Για όλα κάνει η 870
Όντως είναι τρομερό εργαλείο και δεν το αλλάζω με τίποτα....................!Εργαλειο το τουφεκι μεταμορφοθηκε
Αν θέλεις μπορείς να μας περιγράψεις τη διαδικασία εισαγωγής?Όντως είναι τρομερό εργαλείο και δεν το αλλάζω με τίποτα....................!
Εντάξει μια V3 θα μου άρεσε , αλλά αυτό το όπλο με έχει συνοδέψει από το 1995 αγορασμένο από το WALMART ( Πολυκατάστημα) στο TEXAS , Light Contour High Gloss Finish για περίπου 498$ Special Price και 20.000 Δρχ. Τελωνείο στο Αεροδρόμιο δηλαδή 128000 + 20.000Δρχ=148.000Δρχ.
Στο μισό και λιγότερο από ότι είχε στην Ελλάδα τότε.
Τότε Ξύπνησα έβαλα μυαλό και έτσι απέκτησα αργότερα και τα δίκαννα μου που έκανα προσωπική ιδιωτική εισαγωγή από Ιταλία
Προβλέπεται από την Νομοθεσία περί όπλων της ΕΕ.
Απλώς εδώ τα μονοπώλια το κρατάνε κρυφό για να πουλάνε αυτοί καινούργια και μεταχειρισμένα όσο κάνει ένα αυτοκίνητο..........
Καλη φαση θα ειναι παντωσ να μαθουμε το πωςΑν θέλεις μπορείς να μας περιγράψεις τη διαδικασία εισαγωγής?
Toyota ή Remington;ΠαραγγειλαView attachment 41278 ενα και γω τελοοοοοος
ΚαλησπέραΑν θέλεις μπορείς να μας περιγράψεις τη διαδικασία εισαγωγής?
Για τη υποστηριξη. Εγγυηση σερβις ανταλλακτικα κλπ.Ποιος ο λόγος ύπαρξης μετά της οποίας... αντιπροσωπείας
Οπλο ρε φιλε που ειμαστε στο αυτοτρητη αχαχαψψαψαToyota ή Remington;
Τι θα γινει μεσενα θα κατσεις φρονιμος?Οπλο ρε φιλε που ειμαστε στο αυτοτρητη αχαχαψψαψα
Τι φρονιμα ρε αυριο δινει χιονια πανω στα λιμερια και πεζουνε απο σημερα κανα διχιλιαρο πουλουδια και γω θα παλεβω με τις λασπες αχαχαχαχΤι θα γινει μεσενα θα κατσεις φρονιμος?
κατσε να πιαστω απο την μεγγενη να σηκωθωΕλα βαγγο λιποθυμισες αχαχαχα
λιωστες τις ρουφιανες,Εγω φετος λογω υποχρεωσεων δεν εκανα τα κυνηγια που ηθελα για τις που,,,,,,,,, .Αναγκαστικα κυνηγαω τσονιαΤι φρονιμα ρε αυριο δινει χιονια πανω στα λιμερια και πεζουνε απο σημερα κανα διχιλιαρο πουλουδια και γω θα παλεβω με τις λασπες αχαχαχαχ
ρε συ πλαστικες ειναιΠαραγγειλαView attachment 41278 ενα και γω τελοοοοοος
Μεξικάνες αχαχαχρε συ πλαστικες ειναι
Απόλαυση είναι οι πουτανες ακόμα και ψοφιες ωραία φωτόΠαραγγειλαView attachment 41278 ενα και γω τελοοοοοος
ναι γιαννη ειδικα οταν πεφτει μεσα στα κλαδια ρε φιλε μελωδιαΑπόλαυση είναι οι πουτανες ακόμα και ψοφιες ωραία φωτό