Καλησπερα στην παρεα, REM 1187 PREMIER βγαζει θεματα??? καινουργη κατασταση 850 ευρω αξιζει??? για καρτεροντουφεκο μ ενδιαφερει...Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μην κοιτάς εξωτερικάΚαλησπερα στην παρεα, REM 1187 PREMIER βγαζει θεματα??? καινουργη κατασταση 850 ευρω αξιζει??? για καρτεροντουφεκο μ ενδιαφερει...Ευχαριστω εκ των προτερων.
Έδωσε 75 % περιπου στα 45 μέτρα, ποιο ανακόντα ειναι φίλε ;Πως σας φαίνεται με ανακοντα στα 45 μέτρα
Mid και το όπλο είναι ρεμινγκτον v3Έδωσε 75 % περιπου στα 45 μέτρα, ποιο ανακόντα ειναι φίλε ;
Πολυ ωραια τουφεκια , αυτό εννοώ όταν γράφω ότι όλα τα όπλα θέλουν κ μπορουν να βελτιωθούν, πολυ πιο σωστή κατανομή κ συγκέντρωση το ανακόντα από το μαμα τσοκMid και το όπλο είναι ρεμινγκτον v3
Το 260 και το 241 είναι τα σκάγια στο χαρτί;Και με το μαμά 3* πάλι στα 45 μέτρα
Το 260 και το 241 είναι τα σκάγια στο χαρτί;
Αν ναι είναι 8% διαφορά ... δεν βγάζεις συμπέρασμα με 1 τουφεκιά.
Πολύ καλές τουφεκιές πάντως και οι 2.
Με τι φυσίγγι έριξες ;
Αν βγαζει τετοιες τουφεκιες η v3 στα 45 μετρα με mid να παμε να τα πεταξουμε ολα κ να παρουμε ολοι ρεμι.Πως σας φαίνεται με ανακοντα στα 45 μέτρα
Το ίδιο ρώτησα και εγώ ... Δες παραπάνω.Αν βγαζει τετοιες τουφεκιες η v3 στα 45 μετρα με mid να παμε να τα πεταξουμε ολα κ να παρουμε ολοι ρεμι.
Τι φυσιγγι ηταν αυτο Δημητρη;
Το ίδιο ρώτησα και εγώ ... Δες παραπάνω.
Η τουφεκιά δεν είναι απλά καλή.
Είναι απίστευτη για 45μ με MOD.
Έτσι μου έρχεται να αγοράσω ένα κουτί και να δοκιμάσω με την 1187.