Οχι, Απλα το λεω γιατι παρομοιο συστημα για μειωση ανακρουσης εχει η μπερετα.Όχι από όσο ξέρω
Έχουμε καμία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής;
Οχι, Απλα το λεω γιατι παρομοιο συστημα για μειωση ανακρουσης εχει η μπερετα.Όχι από όσο ξέρω
Έχουμε καμία εξέλιξη της τελευταίας στιγμής;
Την συγκεκριμένη καραμπίνα εννοείς ή τη Remington γενικά;Την αγορασε η μπερετα κι'αυτην?
Αν αγοραζε την εταιρεια θα αγοραζε, απλα μοιαζει το συστημα μειωσης ανακρουσης...Την συγκεκριμένη καραμπίνα εννοείς ή τη Remington γενικά;
Α δεν το γνωρίζω αυτοΤη συγκεκριμενη.
Αν αγοραζε την εταιρεια θα αγοραζε, το συστημα μειωσης ανακρουσης μοιαζει, δεν σημαινει οτι ειναι ιδιο.Α δεν το γνωρίζω αυτο
Δυνατό αγόριΠέρδικα και βαρύ μακρυκαννο όπλο είναι σα να παλεύεις να κόψεις δέντρο με τη μύτη της βαριάς. Βέβαια αν αυτό έχεις με αυτό θα πας έτσι είναι αυτά. Πάντως και η B2000 που κυνηγούσα εγώ μου φαινόταν υπερβολικά βαριά. Δεν θυμάμαι τώρα βάρος αλλά νομίζω ξεπερνούσε τα 3600γρ
Το σκέφτεται, ... για να έχει πρόσβαση στα απόρρητα στοιχεία κραμάτων και στην εσωτερική διαμόρφωση της μυστηριώδους κάνης της.Την αγορασε η μπερετα κι'αυτην?
Δεν βλεπω κανενα συστημα μειωσης ανακρουσης...Συστημα ρυθμισης μηκους κοντακιου βλεπω.Αν αγοραζε την εταιρεια θα αγοραζε, το συστημα μειωσης ανακρουσης μοιαζει, δεν σημαινει οτι ειναι ιδιο.
Ψιφιζω 870
Γράφει επίσης άψογη με σκοπευτικά φυσίγγια.View attachment 55636
Το κοντακι περιλαμβανει συστημα ελαττωσης της ανακρουσης......
Ετσι γραφει.....
Ναι ξεκάθαρα το γράφει.Γράφει επίσης άψογη με σκοπευτικά φυσίγγια.
Με δυνατά θα την πάρεις στο χέρι μερικά χρόνια νωρίτερα
Άρα δεν κάνει για εσέναΝαι ξεκάθαρα το γράφει.
Ναι ξεκάθαραΆρα δεν κάνει για εσένα
Βασικα δεν περασε καν απο το μυαλο μου να αγορασω τη συγκεκριμενη, αν αγοραζα ρεμι αλλο μοντελο θα αγοραζα που ειναι καλυτερο απο τη Μ2 τη θκιας.......Γράφει επίσης άψογη με σκοπευτικά φυσίγγια.
Με δυνατά θα την πάρεις στο χέρι μερικά χρόνια νωρίτερα
Τσου ρε Λάκη ... αφού Benelli έχεις και εσύ ...Βασικα δεν περασε καν απο το μυαλο μου να αγορασω τη συγκεκριμενη, αν αγοραζα ρεμι αλλο μοντελο θα αγοραζα που ειναι καλυτερο απο τη Μ2 τη θκιας.......
ΝΟΤσου ρε Λάκη ... αφού Benelli έχεις και εσύ ...
Κάτσε ρε ψηλέ να μας φας τον ψηφοφόρο κατευθείανΤσου ρε Λάκη ... αφού Benelli έχεις και εσύ ...
στην Αμερική σαρώνουν η beretta και η benelli αν ηταν τοσο ψηλά σε πωλήσεις δεν θα έκλεινεΣτην Αμερική δεν είχε χαμηλές πωλήσεις η Remington από όσο ξέρω το αντίθετο