gvp9000
Banned
Έτσι εκραζα κ εγώ μια μέρα κ αργότερα ανακάλυψα ότι τους έλεγα ,μακριααααααα αδερφιααααα τσιγγάνοι πουλιάΣε όλους ... "Το απαγορευμένο" όχι της Τζούλιας
Αμερικα. Pump action καραμπινες βαλτος βαλτος βαλτος παπιες χηνες και καμια γαλοπουλα ενδιαμεσα στο κενο απο τα ελαφιαΈτσι εκραζα κ εγώ μια μέρα κ αργότερα ανακάλυψα ότι τους έλεγα ,μακριααααααα αδερφιααααα τσιγγάνοι πουλιά
Δεν μας είπε όμως τι απάντησε η γυναίκα του...
5-6 παιδιά θα τα κάνεις σίγουρα.θέλω να μου κάνει 5-6 ιδιαίτερα αυτή
Τι να πει δεν καταλαβαίνεις;Δεν μας είπε όμως τι απάντησε η γυναίκα του...
θα πεσ' ρεμπάπ ...Γιατί αλλιώς...........
Που ειναι οι απλυτοι οι οικολογοι να την κραξουν? Σ αυτους καποιος πρεπει να τονισει την συμβολη του σεξ στην ψυχικη υγεια των ενηλικων.Μα καλά δεν το ξέρεις ότι την έχω την ξαδέρφη εδω από 15 Σεπτέμβρη;; όσοι πιστοί προσέλθετε!! (θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας)
Λιαχταει καλά η ξαδέλφη?Μα καλά δεν το ξέρεις ότι την έχω την ξαδέρφη εδω από 15 Σεπτέμβρη;; όσοι πιστοί προσέλθετε!! (θα κρατηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας)
Εργαλείο το οργανακιΜια σταλίτσα οργανάκι
καλέ μια σταλίτσα οργανάκι
πώς σε φέρνει στο μεράκι….
Τραγουδούσε ο Χριστάκης το 1976 σε στοίχους Γιώργου Ροβερτακη και σύνθεση Γιάννη Γαβαλα…. Κάτι τέτοιο σκέφτηκα μόλις ειδα την μεταμόρφωση αυτής της ρεμ 870 ενός καλού φίλου … Ο ζουμπάς λοιπόν με κοντάκι της fab defense και κάννη της Carlson’s 18 1/2 ίντσες … έτοιμος για έλαφο-κυνήγι μέσα στο δάσος …View attachment 48463
Σε ολλες από 28 μεχρει 36Καλησπέρα στην ομάδα έχω μια 1187 premier που Ο κωνος συναρμογής της είναι αρκετά μεγάλος από το εργοστάσιο, η κάνη είναι light contour ,μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιες γομωσεις και νούμερα σκαγιων θα δω διαφορά με έναν συμβατικό κωνο;
Υποτίθεται σε όλαΚαλησπέρα στην ομάδα έχω μια 1187 premier που Ο κωνος συναρμογής της είναι αρκετά μεγάλος από το εργοστάσιο, η κάνη είναι light contour ,μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιες γομωσεις και νούμερα σκαγιων θα δω διαφορά με έναν συμβατικό κωνο;
Τι κώνο έχει η 1187 premier light contour ?Καλησπέρα στην ομάδα έχω μια 1187 premier που Ο κωνος συναρμογής της είναι αρκετά μεγάλος από το εργοστάσιο, η κάνη είναι light contour ,μπορεί κάποιος να μου πει σε ποιες γομωσεις και νούμερα σκαγιων θα δω διαφορά με έναν συμβατικό κωνο;
Είχα 2 light contour ,η μια είχε συμβατικό κωνο,και η άλλη πολύ μεγάλο Δεν φαίνεται δαχτυλίδι πουθενά, πιστεύω ότι είναι έτσι από το εργοστάσιο για χαμηλότερη ίσως ανάκρουση, διαφορά στις τουφεκιές καμμία ,όπως καταλάβατε ψάχνω έναν λόγο να την κρατήσω.Τι κώνο έχει η 1187 premier light contour ?
Την ίδια έχω αλλά δεν τον έχω μετρήσει ...
Η light contour η δικιά μου έχει δαχτυλίδι.Είχα 2 light contour ,η μια είχε συμβατικό κωνο,και η άλλη πολύ μεγάλο Δεν φαίνεται δαχτυλίδι πουθενά, πιστεύω ότι είναι έτσι από το εργοστάσιο για χαμηλότερη ίσως ανάκρουση, διαφορά στις τουφεκιές καμμία ,όπως καταλάβατε ψάχνω έναν λόγο να την κρατήσω.