Ξέρεις πως είναι η αρρώστια του βάλτου για αυτό σου αρέσωΜ'αρέσεις...κ εγώ θέλω μια max5 να πάρω κάποια στιγμή.
Γλυκοκοιτάζω βέβαια την Bulrush max 5...
Ξέρεις πως είναι η αρρώστια του βάλτου για αυτό σου αρέσωΜ'αρέσεις...κ εγώ θέλω μια max5 να πάρω κάποια στιγμή.
Γλυκοκοιτάζω βέβαια την Bulrush max 5...
Ναι αλλά θα έχεις ένα όπλο που δεν παθαίνει,δεν χαλάει....Συν παραλλαγή συν cerakote για την σκουριά ε θέλει τα μισά από την Ρεμί και θα έχω και επιπλέον ένα όπλο με την Ρεμί.....
Γιατί η V3 πάσχει πουθενά ξέρουμε τίποτα??Ναι αλλά θα έχεις ένα όπλο που δεν παθαίνει,δεν χαλάει....
Ο Τάκης αναφέρεται γενικά στις ρεμι που έχουν πιο πολύπλοκο μηχανισμό σε σχέση με μια μπενελα!σιγουρα η μπενελι βγάζει πιο δύσκολα θέμα,έχει λιγότερα εξαρτήματα!Στα σύγχρονα εγώ πιστευω πως είναι λαχείο!πανε πάρε αυτό που θες...όλοι από βίντεο και λίγο από αμερικα έχουμε βγάλει άποψη!Γιατί η V3 πάσχει πουθενά ξέρουμε τίποτα??
Αυτό που σου λέει και ο Ηλίας.Ειναι λαχείο πλέον.Μεμονωμενα όπλα δηλαδη με μικρά η μεγάλα θέματα που όμως δεν ήταν ο κανόνας αλλά η εξαιρεση.Σε γενικές γραμμές όμως το μόνο θέμα που προέκυψε με την V3 και τονίζουν οι Αμερικάνοι είναι το gas blowback.Επειδη οι οπές εκτονωσης των αερίων είναι κοντά στο πρόσωπο υπολείμματα πυρίτιδας και αέρια σε παίρνανε στα μούτρα ...Το τόνισαν το ξανατονισαν και η ρεμ επανασχεδιασε τις οπές εκτόνωσης και πλέον δεν υφίσταται τέτοιο θέμα...Θέμα εμπλοκών δεν υφίσταται μιας και δίνουν εγγύηση ορθής λειτουργίας για 2500 φυσίγγια δίχως καθαρισμό.Βεβαια με ξένισε η γνώμη ενός αξιόλογου ανθρώπου του χώρου που είπε ότι το όπλο βγήκε βιαστικά στην αγορά και τόνισε κάποια "μελανά" σημεία εργονομίας και ποιότητας κατασκευης...Παρόλα αυτά είναι η πρώτη μου επιλογή σε αυτογεμες αερίων...Γιατί η V3 πάσχει πουθενά ξέρουμε τίποτα??
Α ωραία εγώ έτσι όπως το είπε νόμιζα ότι έχει θεματακια.....Ο Τάκης αναφέρεται γενικά στις ρεμι που έχουν πιο πολύπλοκο μηχανισμό σε σχέση με μια μπενελα!σιγουρα η μπενελι βγάζει πιο δύσκολα θέμα,έχει λιγότερα εξαρτήματα!Στα σύγχρονα εγώ πιστευω πως είναι λαχείο!πανε πάρε αυτό που θες...όλοι από βίντεο και λίγο από αμερικα έχουμε βγάλει άποψη!
Πάντως μπράβο στην Ρεμί που έβγαλε τέτοιο εργαλείο!!!!Αυτό που σου λέει και ο Ηλίας.Ειναι λαχείο πλέον.Μεμονωμενα όπλα δηλαδη με μικρά η μεγάλα θέματα που όμως δεν ήταν ο κανόνας αλλά η εξαιρεση.Σε γενικές γραμμές όμως το μόνο θέμα που προέκυψε με την V3 και τονίζουν οι Αμερικάνοι είναι το gas blowback.Επειδη οι οπές εκτονωσης των αερίων είναι κοντά στο πρόσωπο υπολείμματα πυρίτιδας και αέρια σε παίρνανε στα μούτρα ...Το τόνισαν το ξανατονισαν και η ρεμ επανασχεδιασε τις οπές εκτόνωσης και πλέον δεν υφίσταται τέτοιο θέμα...Θέμα εμπλοκών δεν υφίσταται μιας και δίνουν εγγύηση ορθής λειτουργίας για 2500 φυσίγγια δίχως καθαρισμό.Βεβαια με ξένισε η γνώμη ενός αξιόλογου ανθρώπου του χώρου που είπε ότι το όπλο βγήκε βιαστικά στην αγορά και τόνισε κάποια "μελανά" σημεία εργονομίας ...Παρόλα αυτά είναι η πρώτη μου επιλογή σε αυτογεμες αερίων...
Είναι μια εταιρεία με τεράστια τεχνογνωσία και έχει βγάλει πολλά αξιόλογα όπλα.Ποιος θα πει το αντίθετο από τη στιγμή που παρήγαγε και παράγει το 1100???Τόσα χρόνια έχανε μερίδιο της αγοράς με τα θεματακια που παρουσίαζαν κάποια μοντέλα της ...Νομίζω τώρα ότι βρήκε τον τρόπο να ξαναμπεί δυναμικά στο παιχνιδι...μένει να δοκιμαστεί επί σειρά ετών στο γήπεδο αυτή της η καινοτομία...!!!Α ωραία εγώ έτσι όπως το είπε νόμιζα ότι έχει θεματακια.....
Πάντως μπράβο στην Ρεμί που έβγαλε τέτοιο εργαλείο!!!!
Την έχω την 1100 για τον μηχανισμό της δεν μπορώ να πω καλά λόγια ούτε και για την ευκολία καθαρισμού αλλά για την τουφεκιά της μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή.....ποτέ ας σκεφτούμε ότι η V3 έχει ένα απροβληματιστο μηχανισμό με ευκολία στον καθαρισμό και τουφεκιά ίδια η και καλύτερη από την 1100 δεν νομίζω ότι θέλεις κάτι άλλο και μιλώ τουλάχιστον προσωπικά για εμένα....Είναι μια εταιρεία με τεράστια τεχνογνωσία και έχει βγάλει πολλά αξιόλογα όπλα.Ποιος θα πει το αντίθετο από τη στιγμή που παρήγαγε και παράγει το 1100???Τόσα χρόνια έχανε μερίδιο της αγοράς με τα θεματακια που παρουσίαζαν κάποια μοντέλα της ...Νομίζω τώρα ότι βρήκε τον τρόπο να ξαναμπεί δυναμικά στο παιχνιδι...μένει να δοκιμαστεί επί σειρά ετών στο γήπεδο αυτή της η καινοτομία...!!!
Αυτό δεν μπορω να στο απαντήσω ακόμα,θα δείξει η πορεία του όπλου..Γιατί η V3 πάσχει πουθενά ξέρουμε τίποτα??
Τάκη εγώ όλα τα σύγχρονα λαχείο τα βλέπω...σίγουρα η μπενελι πιο δύσκολα αλλά όλα έχουν ρίσκο για την αξιοπιστία τους!Αυτό δεν μπορω να στο απαντήσω ακόμα,θα δείξει η πορεία του όπλου..
Απ' την άλλη η benelli γνωρίζουμε την αξιοπιστία της χρόνια τώρα...
Αυτό το τελευταίο που λες Ηλία ίσως να είναι και κόλπο μάρκετινγκΛίγο που ψάχτηκα.18,6 άυλο κώνο δεν καταφερα να βρω κάτι με σιγουρια άρα δεν μεταφέρω και κάτι.σκανδαλη 2,4 κ περίπου και έρχεται με τρία τσοκακια,λέει 4αρι 3αρι και ασσο αλλά επειδή απευθύνεται για υδροβιο που θέλει ατσάλινα στην πραγματικότητα οι συσφιξεις για μολυβια είναι skeet 4αρι και σφιχτό ντεμι!Συνοδευεται από φλατζες αλλαγής κλισης και το κοντάκι σαν διαστάσεις ανταποκρίνεται στο σύνηθες των πλαστικών παπιοντουφεκων με σχετικά μικρές διαστάσεις!Φυσικα αχρωμιωτη και με τις πληροφορίες να λένε πως ίσως να είναι η τελευταία μαζικής παραγωγής καραμπίνα με αχρωμιωτη κάνη!
https://shootingsportsman.com/remington-v3-waterfowl-pro/
Ακόμα καρτέρι ειμαιΠες μου ότι το έβλεπες χθες και δεν ξύπνησες για πρωινό καρτέρι.
Ακόμα καρτέρι ειμαι