Παρτη και μη μασας, μπας και δεις καμια τουφεκια της προκοπης να ανοιξει το ματι σου!Εμπλοκες ???? Σε παρακαλω μη συνεχιζεις μιλαω μ ενα παιδι να κανω τραμπα τη μπερεττα με 1100 του 85 να μαστε συνομηλικα αχαχαχαχαχαχ
Παρτη και μη μασας, μπας και δεις καμια τουφεκια της προκοπης να ανοιξει το ματι σου!Εμπλοκες ???? Σε παρακαλω μη συνεχιζεις μιλαω μ ενα παιδι να κανω τραμπα τη μπερεττα με 1100 του 85 να μαστε συνομηλικα αχαχαχαχαχαχ
Μεχρι τα 60 με φυσιγηι που παει στο κωλο οπλο μου το μεν και το δεν οτι περνετε το περνω με μια καπια συχνοτητα βεβαι παντα αλλο τι να δω δλδ ??? Αλλα περιμενω με αυτα που λεγωντε εδω μεσα μπας και μου τη δωσει τσαμπα εξου και τα λεγομενα μου αχαχαχαχαχΠαρτη και μη μασας, μπας και δεις καμια τουφεκια της προκοπης να ανοιξει το ματι σου!
Ακομα στα 60 εισαι?... χαχαΜεχρι τα 60 με φυσιγηι που παει στο κωλο οπλο μου το μεν και το δεν οτι περνετε το περνω με μια καπια συχνοτητα βεβαι παντα αλλο τι να δω δλδ ??? Αλλα περιμενω με αυτα που λεγωντε εδω μεσα μπας και μου τη δωσει τσαμπα εξου και τα λεγομενα μου αχαχαχαχαχ
Ε κατσε ρε συ ειπαμε παραπανω δε λεει να ριχνουμε σεβασμοςΑκομα στα 60 εισαι?... χαχα
Τζάμπα η ταλαιπωρία ....Έχουμε εδω τον ειδικό !Εγω πατησα στο google remington 1100 problems και εχει και κανα δυο ακομα
ωραιο και το μοντακι !
Μ αρεσει να τα διαπιστωνω και μονος μου αλλα μη τρελενεστε η 1100 εχει το λιγοτερο κλωτσιμα ωραια κινηση μπενει πιο γρηγωρα και απο ελαφρυτερα εχει δυνατη περιφερια και πολυ μελετιμενα μετρα κοντακιου αυτα την εκαναν θρυλο και οχι αδηκα εχει και τα προβληματακια της ομως θα σουνπω και το αλλο ομως μη θυμωσεις η ρεμη ποσα χρονια εβγαζε το mod 700 και εκανε πατατα και βουλιαξε ενω η μπενελλι εβγαλε απ το πουθενα το r1 και ειναι αρτιοτατο ενα παραδειγμα κανω υπαρχουν και καπια οπλα που δε τα πιανει ομως ουτε ρεμη ουτε μπενελλι και κανεις δε μιλαει για αυτα και ειναι το browning bar φιλεμου το πιο πετυχιμενο και συναμα προσιτο σε τιμη και εχει αριστο track recordΤζάμπα η ταλαιπωρία ....Έχουμε εδω τον ειδικό !
Τολη να κανεις τραμπα την berretta με ναρα με τακουνια..... ΧαχαχαχαχαΕμπλοκες ???? Σε παρακαλω μη συνεχιζεις μιλαω μ ενα παιδι να κανω τραμπα τη μπερεττα με 1100 του 85 να μαστε συνομηλικα αχαχαχαχαχαχ
Mama Rem βλεπω. Κυρια με τα ολα της.
Αντε να μπαίνει ένας ένας στον σωστό δρόμο...Γι αυτο κι εγω αν καποτε παρω αλλο οπλο θα παρω ενα ποζε 76 η 81 ποντους, θα κοτσαρω και δυο Kicks xfull πανω και θα γινει χαμος...
Για ποιο μοντ 700 μιλάς ; r700 ? αυτο το παλιο τουφεκι που δεν κανει για τιποτα ? ......Μ αρεσει να τα διαπιστωνω και μονος μου αλλα μη τρελενεστε η 1100 εχει το λιγοτερο κλωτσιμα ωραια κινηση μπενει πιο γρηγωρα και απο ελαφρυτερα εχει δυνατη περιφερια και πολυ μελετιμενα μετρα κοντακιου αυτα την εκαναν θρυλο και οχι αδηκα εχει και τα προβληματακια της ομως θα σουνπω και το αλλο ομως μη θυμωσεις η ρεμη ποσα χρονια εβγαζε το mod 700 και εκανε πατατα και βουλιαξε ενω η μπενελλι εβγαλε απ το πουθενα το r1 και ειναι αρτιοτατο ενα παραδειγμα κανω υπαρχουν και καπια οπλα που δε τα πιανει ομως ουτε ρεμη ουτε μπενελλι και κανεις δε μιλαει για αυτα και ειναι το browning bar φιλεμου το πιο πετυχιμενο και συναμα προσιτο σε τιμη και εχει αριστο track record
Μ αρεσει να τα διαπιστωνω και μονος μου αλλα μη τρελενεστε η 1100 εχει το λιγοτερο κλωτσιμα ωραια κινηση μπενει πιο γρηγωρα και απο ελαφρυτερα εχει δυνατη περιφερια και πολυ μελετιμενα μετρα κοντακιου αυτα την εκαναν θρυλο και οχι αδηκα εχει και τα προβληματακια της ομως θα σουνπω και το αλλο ομως μη θυμωσεις η ρεμη ποσα χρονια εβγαζε το mod 700 και εκανε πατατα και βουλιαξε ενω η μπενελλι εβγαλε απ το πουθενα το r1 και ειναι αρτιοτατο ενα παραδειγμα κανω υπαρχουν και καπια οπλα που δε τα πιανει ομως ουτε ρεμη ουτε μπενελλι και κανεις δε μιλαει για αυτα και ειναι το browning bar φιλεμου το πιο πετυχιμενο και συναμα προσιτο σε τιμη και εχει αριστο track record
Ναι για το 700 λεω τοσο καλο που εριχνε και μονο του αχαχαχαΓια ποιο μοντ 700 μιλάς ; r700 ? αυτο το παλιο τουφεκι που δεν κανει για τιποτα ? ......
The Remington Model 700 is a series of bolt-action centerfire rifles manufactured by Remington Arms since 1962. It is a development of the Remington 721 and 722 series of rifles, which were introduced in 1948. The M24 and M40 military sniper rifles, used by the US Army and USMC, respectively, are both based on the Model 700 design.
τώρα αυτό για το r1 μην το πεις πουθενά ...
Άστο τολη , άστο σου λέω ... ας παίξουμε εκεί με τα μπενελια και αστα αυτά στην ηρεμια τους .....Ναι για το 700 λεω τοσο καλο που εριχνε και μονο του αχαχαχα
Οπως ειχε πει και ο Καλογηρου...Αντε να μπαίνει ένας ένας στον σωστό δρόμο...
https://www.car.gr/xyma/view/31535702-dikano-remington-3200
Φιλε δεν ειπα οτι δεν ειναι καλα απλα βγαλανε προβλημα κοινος πατατα τι λες δλδ τζαμπα οι αποζιμιωσεις?Ναι για το 700 λεω τοσο καλο που εριχνε και μονο του αχαχαχα
Για το r1 kαι το argo λεω φιλε μου τα κυνηγεγικαΓια ποιο μοντ 700 μιλάς ; r700 ? αυτο το παλιο τουφεκι που δεν κανει για τιποτα ? ......
The Remington Model 700 is a series of bolt-action centerfire rifles manufactured by Remington Arms since 1962. It is a development of the Remington 721 and 722 series of rifles, which were introduced in 1948. The M24 and M40 military sniper rifles, used by the US Army and USMC, respectively, are both based on the Model 700 design.
τώρα αυτό για το r1 μην το πεις πουθενά ...