Προς το παρόν εχει διακοπεί η παραγωγή και διάθεση του ... το κόστος ήταν στα 1400 καναδεζικα δολάρια αν θυμάμαι καλά.Γιωργο ποσο κοστιζει
Προς το παρόν εχει διακοπεί η παραγωγή και διάθεση του ... το κόστος ήταν στα 1400 καναδεζικα δολάρια αν θυμάμαι καλά.Γιωργο ποσο κοστιζει
Μετα απο καθε κυνηγι να την καθαριζεις και απαγορευεται η ατσαλινη βουρτσαΡε παιδιά ξέρει κανείς κάθε πότε χρειάζεται να καθαρίζω την αχρωμιωτη κάνη και πως δημιουργείται η λεγόμενη πατινα και το στρώσιμο της κάνης?
Νομιζω δεν χρειαζεσαι κατι για μεσαιες αποστασεις, αλλα αν θες παρε το anaconda mid rangeΚαλημερα σε όλη την παρέα...
Εχετε να προτείνετε καποιο after market τσοκ που να ταιριάζει καλύτερα στη remington εκτός της μαμάς του..?
Ενδιαφέρομαι για μεσαίες αποστάσεις ..
Σε αυτο θα σου πει πιο καλα ο @Alex76 που οχι μονο εχει ρεμινγκτον αλλα παει και κυνηγι συνεχεια! καποιοι μονο λενεΚαλημερα σε όλη την παρέα...
Εχετε να προτείνετε καποιο after market τσοκ που να ταιριάζει καλύτερα στη remington εκτός της μαμάς του..?
Με προλαβεςΜετα απο καθε κυνηγι να την καθαριζεις και απαγορευεται η ατσαλινη βουρτσα
Νομιζω δεν χρειαζεσαι κατι για μεσαιες αποστασεις, αλλα αν θες παρε το anaconda mid range
Ορειχάλκινη είναι ΟΚ;Μετα απο καθε κυνηγι να την καθαριζεις και απαγορευεται η ατσαλινη βουρτσα
Ναι μια χαρα ειναι κι εγω τετοιες εχω, η δικη μου με τοσο καθαρισμα ολα αυτα τα χρονια εχει τρομερη γυαλαδα, φαντασου οτι την αφησα επιτηδες 10 μερες ακαθαριστη για να δω τι παιζει και καθαρισε αμεσως.Ορειχάλκινη είναι ΟΚ;
Αν σε προλαβε λεει...ουτε μπουκα δεν προλαβες να κανεις...χαχαΜε προλαβες
Η browning δεν έχει ανάγκη απο τριχινες βούρτσες . Μια φορά τον μήνα πέρασε ένα ‘ φίδι ‘ μέσα με λίγο λάδι κι θα αστράφτει !Ορειχάλκινη η φωσφορικό χαλκόποια πατιναρει ...καλύτερα
ΚαλημέραΚαλημερα σε όλη την παρέα...
Carlson'sΚαλημερα σε όλη την παρέα...
Εργαλειο το τουφεκι μεταμορφοθηκεΚαλημέρα
Θεωρώ ότι πέρα από την απόσταση πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη και το είδος του κυνηγίου πχ καρτέρι /έρευνα , διαβασμένη- προετοιμασμένη / ενστικτώδης βολή, τρόπο άσκησης , θήραμα , τερραίν , χρόνο πχ πρωί ή απόγευμα κλπ.
Χωρίς να παρεξηγηθώ επειδή ο Χρήστος Σωτηρόπουλος είναι φίλος και γείτονας από πολύ παλιά , έχω το BRAIN που είναι σκούπα λόγω ομοιόμορφων κατανομών από 10-20 μέτρα , και σε πριμοδοτεί μέχρι ακόμα και σε 30μ σε τραβέρσες , αν ρίχνεις με την κατάλληλη προσκόπευση χωρίς να σταματάει το όπλο στο swing πριν ή μετά το θήραμα. Μου έχει τύχει να δώ θηράματα να καταβάλλονται ενώ καταλάβαινα ότι δεν έριξα απόλυτα σωστά .View attachment 41011
Και δύο φωτογραφίες για να μη ξεχνιόμαστε
View attachment 41012
Ομπρός για την Πόλη τώρα!
Κατσε πρώτα να δούμε πως θα πάνε τα impalaΟμπρός για την Πόλη τώρα!
Όλα αυτά με την 870 ;Ομπρός για την Πόλη τώρα!
Μα γράφει Turkey Predator!Όλα αυτά με την 870 ;