Μπράβο της .Το μόνο που εύχομαι επειδή όλα τα οικολογικά έχουν ημερομηνία λήξεως και αποσυντίθονται να μην συμβεί και στα νέα όπλα.Η WWF ανακοινωσε επισημα οτι θα βραβευσει την Bennelli για την παραγωγη των πιο οικολογικων λειοκανων οπλων της χρονιας και της δεκαετιας.
Καλο μηνα σε ολους.
Καλό μήνα με υγεία σε όλους!Η WWF ανακοινωσε επισημα οτι θα βραβευσει την Bennelli για την παραγωγη των πιο οικολογικων λειοκανων οπλων της χρονιας και της δεκαετιας.
Καλο μηνα σε ολους.
Παίρνεις άλλο...Μπράβο της .Το μόνο που εύχομαι επειδή όλα τα οικολογικά έχουν ημερομηνία λήξεως και αποσυντίθονται να μην συμβεί και στα νέα όπλα.
Πρωταπριλιά βρήκες να το γράψεις και εσύ ... ;;;Η WWF ανακοινωσε επισημα οτι θα βραβευσει την Bennelli για την παραγωγη των πιο οικολογικων λειοκανων οπλων της χρονιας και της δεκαετιας.
Καλο μηνα σε ολους.
Νομίζω το ερώτημα δεν είναι,ποιο είναι καλύτερο από τα δύο άλλα τι χαρακτηριστικά χρειάζεται να έχει το όπλο που ψάχνεις. Εγώ ας πούμε δεν ρίχνω ποτέ φυσίγγια σούπερ μάγκνουμ, προτιμώ να μην είναι πολύ βαρύ το όπλο μου κλπ άρα τη versa max δεν θα την κοίταζα κάν, όχι γιατί είναι κακό όπλο αλλά για τους λόγους που προείπα.Tωρα τι θα ηταν καλύτερο να αγοράσεις την VERCA MAX η την V3 ; μιας και εχουν κάτω απο 100 ευρώ διαφορά.
Αν δεν ξανω λαθος η V3 ειναι 100γρ ελαφρυτερη απο την Versamax.Νομίζω το ερώτημα δεν είναι,ποιο είναι καλύτερο από τα δύο άλλα τι χαρακτηριστικά χρειάζεται να έχει το όπλο που ψάχνεις. Εγώ ας πούμε δεν ρίχνω ποτέ φυσίγγια σούπερ μάγκνουμ, προτιμώ να μην είναι πολύ βαρύ το όπλο μου κλπ άρα τη versa max δεν θα την κοίταζα κάν, όχι γιατί είναι κακό όπλο αλλά για τους λόγους που προείπα.
Την Verna maxτην έχει φίλος μου δεν την αλλάζει με τίποτα την έχειλιοση στης ντουφεκιές προβλήματα 0Tωρα τι θα ηταν καλύτερο να αγοράσεις την VERCA MAX η την V3 ; μιας και εχουν κάτω απο 100 ευρώ διαφορά.
Το αντίστροφο βάση της σελίδας του καλκατζακου. 50γρ. η η 71εκ. και 150γρ. η 66εκ.Αν δεν ξανω λαθος η V3 ειναι 100γρ ελαφρυτερη απο την Versamax.
Δεν έτυχε να χρειαστώ κάτι, αλλά γιατί να μην υπάρχουν;Υπάρχουν ανταλλακτικά τώρα ?
Δυστυχως αλλα στου Καλκα γραφουν αλουρμπες σε πολλα οπλα τους....Το αντίστροφο βάση της σελίδας του καλκατζακου. 50γρ. η η 71εκ. και 150γρ. η 66εκ.