το 2017 που ειχα ρωτησει εκανε 550 ευρω, τωρα δεν εχω ιδεα αλλα μαλλον ειναι σε προσφορατιμη γνωριζουμε???
το 2017 που ειχα ρωτησει εκανε 550 ευρω, τωρα δεν εχω ιδεα αλλα μαλλον ειναι σε προσφορατιμη γνωριζουμε???
Το λεει το nick σου....wingmaster870, ερωτας με την πρωτη ματια
Για το δαχτυλιδι τις κανης λεειΗ κάνη στις benelli δεν είναι κολλημένη ... είναι βιδωμένη στην βάση της.
Άρα δεν ξεκόλλησε.
Ακ κοπήκαν τα σπειρώματα μάλλον μιλάμε για δυναμίτες και όχι φυσίγγια.
Επίσης δεν μιλάω για youtube ούτε για πράγματα που άκουσα.
Μιλάω για 4 Remington όπλα που τα ξέρω, ξέρω τους ιδιοκτήτες τους, την συντήρησή τους και τις ζημιές που έβγαλαν.
Πρώτος εγώ τα χώνω στις benelli και όχι για βαφές πλαστικά και άλλα δευτερεύοντα.
Αν δεν έχεις μείνει ποτέ χωρίς όπλο σε κυνήγι δεν μπορεις να καταλάβεις το συναίσθημα. Και αυτό να συμβαίνει επανηλειμένα και για επισκευή να τρέχεις από επαρχία Αθήνα ...
πεθανα στο γελιο φιλε Τολη, ΔΩΣΕΕΕΕΕΠαιδια μη βαρατε αλλα εγω εχω δει μια σπασμενη benelli και μια καλη remington αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχααα
Μονο εξωτερηκη εμφανιση και χαμηλωτερη πιοτητα απο το τανκς που εχεις θα παρειςΕιχα ρωτησει το 2017 για την 870 σε εκδοση Anniversary (ναι, μου περασε απο το μυαλο) και τοτε ειχε πανω απο 1800 ευρω... Μικρος ειμαι ακομα ομως, ποτε δεν ξερεις
Οι Remingtonαδες ειμαστε θαρραλεα παιδια(παμε με ενα οπλο για κυνηγι ), με υπομονη ( στο καθαρισμα) και χιουμορ οποτε παιξε μπαλα φιλε Τολη, αλλα μην μπερδευτεις μετα και κανεις πλακα στους Benellaδες χαχαχαχαχαχαχαχαΟπιος τοσο πιστευει στην αξιοπιστια της ρεμη ας παει στα καπρια με φυσιγγια Α/Τ
Θα πω ενα ακομα η ρεμη πουλισε κατι εκατομυρια οπλα ειναι γεγονος αλλα ποτε κανεις δεν ειπε οτι αλλα τοσα αγωραστικαν διαφορων εταιριων απο τους κατοχους ρεμι για να εχουν οπλο οι ανθρωποι αχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχχααααααπεθανα στο γελιο φιλε Τολη, ΔΩΣΕΕΕΕΕ
Πλακα κανουμε αλλα ενωειτε θα κανω και στους μπενελαδες διακρυνομαι απο μπολικο αυτοσαρκασμο εσυ ομως εχεις 870 δε σε πιανει τπτΟι Remingtonαδες ειμαστε θαρραλεα παιδια(παμε με ενα οπλο για κυνηγι ), με υπομονη ( στο καθαρισμα) και χιουμορ οποτε παιξε μπαλα φιλε Τολη, αλλα μην μπερδευτεις μετα και κανεις πλακα στους Benellaδες χαχαχαχαχαχαχαχα
Τολη η ζωη χωρις πειραγματα και χιουμορ δεν εχει κανενα νοημα, εχεις ωραια αισθηση του χιουμορ και ειναι κατι που εκτιμω πολυ σε εναν ανθρωπο Τι? δεν με πιανει τιποτα με την 870? Ξερεις ποσες φορες μου διπλοτουφεκαει?Πλακα κανουμε αλλα ενωειτε θα κανω και στους μπενελαδες διακρυνομαι απο μπολικο αυτοσαρκασμο εσυ ομως εχεις 870 δε σε πιανει τπτ
Να σε καλα φιλε πετυχενει το χιουμορ οταν εχει και λιγη δωση αληθιας μεσα και χωρις πειραγματα δεν εχει γουστο το κυνηγι φιλε μου ειδηκαΤολη η ζωη χωρις πειραγματα και χιουμορ δεν εχει κανενα νοημα, εχεις ωραια αισθηση του χιουμορ και ειναι κατι που εκτιμω πολυ σε εναν ανθρωπο
Απο γυναικα πως τα πας ? Μη τα χρεωσουμε τζαμπα στο οπλο ρε συ αχαχαχαχαχαΤολη η ζωη χωρις πειραγματα και χιουμορ δεν εχει κανενα νοημα, εχεις ωραια αισθηση του χιουμορ και ειναι κατι που εκτιμω πολυ σε εναν ανθρωπο Τι? δεν με πιανει τιποτα με την 870? Ξερεις ποσες φορες μου διπλοτουφεκαει?
Πως σου διπλοτουφεκαει αυτο πρωτη φορα το ακουω μηπως στην επαναφορα της παπιας πατας ακουσια σκανδαλη λογο του οτι τραβας μπρωστα και ανακαμτεις απο το κλωτσιμα του οπλου που το σφιγγουμε αντανακλαστικαΤολη η ζωη χωρις πειραγματα και χιουμορ δεν εχει κανενα νοημα, εχεις ωραια αισθηση του χιουμορ και ειναι κατι που εκτιμω πολυ σε εναν ανθρωπο Τι? δεν με πιανει τιποτα με την 870? Ξερεις ποσες φορες μου διπλοτουφεκαει?
Τι να πω Τολη μου.... με την ιδια γυναικα απο τα 17 ειμαι, πες μου, τωρα δεν εξηγειται που ειμαι κολλημενος με τη Remington?Απο γυναικα πως τα πας ? Μη τα χρεωσουμε τζαμπα στο οπλο ρε συ αχαχαχαχαχα
Μου αρεσει που με πηρες στα σοβαραΠως σου διπλοτουφεκαει αυτο πρωτη φορα το ακουω μηπως στην επαναφορα της παπιας πατας ακουσια σκανδαλη λογο του οτι τραβας μπρωστα και ανακαμτεις απο το κλωτσιμα του οπλου που το σφιγγουμε αντανακλα
Για πολυ τυχερος μου φενεσε εμενα !Τι να πω Τολη μου.... με την ιδια γυναικα απο τα 17 ειμαι, πες μου, τωρα δεν εξηγειται που ειμαι κολλημενος με τη Remington?