Δεν σε βλέπω στον μικρόκοσμο …Πάτα το μηδέν
Δεν σε βλέπω στον μικρόκοσμο …Πάτα το μηδέν
Μηπως ζεις μεσα σ'αυτον?????Δεν σε βλέπω στον μικρόκοσμο …
Πλάκα εχεις .Μηπως ζεις μεσα σ'αυτον?????
Για σπαστο φραγκο δυφραγκα, γιατι μιλας με γριφους και αυτες τις μερες σε μια Αμερικανικη ''μαλακια'' εχω λυσει αρκετους και δεν τελειωσα ακομα.....για το μαζελόντι …
Ευχαριστω....Πλάκα εχεις .
Τουλάχιστον δεν χάσαμε και τίποτα που μετανάστευσεςΔεν σε βλέπω στον μικρόκοσμο …
Κόψε, δεν έχει τι να πεί και θέλει να το κάνει ροντέοΓια σπαστο φραγκο δυφραγκα, γιατι μιλας με γριφους και αυτες τις μερες σε μια Αμερικανικη ''μαλακια'' εχω λυσει αρκετους και δεν τελειωσα ακομα.....
Τέτοιες μασάτε εκεί στο Καναντα
Παρε το μεδεν λέγεται ρεΠάτα το μηδέν
Πολυ μου αρεσει η εταιρια ΘΡΥΛΟΣ που εχει φαληρισει 3-4 φορες !! Στην ουσια ειναι εντελως ΑΛΛΗ εταιρια απο αυτη που ξεκινησε !!! Ασε που τωρα ειναι 2 εταιριες αλλη για τα πυρομαχικα αλλη για τα οπλα !!. Τέλος πάντων η Ρεμ είναι μια εταιρία θρύλος και αυτό δεν αλλάζει , αρέσει ή δεν αρέσει !
θύμωσες αγαπητέ ;Τουλάχιστον δεν χάσαμε και τίποτα που μετανάστευσες
Ένας στραβός λιγότερος
Στον μικρόκοσμο που ζώ το πατάμεΠα
Παρε το μεδεν λέγεται ρε
Στο περίπτερο και εσυ , μετεξεταστέοςΤέτοιες μασάτε εκεί στο Καναντα
Νευράκια και εσύ ;Για σπαστο φραγκο δυφραγκα, γιατι μιλας με γριφους και αυτες τις μερες σε μια Αμερικανικη ''μαλακια'' εχω λυσει αρκετους και δεν τελειωσα ακομα.....
Οικονομολόγος ;Πολυ μου αρεσει η εταιρια ΘΡΥΛΟΣ που εχει φαληρισει 3-4 φορες !! Στην ουσια ειναι εντελως ΑΛΛΗ εταιρια απο αυτη που ξεκινησε !!! Ασε που τωρα ειναι 2 εταιριες αλλη για τα πυρομαχικα αλλη για τα οπλα !!
Άι κι σύ εγώ εμένα στο παλιό εκείνο που έκανε γρρρρρ γρρρρΣτον μικρόκοσμο που ζώ το πατάμε
Δεν το παίρνουμε ποτέ
Έχω πάρει ένα χάπι που βγάζει η Remington και δεν μπορώ να θυμώσω με τίποταθύμωσες αγαπητέ ;
Πάντα την πλάτη της ρεμ θα βλέπετε … άδικη η ζωή αλλά έτσι είναι δυστηχως .Έχω πάρει ένα χάπι που βγάζει η Remington και δεν μπορώ να θυμώσω με τίποτα
Μιλάμε για πολύ μπροστά η εταιρεία
Αρκετά το χαλάσαμε
Δες βαζεις το Χαρδαλια λεω 'γω......Νευράκια και εσύ ;
Γιατί ;ωραία στάση.Πάντα την πλάτη της ρεμ θα βλέπετε … άδικη η ζωή αλλά έτσι είναι δυστηχως .