Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να σημπληρωσω Παύλο γιατί τυπωσα το μήνυμα βιαστικά γιατί η μπαταρία του κινητού τα παίξε και δεν θέλω να φανεί το μήνυμα μου σαν αρνητική κριτική, το μόνο αρνητικό ήταν αυτό αλλά είναι φυσικό όταν επωμιζεις δεξί όπλο αριστερά αλλά έκανα μια μικρή ανάκριση στο φιλαράκι και είναι ευχαριστημένος σε όλα τα υπόλοιπα, αξιοπιστία, εργονομία και μειωμένη ανακρουση και πιστεύω στην κατηγορία που εκπροσωπεί είναι μια από τις καλύτερες επιλογές αυτή την στιγμή.

Σε ευχαριστουμε Κωνσταντινε για τα σχολια. Απο βδομαδα θα γραψω και τις δικες μου εντυπωσεις

το μόνο αρνητικό ήταν αυτό αλλά είναι φυσικό όταν επωμιζεις δεξί όπλο αριστερά
Πολυ σωστα! Μιας κ κυνηγω αρκετά χρόνια με δεξια καραμπινα ενω επωμιζω αριστερά εχω παρατηρησει τα εξης:
1)Το φαινομενο ειναι εντονο σε περιπτωση αερα.
2)Κυριως "χτυπαει" στο δεξι ματι (οπως ειναι φυσικο).
3)Παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο η ποιοτητα του φυσιγγιου.Αν εχει καθαρη καυση κλπ.
Εχω ριξει με το δικαννο δυο μονο φυσιγγια με την μια καννη που αν κοιτουσες μεσα θα νομιζες οτι ειχε ριξει δυο κουτια φυσιγγια..
Το ιδιο φυσιγγι στην καραμπινα μου εβγαζε τα ματια..

Σε ευχαριστουμε Κωνσταντινε για τα σχολια. Απο βδομαδα θα γραψω και τις δικες μου εντυπωσεις
Με το καλό Παύλο εύχομαι να το ευχαριστηθείς φίλε γιατί η αναμονή ήταν μεγάλη, σε νιώθω γιατί περνάω και γω τα ίδια και χειρότερα .sarcastic. τουλάχιστον εσύ κατεβαινεις στα Αγία Χωματα πιο συχνά.
Πολυ σωστα! Μιας κ κυνηγω αρκετά χρόνια με δεξια καραμπινα ενω επωμιζω αριστερά εχω παρατηρησει τα εξης:
3)Παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο η ποιοτητα του φυσιγγιου.Αν εχει καθαρη καυση κλπ.
Εχω ριξει με το δικαννο δυο μονο φυσιγγια με την μια καννη που αν κοιτουσες μεσα θα νομιζες οτι ειχε ριξει δυο κουτια φυσιγγια..
Ακριβώς Τάσο, συγκεκριμένο φυσίγγι μου το έκανε συχνά αυτό και μπήκε στη μαύρη λίστα.

Την περασμένη εβδομάδα σε φασιανο και σήμερα σε sea ducks, ο Τόλης είχε δίκιο το φιλαράκι είναι αριστερόχειρας και παραπονεθηκε για τα μπαρουτια που του σκασανε στα μούτρα.
εμμμ ειδες δικιο ειχα .... δε βλεπω τον Randy Wakeman (χρυσωνει το χαπι ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΑ στη ρεμι) να το αναφερει πουθενα! Και στους δεξιους το κανει απλα σε λιγοτερο βαθμο, εγω σου λεω χαλασθικα πολυ με το θεμα , αν ριχνεις πολλα φυσιγγια ΜΟΝΟ με γυαλια. Επισης το κανει ΣΕ ΟΛΑ τα φυσιγγια και ειναι λογικο ρε παιδια οι οπες εκτονωσεις ειναι ακριβως μπροστα απο το προσωπο μας ... στα αλλα οπλα αεριων κανει και μια διαδρομη το αεριο +30-40 ποντους μεχρι την ακρη της παπιας εδω αμεσως ακαυτο αεριο απο οπες + κλειστρο στη μουρη. Θα τα δει και ο Παυλος μπροστα του στην Αφρικη , μην τον βλεπεις που χαιρεται αχαχαχαχα.
Επισης εγω που εχω νορμαλ σωματοτυπο ..το οπλο ηθελε φτιαξιμο κ cast-on KAI κεντρο-χαμηλο ντουφεκα οπως εχω γραψει. Ο φιλος σου τα τσεκαρε τα μετρα του οπλου ή κατευθειαν πηγε για κυνηγι?

και στην παλια 1100 ακριβως ετσι ηταν Τασο.

εμμμ ειδες δικιο ειχα .... δε βλεπω τον Randy Wakeman (χρυσωνει το χαπι ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΓΑ στη ρεμι) να το αναφερει πουθενα! Και στους δεξιους το κανει απλα σε λιγοτερο βαθμο, εγω σου λεω χαλασθικα πολυ με το θεμα , αν ριχνεις πολλα φυσιγγια ΜΟΝΟ με γυαλια. Επισης το κανει ΣΕ ΟΛΑ τα φυσιγγια και ειναι λογικο ρε παιδια οι οπες εκτονωσεις ειναι ακριβως μπροστα απο το προσωπο μας ... στα αλλα οπλα αεριων κανει και μια διαδρομη το αεριο +30-40 ποντους μεχρι την ακρη της παπιας εδω αμεσως ακαυτο αεριο απο οπες + κλειστρο στη μουρη. Θα τα δει και ο Παυλος μπροστα του στην Αφρικη , μην τον βλεπεις που χαιρεται αχαχαχαχα.
Επισης εγω που εχω νορμαλ σωματοτυπο ..το οπλο ηθελε φτιαξιμο κ cast-on KAI κεντρο-χαμηλο ντουφεκα οπως εχω γραψει. Ο φιλος σου τα τσεκαρε τα μετρα του οπλου ή κατευθειαν πηγε για κυνηγι?
Όχι Τολη βουρ στο κυνήγι. .sarcastic.

Τολι συνηθως οι Ρεμι ανεξαρτητου μοντελου ερχονται στο 98% απο ολους τουσ σωματοτυπους χωρις διορθωση
Βρε Παυλο λες να ειμαι το 2% αχαχα δε νομιζω βρε φιλε , 1,72 * 72 κιλα ειμαι οποτε τελειως μεσο ορο.

Βρε Παυλο λες να ειμαι το 2% αχαχα δε νομιζω βρε φιλε , 1,72 * 72 κιλα ειμαι οποτε τελειως μεσο ορο.

Τώρα Τολι πες μας την αλήθεια. Από το πολύ το γυμναστήριο στο πλοίο έχεις πρηστεί από τους πολλούς τους μυς και δεν σου κάθεται ούτε η Ρεμί.crying smile.

emmm για πες του να τσεκαρει το οπλο, στοιχημα οτι δεν του ερχετε σωστα!!
Τολι συνηθως οι Ρεμι ανεξαρτητου μοντελου ερχονται στο 98% απο ολους τουσ σωματοτυπους χωρις διορθωση
Κυνηγούσε για χρόνια με 1100 δεν μου έχει αναφέρει ποτέ κάτι ούτε τώρα με αυτή αλλά έχει ακόμα καιρό για δοκιμές δεν έχει κάνει πολλά κυνήγια.

Τώρα Τολι πες μας την αλήθεια. Από το πολύ το γυμναστήριο στο πλοίο έχεις πρηστεί από τους πολλούς τους μυς και δεν σου κάθεται ούτε η Ρεμί.crying smile.
axaxa η ρεμι χαρτι μου εκατσε μετα το μαγικο χερι του φιλου μου Γιωργη αχαχα. Απο γυμναστηριο αλλο τιποτα φιλε Παυλο ...εναν κοιλιακο και καλο λεμε αχαχα

Φιλε, εχω παρατηρησει οτι μερικες μερες ριχνω το χ φυσιγγι και λερωνει πολυ, και αλλες μερες με διαφορετικές συνθηκες και υο ιδιο φυσιγγι και δεν λερωνει καθολου.. Αντε βγακε άκρη τωρα

Καλησπέρα από τα πάτρια εδάφη. Έφθασα σπίτι μου στις 8 πμ πέταξα τη βαλίτσα μου σε μια γωνία και έφυγα σφαίρα για το κυνηγομαγαζομαι όπου και με περίμενε το καινούργιο μου απόκτημα. Η V3 σε παραλλαγή βάλτου με 28 ίντσες κάννη. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν καταπληκτική. Η Ρεμί πάντα είχε καταπληκτική ρίξια η V3 σε αυτό τον τομέα είναι άπαιχτο. Παρά πολύ καλό ζύγισμα επίσης λίγο πάνω από ότι διάβασα ότι η 28 Ιν είναι λίγο εμπρόςτοβαρη. Στα αρνητικά το full choke ήταν μόνο για μολύβδινη ενώ η Ρεμί δίνει πιστοποιημένο και για ατσάλινα. Θα το μιλήσει ο οπλοπωλης μου αύριο με τον αντιπρόσωπο. Τώρα έχει σκούπισμα και λάδωμα για να φύγουν τα εργοστασιακά γράσα και από αύριο δοκιμή στο κυνήγι όπως είναι με τα μαμ ίδια τσοκ

Καλησπέρα από τα πάτρια εδάφη. Έφθασα σπίτι μου στις 8 πμ πέταξα τη βαλίτσα μου σε μια γωνία και έφυγα σφαίρα για το κυνηγομαγαζομαι όπου και με περίμενε το καινούργιο μου απόκτημα. Η V3 σε παραλλαγή βάλτου με 28 ίντσες κάννη. Η πρώτη μου εντύπωση ήταν καταπληκτική. Η Ρεμί πάντα είχε καταπληκτική ρίξια η V3 σε αυτό τον τομέα είναι άπαιχτο. Παρά πολύ καλό ζύγισμα επίσης λίγο πάνω από ότι διάβασα ότι η 28 Ιν είναι λίγο εμπρόςτοβαρη. Στα αρνητικά το full choke ήταν μόνο για μολύβδινη ενώ η Ρεμί δίνει πιστοποιημένο και για ατσάλινα. Θα το μιλήσει ο οπλοπωλης μου αύριο με τον αντιπρόσωπο. Τώρα έχει σκούπισμα και λάδωμα για να φύγουν τα εργοστασιακά γράσα και από αύριο δοκιμή στο κυνήγι όπως είναι με τα μαμ ίδια τσοκ
Καλος τα δεχτηκες Παυλο....φερτη απο εδω να της κανουμε ενα shooting test με κατι καινουργια φυσιγγακια.sarcastic.να δουμε τι κανει το κανουργιο εργαλειο:D

Μεγια Παυλο ...ζεστες καννες! με ΜΑΜΑ ΤΣΟΚ??? ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Τολι ήθελα να το δω στη τελείως βασική έκδοση τι κανει
βρε συ παυλο πες μου αν μπαινουν-βγαινουν σφιχτα τα τσοκ σου. Στη δικια μου με το κλειδι θελει ζορι ...ΑΛΛΑ τα ανακοντα και ευκολα!
Το 4* το εριξα στα τσιχλακια μια χαρα ηταν φιλε ... τωρα το 3* στο πινακα ηταν οπως επρεπε , δεν το δοκιμασα στο κυνηγι ομως

Status
Not open for further replies.
Back