Σε σχέση με τα SX3 ποιά ειναι η αποψή σου???
Πολυ καλο οπλο αποτι εχω δει στα κυνηγια που εχω παει. Δεν μπορω να κανω συγκριση γιατι δεν εχω ριξει ποτε ο ιδιος SX3
Σε σχέση με τα SX3 ποιά ειναι η αποψή σου???
Παυλο δεν την εχω δει αυτη σε μαγαζι και στην αμερηκη σε κανα δυο που κοιταξα ειχαν μονο τη ξηληνη
Παύλο αυτές που είδες είχαν αφτερ μάρκετ κώνους?Πολυ καλο οπλο αποτι εχω δει στα κυνηγια που εχω παει. Δεν μπορω να κανω συγκριση γιατι δεν εχω ριξει ποτε ο ιδιος SX3
,πολυ καλο φαινετε και η τημη της ειναι σουπερ εδω δεν ξερω σε τι τημη θα βγει αλλα πυστευω θα ειναι κατο απο τα 1500 μιας και τι θελω για ελλαδα αξηζει το κοπο να περημενωMολις κυκλοφορησε Αμερικη Τεο, δεν την εχουν ολα τα μαγαζια ακομη, εχει πολλα καλουδια πολυ χρησιμα για το βαλτοκυνηγο. https://www.remington.com/shotguns/autoloading/v3-field-sport/v3-waterfowl-pro
Και οι παλιές 1100 με 70αρα Θαλάμη ρίχνουν τα 24αρια χωρίς καμία ρύθμιση. Είναι μην σου τύχει το στραβό όπλο.,πολυ καλο φαινετε και η τημη της ειναι σουπερ εδω δεν ξερω σε τι τημη θα βγει αλλα πυστευω θα ειναι κατο απο τα 1500 μιας και τι θελω για ελλαδα αξηζει το κοπο να περημενω
Αυτο που μου εκανε εντηπωση με την ν3 ηταν οτι ερυχνε τα 24 γρ πολυ ανετα και τον καλυκα τον πεταγε μακρια που σημενει οτι το συστημα δουλευει αψωγα
Δεν ταιριάζει κάννη ν3 μόνο 870. Έχεις πολλά μπενελλι καντοΠαιδες θα με κάνετε να φορεσω κανη απο v3 στο m2 και να το κανω VM32 και πιστευω να ναι και πιό εύκολη μετατροπη αυτή λόγο ουράς κανης πιό κοντά στα μπενελλι τα ποτηρακια τ περναω μπουλονακια κ τα ακυρωνω και χρωμιωμενη καννη
Γιατί φιλέ εγώ βλεπω ότι γλυτονω και το ξεκολλα κολλα δαχτυλιδιΔεν ταιριάζει κάννη ν3 μόνο 870. Έχεις πολλά μπενελλι καντο
Αυτά κλείνουν φιλέ μουΕπειδη εχει τις τρύπες στην θαλάμη για τα αέρια ίσως;
Για προχωρα φιλε Toli αντε να το δουμε και αυτο και να δω που μπορουμε στο τελος να φθασουμε .Τοχεις δεσει στην καβαλα απο οτι καταλαβαινω.Αυτά κλείνουν φιλέ μου
τι ενωεις το χω δέσει στην καβαλαΓια προχωρα φιλε Toli αντε να το δουμε και αυτο και να δω που μπορουμε στο τελος να φθασουμε .Τοχεις δεσει στην καβαλα απο οτι καταλαβαινω.
Ποιο πολύ από την ποιότητα υλικών το Know how to do it της εταιρείας και η φιλοσοφία της δημιουργίας καννων στον ορισμό του cal 12.Όταν αναφερόμαστε στην ποιότητα κατασκευής πέρα από επίπεδο λείανσης μέθοδο κατασκευής, να φανταστώ είναι και η επιλογή υλικών.?
Δε μπαίνουν πρέπει να κλείσεις τρυπεςΜπορει και απο versa max αλλά δε ξέρω τιμές και αν υπαρψουν διαθεσημες
,πολυ καλο φαινετε και η τημη της ειναι σουπερ εδω δεν ξερω σε τι τημη θα βγει αλλα πυστευω θα ειναι κατο απο τα 1500 μιας και τι θελω για ελλαδα αξηζει το κοπο να περημενω
Αυτο που μου εκανε εντηπωση με την ν3 ηταν οτι ερυχνε τα 24 γρ πολυ ανετα και τον καλυκα τον πεταγε μακρια που σημενει οτι το συστημα δουλευει αψωγα
Η κάνη της versa δεν έχει καμία σχέση με της V3 .Μπορει και απο versa max αλλά δε ξέρω τιμές και αν υπαρψουν διαθεσημες
Για κανε μια επεξηγηση για την διαφορα τους.Η κάνη της versa δεν έχει καμία σχέση με της V3 .