το κανω VM32 και πιστευω να ναι και πιό εύκολη μετατροπη αυτή λόγο ουράς κανης πιό κοντά στα μπενελλι τα ποτηρακια τ περναω μπουλονακια κ τα ακυρωνω και χρωμιωμενη καννη

,πολυ καλο φαινετε και η τημη της ειναι σουπερ εδω δεν ξερω σε τι τημη θα βγει αλλα πυστευω θα ειναι κατο απο τα 1500 μιας και τι θελω για ελλαδα αξηζει το κοπο να περημενω
Αυτο που μου εκανε εντηπωση με την ν3 ηταν οτι ερυχνε τα 24 γρ πολυ ανετα και τον καλυκα τον πεταγε μακρια που σημενει οτι το συστημα δουλευει αψωγα
Και οι παλιές 1100 με 70αρα Θαλάμη ρίχνουν τα 24αρια χωρίς καμία ρύθμιση. Είναι μην σου τύχει το στραβό όπλο.

Παιδες θα με κάνετε να φορεσω κανη απο v3 στο m2 και να το κανω VM32 και πιστευω να ναι και πιό εύκολη μετατροπη αυτή λόγο ουράς κανης πιό κοντά στα μπενελλι τα ποτηρακια τ περναω μπουλονακια κ τα ακυρωνω και χρωμιωμενη καννη
Δεν ταιριάζει κάννη ν3 μόνο 870. Έχεις πολλά μπενελλι καντο

Για προχωρα φιλε Toli αντε να το δουμε και αυτο και να δω που μπορουμε στο τελος να φθασουμε .Τοχεις δεσει στην καβαλα απο οτι καταλαβαινω.
τι ενωεις το χω δέσει στην καβαλα

Όταν αναφερόμαστε στην ποιότητα κατασκευής πέρα από επίπεδο λείανσης μέθοδο κατασκευής, να φανταστώ είναι και η επιλογή υλικών.?
Ποιο πολύ από την ποιότητα υλικών το Know how to do it της εταιρείας και η φιλοσοφία της δημιουργίας καννων στον ορισμό του cal 12.

Eλλαδα την υπολογίζω 1650 με 1700 ευρώ

Status
Not open for further replies.
Back