Κυνηγούσα την μ1 αρκετά χρόνια όπως έγραψα 6 φορές χωρίς κανένα θέμα και το δίκαννο. Αν τα έβαζα σε σειρά σε τουφεκια μέχρι 33 34 γρ το πολύ! (για το δίκαννο) ίσως το baikal κυρίως σε κάποια κυνήγια (δεν το έπαιρνα πολύ) με και κυρίως σε δύσκολο καιρό, είχε καλύτερη απόδοση. Απόδοση γράφω γιατί αν γράψω τουφεκια σκέτο θα με ρωτήσουν κάποιοι τι εννοω(στοιχεία συγκέντρωση - διάτρησης-κατανομής κλπ, θα πουν να ανεβάσω χαρτόνι που δεν θα το κάνω γιατί δεν θα ασχοληθώ) έβγαζε καλύτερα σκότωματα λοιπόν.
Έκανα έτσι για το γούστο μου (το τονίζω αυτό) κώνο στην μπενελλι. Στην αρχή δυσκολεύτηκα με τα νούμερα σκαγιων και τα τσοκακια. Σκόπευση φυσικά κλπ. Το όπλο δεν έφευγε από τα χέρια μου και ακόμα ακόμα και σαν δεύτερο σε ορισμένα κυνήγια δεν την αλλάζω. Έτσι γιατί μ αυτήν συνηθησα.
Τα σκότωματα που έχει η ν3 δεν τα φτάνει. Ναι έστω και με τις άκρες του κύκλου, με την καμία. Ειδικά με την δέντρο του φίλου μου που δεν έχει κώνο.
Λοιπόν χωρίς τον κώνο εγώ από τις εμπειρίες μου στο κυνήγι με τα όπλα αυτά και την χρήση που εγώ εκανα σε τουφεκια τα βάζω σε σειρα
Remington, m1, baikal και χωρίς τον κώνο στην benelli. Σειρα:Remington, baikal, benelli. Αυτές είναι οι απόψεις μου. Φιλος στην παρέα αυτός και ο αδερφός του κυνηγάνε φασσα γουρούνι με 1100.ειχαν κάποιες μικροβλαβες 1 2 φορές στα τόσα χρόνια. Η δική μου ρεμινγκτον δεν έχει βγάλει τίποτα. Αν βγάλει θα το πω στον μάστορα, αν λυθεί η δεν λυθεί να μαστε καλά και να μην βγει τίποτα, θα το γράψω να ξέρετε... Αυτοί που έχετε τέτοια όπλα πρώτα και κύρια. Ξέρετε σε έναν μεγάλο σκοπευτή κάποτε έσπασε κάτι στην ν3 και μάλιστα φτιάχτηκε πολύ γρήγορα και εύκολα... Αυτό το κάτι εγινε"ακουσα σπάνε αυτές". Εγώ με αυτό το άκουσα την έχασα ένα χρόνο από τα χέρια μου, καθυστέρησα.