Dimitris benelli
Banned
Αστονε να τον κάνω τουρμπο ρε ΑλεξΠιπερι πιπερι...
Αστονε να τον κάνω τουρμπο ρε ΑλεξΠιπερι πιπερι...
Αθάνατα σίδερα.
Καρδιστάν here ... Κάρλα είσαι ;;;Την καλησπερα μου απο Θεσσαλικο καμπο....
Σκοτώνει το σίδερο φιλαράκι?Την καλησπερα μου απο Θεσσαλικο καμπο....
Καρδιτσα και εγω αλλα εχουμε πλημμύρα παλι...Καρδιστάν here ... Κάρλα είσαι ;;;
Μπα Στελιο.... Οικολογικο οπλοΣκοτώνει το σίδερο φιλαράκι?
Φίλε είναι τουφεκος την έχω σε ξύλινη και τις έχω βάλει πλαστικά παραλαγης. Αν και σκέφτομαι να αγοράσω και μια fabarm XLR γτ έχω ρίξει και με της δύο σε τενεκε και η fabarm τον τρύπησε σε μερικά σημεία και έβαλε και περισσότερα σκάγιαΤην καλησπερα μου απο Θεσσαλικο καμπο....
Όχι απλά κέρασε η ρεμ δε μπορώ να πω δυνατό τουφέκι αλλά σα τα χαστούκια που έριχνε η XLR δε υπάρχουνΚέρασε τσάι η XLR την V3 φίλε;;;
Jim εχω ριξει και με XLR αλλα μετα απο rapid, μοριακο και self test εχω βγει θετικος στα Remi.Φίλε είναι τουφεκος την έχω σε ξύλινη και τις έχω βάλει πλαστικά παραλαγης. Αν και σκέφτομαι να αγοράσω και μια fabarm XLR γτ έχω ρίξει και με της δύο σε τενεκε και η fabarm τον τρύπησε σε μερικά σημεία και έβαλε και περισσότερα σκάγια
K εγώ μετάλλαξη Ο με τα μπρο ρε φίλε, μπλεξαμεJim εχω ριξει και με XLR αλλα μετα απο rapid, μοριακο και self test εχω βγει θετικος στα Remi.
Το εργαλειο τα σπαει τουμπανο αλλα ονομα κοροναιου ακου εκει pcr τεσταρει αποστασεις μαλων αχαχαχα
precision chassis rifle / pcr ....Το εργαλειο τα σπαει τουμπανο αλλα ονομα κοροναιου ακου εκει pcr τεσταρει αποστασεις μαλων αχαχαχα