Αν κ δεν είμαι αυτός που μπορεί να έχει γνώσεις πάνω σε όπλα θα πω την άποψη μου γιατί προσφατα στο σκοπευτήριο εριξα με μια με 11-87 με 65 πόντου κάνη με τσοκ ,μλαμε η έκφραση το θέλω το θέλω.Το όπλο ήρθε από το Αμερικα μαζί με 1100 τι δεκαετία του 90, το όπλο βεβαία ήταν σε άθλια κατάσταση σπασμενη πάπια σκουριασμένη βάση,την άφησε σε ξένα χεριά καθώς έλειπε στην Αμερική κ τώρα που γύρισε την βρήκε χρεπη.Στο ψητό έριξα περίπου 15 φυσίγγια μερικά στον αυτοσχέδιο πινάκα να δω που ρίχνει με τσοκ mod. που για μένα ήταν πολύ κλειστό, η τουφεκιές αστραπή πολύ γρήγορη τουφεκιά τα πιάτα τα άφηνα να πάνε μακρυά ειδικά η μηχανή που έριχνε το πιάτο από πίσω κ πέρναγε μπροστά το έκανε σκόνη έπαθα πλάκα κ πωρώθηκα με τη rem
δεν ήθελα να του τι δώσω του είπα την πουλάς κ γέλαγε .Άμεσος σκέφτηκα ένα στο χωρίο που έχει μια 1100 με με κάνη χωρίς τσοκ κ δεν την έχει πολύ εκτίμηση .badboys.
Προσωπικά αν κάποιος θέλει όπλο για καρτερεί κ δεν είναι τεμπέλης με το καθάρισμα να το πάρει δεν θα το μετανοιώσει