Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλέ μη κολας στο χρωμιο το υλικό και η γεομετρια παιζει ρόλο αν ήταν έτσι με αποχρωμιωση θα τρυπουσαμε όλοι τα σύννεφα και δεύτερων το χρώμιο έχει δυο υπερ και ένα κατά 1 ον αν λέω αν ποτε σπασει έχουμε ρήγμα το οπιό δεν μας δηχνει την έκταση του και είναι σπανιοτατο και τα δυο καλα τώρα ο κατασκεβαστης δε πεθενει του γυαλισματος και ο χρήστης δε πεθενει του καθαρισματος άσχετος ότι πληρωνουμε λες και πηραμε hand polishing servise
Κάτι ξέρει η εταιρία και κράτα αυτό το στοιχείο. Επειδή ρώτησες για κώνο σου απάντησα πως προσωπικά δεν ξέρω. Κι επειδή μιλάμε για γεωμετρία ένα βασικό που σου είπα στην ερώτηση σου για κώνο, είναι πως αυτό που ξέρω είναι πως εχει αυλό 18,7... Λύνει ότι κάνει και ο κώνος σε όπλα με συμβατικό αυλό.

Για την αποχρωμιωση που λες... σε παρακαλώ με τα ίδια φυσίγγια κάνε ένα τεστ με το οπλο σου με 2 χαρτόνια και 10 τουφεκιες σερι. Η πρώτη στο ένα χαρτόνι και η 10η στο δεύτερο. Ίδια απόσταση ίδιο τσοκ ίδια φυσίγγια.

Κάτι ξέρει η εταιρία και κράτα αυτό το στοιχείο. Επειδή ρώτησες για κώνο σου απάντησα πως προσωπικά δεν ξέρω. Κι επειδή μιλάμε για γεωμετρία ένα βασικό που σου είπα στην ερώτηση σου για κώνο, είναι πως αυτό που ξέρω είναι πως εχει αυλό 18,7... Λύνει ότι κάνει και ο κώνος σε όπλα με συμβατικό αυλό.

Για την αποχρωμιωση που λες... σε παρακαλώ με τα ίδια φυσίγγια κάνε ένα τεστ με το οπλο σου με 2 χαρτόνια και 10 τουφεκιες σερι. Η πρώτη στο ένα χαρτόνι και η 10η στο δεύτερο. Ίδια απόσταση ίδιο τσοκ ίδια φυσίγγια.
Οτι και να δω πρεπει να έχω και μια ακριβώς ίδια κανη που να είναι αποχρωμιωμενη για να βγάλουμε ένα συμπερασμα αν ευθηνετε το χρώμιο και σε απογευματινο περασμα τσιχλας αλεξάνδρουπόλη που εριχνα τουλαχιστον 100 φυσίγγια σερί απο το 1ο μέχρι το 100ο φυσίγγι μια χαρά τα καπνιζα τα πουλια οποτε δεν είναι και τόσο τραγικό το πραγμα θα κάνω την δοκημη που λες και θα σου στειλω φοτο παντος γτ δεν μπωρω να αναβασω φιλικα παντα

Φιλέ μη κολας στο χρωμιο το υλικό και η γεομετρια παιζει ρόλο αν ήταν έτσι με αποχρωμιωση θα τρυπουσαμε όλοι τα σύννεφα και δεύτερων το χρώμιο έχει δυο υπερ και ένα κατά 1 ον αν λέω αν ποτε σπασει έχουμε ρήγμα το οπιό δεν μας δηχνει την έκταση του και είναι σπανιοτατο και τα δυο καλα τώρα ο κατασκεβαστης δε πεθενει του γυαλισματος και ο χρήστης δε πεθενει του καθαρισματος άσχετος ότι πληρωνουμε λες και πηραμε hand polishing servise
Όταν μιλάμε για στοιχεία γεωμετριας κάννη είναι όλα σε αγαστή συνεργασία. Φυσικά και έχει διαφορά στις επαναλαμβανόμενες τουφεκιες, τις κλιματολογικες μεταπτώσεις και στα διάφορα φυσίγγια. Στην σταθερότητα σε όλα αυτά και γίνεται και καλύτερη μετα από επιμελή συντήρηση. Αν θέλουν οι εταιριες να μας πείσουν ότι αυτό πάει λένε ψέματα για χαμηλότερο κόστος παραγωγής.

Οτι και να δω πρεπει να έχω και μια ακριβώς ίδια κανη που να είναι αποχρωμιωμενη για να βγάλουμε ένα συμπερασμα αν ευθηνετε το χρώμιο και σε απογευματινο περασμα τσιχλας αλεξάνδρουπόλη που εριχνα τουλαχιστον 100 φυσίγγια σερί απο το 1ο μέχρι το 100ο φυσίγγι μια χαρά τα καπνιζα τα πουλια οποτε δεν είναι και τόσο τραγικό το πραγμα θα κάνω την δοκημη που λες και θα σου στειλω φοτο παντος γτ δεν μπωρω να αναβασω φιλικα παντα
Με μπενελλι πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα εχεις

Απομονώνεις διάφορους παράγοντες που δίνουν προδιαγραφές κάννης και τους θέτεις ξεκομμενους σε δοκιμασία και συγκρίσεις, ανομοιομορφων πραγμάτων. Πριν είπες ότι τελευταίο το χρώμιο... Με αντίστοιχο αχρωμιωτο λοιπόν τι να δεις? Αντε ένα μικρό τοις 100.

Και για να μην είμαστε οφ... Εγώ πιστεύω στον παράγοντα αν όχι ποιότητα υλικών, επιλογή υλικών, η Ben πάσχει. Είναι αυτό που λέει ο κοσμος "καίει". Ναι αλλά δεν καίει σε σχέση με άλλα 18,3 18,4... Δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιως

έχω ένα οπλο αμερικανικό 18.4 χρωμιομενο αν δεις τι κανει θα τριβεις τα μάτια σου βγάζει φοβερή δύναμη στην τουφέκια μιλάμε άλλο πραγμα

Η 11-87 τι κώνο έχει Νικόλα;
Panos, από παλιότερη συζήτηση με οπλουργο νομίζω μου είχε πει ότι η 1100-1187 έχουν κάπου στα 2,5 cm. Αυτό το λέω με πολύ επιφύλαξη βέβαια. Οπως κοίταξα βέβαια την κάνη εσωτερικά κι όσο μπορώ να καταλάβω για μεγαλύτερο δεν το λέω. Ισως όμως κάποιο μέλος να ξέρει σίγουρα κι να μάς πει.

Ποιό?
Browning a 500 αλλά μονο η κανη του αξίζει φοβερή ξέρεις τι ειναι να βαρας το λαγό στα 30 μέτρα με τριαρι τσοκ 40 γρ 6 και να δες 5 λεπτα να δεις τι έγινε απο την σκόνη που σήκωσε αυτό με άλλο οπλο δε το έχω δει ακόμα και στα παπια τουφεκαω κάνα τραυματισμένο στο νερό και τα σηκωνει στον αέρα τα νερα! Αυτά δεν είναι αντικειμενικά κριτήρια δύναμης κ διάτρησης απλα μουωεχει κανει εντηπωση οπως και σε πολλους άλλους παροντες

Browning a 500 αλλά μονο η κανη του αξίζει φοβερή ξέρεις τι ειναι να βαρας το λαγό στα 30 μέτρα με τριαρι τσοκ 40 γρ 6 και να δες 5 λεπτα να δεις τι έγινε απο την σκόνη που σήκωσε αυτό με άλλο οπλο δε το έχω δει ακόμα και στα παπια τουφεκαω κάνα τραυματισμένο στο νερό και τα σηκωνει στον αέρα τα νερα! Αυτά δεν είναι αντικειμενικά κριτήρια δύναμης κ διάτρησης απλα μουωεχει κανει εντηπωση οπως και σε πολλους άλλους παροντες
Aν δεν κάνω λάθος η κάννη της Α5ΟΟ είναι ή πορτογαλία ή βέλγιο(special steel) και όχι αμερικάνικη.

Υπάρχει μια στη χρυσή ευκαιρία καινούργια στο κουτί της

Υπάρχει μια στη χρυσή ευκαιρία καινούργια στο κουτί της
Δεν αξειζει περαν της κανης και κοντακιου
εχει πρασαρμοστηκοτητα προτοφανη αυτό το κοντάκι σκοτώνει οπιός το κρατήσει στα χέρια του καθετε σε πολλους παραξενο κι όμως συμβενει

Αν θυμαμαι καλα αυτες οι Α500 ειχαν ξεκινησει ως καραμπινες με συστημα αδρανειας και λογω πολλων εμπλοκων το γυρισαν μετα σε συστημα αεριων αλλα και παλι δεν τραβηξε....!
Καλά θυμάσαι ..!

Status
Not open for further replies.
Back