Είναι διάσημο για την κλωτσιά του. Προφανώς το κοντάκι ευθύνεται.leo, κλωτσάει περισσότερο από άλλα παρόμοια δίκαννα; Αν ναι, γιατί γίνεται αυτό;
Είναι διάσημο για την κλωτσιά του. Προφανώς το κοντάκι ευθύνεται.leo, κλωτσάει περισσότερο από άλλα παρόμοια δίκαννα; Αν ναι, γιατί γίνεται αυτό;
Αλλάζεις εταιρεία θέλοντας και μη.Απλα τα πράγματα.Η παίρνεις μια βερσα και αν χρειαστείς ανταλακτικο κάποια στιγμή βαζεις από sbe2.Αν πληγεί η αξιοπιστία σε ένα προϊόν και ο αντιπρόσωπος συμπεριφερεται σαν λαμογιο τι κάνεις;
Ταιριάζουν τα ανταλλακτικά της sbe2 στην versa max;Αλλάζεις εταιρεία θέλοντας και μη.Απλα τα πράγματα.Η παίρνεις μια βερσα και αν χρειαστείς ανταλακτικο κάποια στιγμή βαζεις από sbe2.
Το συγκεκριμένο έχει κοντάκι τύπου Μόντε Κάρλο δεν ξέρω αν παίζει ρόλοΚαι θα χορτάσεις κλωτσιά να παίρνεις και για το σπίτι.
Τα περισσότερα ναι.Ειναι σχεδόν ίδια τα όπλα.Αν δεις και σε φόρουμ έξω πολύς κόσμος έχει αλλάξει πραγματα στην σκανδάλη από μπενελι.Ουρες κλειστρου μοχλούς όπλισης από μ4 και εξολκεις.Εξολκεα έχω αλλάξει και εγώ έχω βάλει από μπενελι.Ταιριάζουν τα ανταλλακτικά της sbe2 στην versa max;
Γιατι τα αλλαζετε και βαζετε απο Benelli ?Τα περισσότερα ναι.Ειναι σχεδόν ίδια τα όπλα.Αν δεις και σε φόρουμ έξω πολύς κόσμος έχει αλλάξει πραγματα στην σκανδάλη από μπενελι.Ουρες κλειστρου μοχλούς όπλισης από μ4 και εξολκεις.Εξολκεα έχω αλλάξει και εγώ έχω βάλει από μπενελι.
Γιατι τα αλλαζετε και βαζετε απο Benelli ?
Μπας και αντεξουν.....Γιατι τα αλλαζετε και βαζετε απο Benelli ?
Γιατί δεν σπάει, δεν χαλάει.Γιατι τα αλλαζετε και βαζετε απο Benelli ?
Αν γίνεται δοκίμασέ το πρώτα Γιάννη. Και ρίξε κάνα σέρτικο φυσίγγι να δεις τη συμπεριφορά του.Το συγκεκριμένο έχει κοντάκι τύπου Μόντε Κάρλο δεν ξέρω αν παίζει ρόλο
Γιατί δεν υπάρχουν ανταλλακτικά στην Ελλάδα.Τι θα κάνεις θα πετάξεις το όπλο?Η θα παρεξηγηθεί μήπωςΓιατι τα αλλαζετε και βαζετε απο Benelli ?
Για να μην τσακίζονται
Μπας και αντεξουν.....
Δεν μου τα λετε καλα....Γιατί δεν σπάει, δεν χαλάει.
Δεν πρόσεχες... Σπάει και χαλάει αλλά λυσσάει.Δεν μου τα λετε καλα....
Δηλαδη αγοραζουν κατι που σπαει και χαλαει και μετα του βαζουν ανταλακτικα απο αλλο που δεν σπαει δεν χαλαει ?
Στα benelli παντως δε σπανε, λες να παρεξηγιουνται που τα βαζουν σε remi?Δεν μου τα λετε καλα....
Δηλαδη αγοραζουν κατι που σπαει και χαλαει και μετα του βαζουν ανταλακτικα απο αλλο που δεν σπαει δεν χαλαει ?
Καλά λέω εγώ μια αντιγραφή ήταν να κάνουν και ακόμη και σε αυτή απέτυχανΤα περισσότερα ναι.Ειναι σχεδόν ίδια τα όπλα.Αν δεις και σε φόρουμ έξω πολύς κόσμος έχει αλλάξει πραγματα στην σκανδάλη από μπενελι.Ουρες κλειστρου μοχλούς όπλισης από μ4 και εξολκεις.Εξολκεα έχω αλλάξει και εγώ έχω βάλει από μπενελι.
Ναι αλλα η κανη παραμενει remi....Καλά λέω εγώ μια αντιγραφή ήταν να κάνουν και ακόμη και σε αυτή απέτυχαν
Εμ όλα για αυτά γίνονται αυτή η κάνη μας έχει φάει τα συκώτια αν δεν είχε και αυτή θα της έκαναν πάσαλο για φράχτηΝαι αλλα η κανη παραμενει remi....
Για φραχτη, για ποτισμα εχουμε αλλη.....Εμ όλα για αυτά γίνονται αυτή η κάνη μας έχει φάει τα συκώτια αν δεν είχε και αυτή θα της έκαναν πάσαλο για φράχτη
Φίλε το όπλο είναι μια χαρά λειτουργικοτατο.Στιβαρο και έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.Υστερει σε 2 πράγματα όπως είπα σκανδάλη πολύ βαριά η οποία αν αλλάξεις τον μηχανισμό της και βαλεις από μπενελι στρώνει αρκετά η πολύ απλά την ελαφρενεις όπως έκανα εγώ.Και ένα δεύτερο είναι ο εξολκεας τους που πονάει.Εβαλα από μπενελι όταν άρχισε να σκαλονει και όλα οκ.Καλά λέω εγώ μια αντιγραφή ήταν να κάνουν και ακόμη και σε αυτή απέτυχαν
Σε καταλαβαίνω Στέλιο απλά κάνουμε και την πλάκα μαςΦίλε το όπλο είναι μια χαρά λειτουργικοτατο.Στιβαρο και έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.Υστερει σε 2 πράγματα όπως είπα σκανδάλη πολύ βαριά η οποία αν αλλάξεις τον μηχανισμό της και βαλεις από μπενελι στρώνει αρκετά η πολύ απλά την ελαφρενεις όπως έκανα εγώ.Και ένα δεύτερο είναι ο εξολκεας τους που πονάει.Εβαλα από μπενελι όταν άρχισε να σκαλονει και όλα οκ.