Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Β-80 κι θα βάλεις κάνη remi? Για ποιο λόγο ;
Μου έχει περισσέψει και θα χαλάσω μία κάννη 76άρα full από μια 303 που είχα και δεν την χρησιμοποιώ.Μού έπεσε και μια remi 71 mod με φτιαχτό κωνο από τον ΨΙλλάκη και θα μπώ στην διαδικασία για να θυμηθώ αυτά που έκανε η 1100 που είχα.:)
1100 δεν θάπαιρνα ξανά γιατί ήμουν από τους άτυχους.. (εμπλοκες , ραγίματα πάπιας και γενικά δεν..)
Την Β-80 την έχω αναβαθμισμένη με εντόσθια 303 ,και πάπια από 302 με την μεταλλική βάση.Είναι απροβλημάτιστη και την έχω από το 1991 αν θυμάμαι καλά.Την είχα πάρει από τον Θοδωράκο (αχαρνών 40) σε περίοδο που φοιτούσα και την πονάω..

Last edited:
Μου έχει περισσέψει και θα χαλάσω μία κάννη 76άρα full από μια 303 που είχα και δεν την χρησιμοποιώ.Μού έπεσε και μια remi 71 mod με φτιαχτό κωνο από τον ΨΙλλάκη και θα μπώ στην διαδικασία για να θυμηθώ αυτά που έκανε η 1100 που είχα.:)
1100 δεν θάπαιρνα ξανά γιατί ήμουν από τους άτυχους.. (εμπλοκες , ραγίματα πάπιας και γενικά δεν..)
Την Β-80 την έχω αναβαθμισμένη με εντόσθια 303 ,και πάπια από 302 με την μεταλλική βάση.Είναι απροβλημάτιστη και την έχω από το 1991 αν θυμάμαι καλά.Την είχα πάρει από τον Θοδωράκο (αχαρνών 40) σε περίοδο που φοιτούσα και την πονάω..
Τη Β80 την περνει κάποιος ξέρω μόνο για την κάνη .αλλιως ...περνει 304..390 beretta . Ο Ψιλλακης είχε φτιάξει κώνο σε remi ??? Απ ότι μου έχει πει στην μοναδική κάνη που δεν φτιάχνει κανείς κώνο είναι η remi. Ισως κάνω λάθος όμως . Πάντως , εγώ στην θέση σου θα επερνα μια 1100 αφου σου αρέσει κι την θες. Αυτά τα « παντρέματα « ένα έτη 2019 .....δεν ......

Panos, από παλιότερη συζήτηση με οπλουργο νομίζω μου είχε πει ότι η 1100-1187 έχουν κάπου στα 2,5 cm. Αυτό το λέω με πολύ επιφύλαξη βέβαια. Οπως κοίταξα βέβαια την κάνη εσωτερικά κι όσο μπορώ να καταλάβω για μεγαλύτερο δεν το λέω. Ισως όμως κάποιο μέλος να ξέρει σίγουρα κι να μάς πει.
Και εγώ με το μάτι όσο είναι δυνατόν να φανεί για τόσο μου μοιάζει. Για να δούμε μήπως ξέρει κάποιος πιο σίγουρα.

Τη Β80 την περνει κάποιος ξέρω μόνο για την κάνη .αλλιως ...περνει 304..390 beretta . Ο Ψιλλακης είχε φτιάξει κώνο σε remi ??? Απ ότι μου έχει πει στην μοναδική κάνη που δεν φτιάχνει κανείς κώνο είναι η remi. Ισως κάνω λάθος όμως . Πάντως , εγώ στην θέση σου θα επερνα μια 1100 αφου σου αρέσει κι την θες. Αυτά τα « παντρέματα « ένα έτη 2019 .....δεν ......
Δεν τη χαλάω την μαμά κάννη της Β-80.

Είναι 71 με invector.

Στον Ψιλλάκη την έχει φτιάξει την remi ο προηγούμενος και εχει γινει φωτιά. Την έχω δει γιατί είναι γνωστός

Last edited:
Η αλληλεπιδραση με αλλους ανθρωπους παντοτε εχει κατι να σου προσφερει.
Εχω κρατησει την κουβεντα του @aris_kalamata οτι οσο μεγαλωνει το θηραμα η γομωση μικραινει.
Δεν εχει και αδικο.

Remington v3 46.5 m full choke 30 oC

33gr no 4 134/190 70%

Το χαρτι ειναι ~ 76χ 76 cm

Last edited:
Γιατί να την χαλάσεις, την θέλω εγώ για την altair....;). Κάνε μια καλή τιμή!
Και που θα βρώ ουρά και ποτήρι?Ιδανική θα ήταν από breda με βιδωτή ουρά αλλά ποιός και πόσο πουλάει τέτοια άντε βρές, χαρτιά,μεταβιβάσεις...
Υπήρχε στην κατοχή του συνεταίρου μου μαζί με το όπλο και πουλήθηκε σαν ζεστό ψωμί..:rolleyes:

Εχω κρατησει την κουβεντα του @aris_kalamata οτι οσο μεγαλωνει το θηραμα η γομωση μικραινει.
Δεν εχει και αδικο.

33gr no 4 134/190 70%

Τι σεταπ βλέπουμε Απόστολε;

Δεν εχει και αδικο.

33gr no 4 134/190 70%

Τι ουρά είναι αυτή ? Ο Aris θέλει κανα 2 ιδιαίτερα σε γνωστό τηλεοπτικό ζωγράφο !!!!!!

Δεν εχει και αδικο.

33gr no 4 134/190 70%

Βρε Τόλη αυτό είναι σαν Φοξ Τεριέ

Status
Not open for further replies.
Back