Αν πιστεύεις αυτά που γράφει και έχεις την ικανότητα να ντουφεκας άνω των 40 μέτρων με επιτυχία πήγαινε αγόρασε την τη v3 και θα το διαπιστώσεις, αν την έχεις ήδη και κάνεις πλάκα γιατί η ερώτηση δε εχει βάση που κάνεις και δεν έχεις δει διαφορά τότε δεν έχεις την ικανότητα να ντουφεκας μακριά.Αν έχεις οποιαδήποτε άλλο όπλο θα το καταλάβεις αμέσως στο πρώτο κυνήγι πως και που σκοτώνει .Χωρίς παρεξήγηση αυτά που γράφω .Απαντώ γιατί λογικά δεν θα σου απαντήσει καθαρά συναδελφικά για το λόγο ότι κανονικά πρέπει να ξέρεις τι βλέπεις όταν ντουφεκας και έχεις απαιτήσεις από το ντουφέκι εφόσον πρώτα έχεις τακτοποιήσει τα του εαυτού σου (σκοπευτικά εννοώ).Αν απλά κυριολεκτικά ρωτάς όντως με βάση ότι θέλεις να μάθεις γράψε φάουλ τη τοποθέτηση μου.Δεν κάνω το δικηγόρο κανενός απλά είμαι υπέρ της συγκεκριμένης κάνης του συγκεκριμένου όπλου γιατί όντως οι δυνατότητες που έχει είναι μεγαλύτερες από τα υπόλοιπα αυτογεμη που κυκλοφορούν και έχουν ευρέως δοκιμαστεί.Ο Μήτσιαλης και κάποιοι άλλοι σκοπευτές γνωστοί μου και κυνηγοί που ρίχνουν πολλά μα πολλά φυσίγγια το χρόνο δεν υποστηρίζουν κάτι έτσι για πλάκα έχει μεγάλη βαρύτητα η άποψη τους λόγο εμπειρίας που δε αμφισβητείται.