Στο κυνήγι δεν έχει νόημα να βαραίνεις το όπλο χωρίς λόγο.Ναι μου είπαν ότι παίρνει απλά δεν έχω δει κάπου η κάποιον να την έχει δοκιμάσει και είπα μήπως το έχει κάνει κάποιος εδώ μέσα για να δούμε πως συμπεριφέρεται το όπλο!! ευχαριστώ πάντως
Στο κυνήγι δεν έχει νόημα να βαραίνεις το όπλο χωρίς λόγο.Ναι μου είπαν ότι παίρνει απλά δεν έχω δει κάπου η κάποιον να την έχει δοκιμάσει και είπα μήπως το έχει κάνει κάποιος εδώ μέσα για να δούμε πως συμπεριφέρεται το όπλο!! ευχαριστώ πάντως
Την θυμάμαι καλά αυτή την διαφήμιση! Οι Ιταλοί αν δεν έβαλαν τα γέλια κατευθείαν τότε, τώρα σίγουρα γελάνε!Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι:
Πιπερι πιπεριΤην θυμάμαι καλά αυτή την διαφήμιση! Οι Ιταλοί αν δεν έβαλαν τα γέλια κατευθείαν τότε, τώρα σίγουρα γελάνε!
Η ιστορία ότι γράφει, δεν ξεγράφει. Υπάρχει ντοκουμέντο και μάλιστα σε βίντεο.Την θυμάμαι καλά αυτή την διαφήμιση! Οι Ιταλοί αν δεν έβαλαν τα γέλια κατευθείαν τότε, τώρα σίγουρα γελάνε!
Μόνο που αυτό έγινε μόνο το 1944 στην πολιορκία του Monte Cassino! Πάω στοίχημα ότι στο βίντεο της Ρεμινγκτον είναι ηθοποιοί!Η ιστορία ότι γράφει, δεν ξεγράφει. Υπάρχει ντοκουμέντο και μάλιστα σε βίντεο.
Απίθανο μου φαίνεται!Μόνο που αυτό έγινε μόνο το 1944 στην πολιορκία του Monte Cassino! Πάω στοίχημα ότι στο βίντεο της Ρεμινγκτον είναι ηθοποιοί!
Ναι αλλά νομίζω θέλει λίγο άνοιμα η σχισμή του εξολκέαΗ κάννη της 1100 κουμπώνει στην 1187?
Με έπεισε θα Πάρο 2 !!!!Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι:
Κουφά μου φαίνονται....
Κουφά μεν, αλλά η πράξη μιλάει από μόνη της. Οι κάννες της Remington είναι αδιαμφισβήτητα οι καλύτερες από όλες τις απόψεις.Κουφά μου φαίνονται....
Μπιλ, θες να ξεπροβοδισουμε.... την ρεμ με ένα τέτοιο τεστΚουφά μεν, αλλά η πράξη μιλάει από μόνη της. Οι κάννες της Remington είναι αδιαμφισβήτητα οι καλύτερες από όλες τις απόψεις.
Ωραία .Να κανονίσουμε όποτε μπορείς να δοκιμάσουμε την "φαρμάκω" πρίν την σφάξω για να την κουμπώσω στην Β-80 και φάω καμια φόλα.Ναι αλλά νομίζω θέλει λίγο άνοιμα η σχισμή του εξολκέα
Μπορεί να δουλέψει και έτσι μπορεί και όχι ...
Ο μαύρος δακτύλιος είναι σκαλοπάτι πριν τον κώνο; Δεν έπρεπε ο κώνος να είναι πρόσωπο με την θαλαμη;
Δεν υπάρχει σκαλοπάτι.Ο μαύρος δακτύλιος είναι σκαλοπάτι πριν τον κώνο; Δεν έπρεπε ο κώνος να είναι πρόσωπο με την θαλαμη;
Σταθερό μαμά Mod. ??? Το ιδανικό τσοκάρισμα !!!!!