Μονο για τοις κανες αξηζει
Με ξυλα θα την εοαιρνες ? Δεν εχω δει αν ειναι κατι φθηνο, ξερω πως ειναι λιγο βαρυτερη απο την συνθετικηΗ V3 ειναι η μονη αεριων που θα αγοραζα την εχω δει στο Διαμαντοπουλο,ειναι απλη κατασκευει και μου αρεσε,επισεις απλα ειναι λιγο μπροστοβαρη λογο οτι εχουν παρει τη καννη των Ρεμι και απλα εχουν κολησει το μηχανισμο επανω.Αλλα απαλαγμενη απο το μεγαλο βαρος των παλιων μοντελων και η δυο μου αρεσαν σε πλαστικο και ξυλο.Η καννες που ειδα ειχαν πολυ καλη δουλεια γεωμετρικα τοσο στις φωλιες των τσοκ οσο και στο κωννο.Τετοια αεριων θα την επαιρνα με κλειστα ματια για τα δικα μου τα γουστα.
Ναι θα την επαιρνα,γιατι οχι,αλλα μου αρεσε και η συνθετικη.Με ξυλα θα την εοαιρνες ? Δεν εχω δει αν ειναι κατι φθηνο, ξερω πως ειναι λιγο βαρυτερη απο την συνθετικη
Η συνθετικη ειναι σε προσφορα στον hobbi.gr. επισης και οι παραλλαγης. Για την ξυλινη δεν ξερω. Απο τις φωτογραφιες στο ιντερνετ παρα τα οσα αναφερθηκαν δε βλεπω καποια διαφορα στις βαφες μεταξυ ξυλινης και συνθετικης. Αν εχει καποιος το κομματι αυτο ας πειΝαι θα την επαιρνα,γιατι οχι,αλλα μου αρεσε και η συνθετικη.
Εξωτερικά είναι ωραίο όπλο. Θυμίζει όπλο παλιάς κοπής. Μου άρεσε. Αρκετό βάρος. Στιβαρό σαν κατασκευή και χειρισμό.Ειδε κανενας απο κοντα την v3 με ξυλα??? Αν υπαρχουν εντυοωσεις πειτε
Κι εγώ είμαι σε αναζήτησή νέας Remi . Μετά από γενικό βάψιμο (ξύλα-μέταλλα )της 1187 , είμαι ανάμεσα σε V3 &1100. Δίλημμα ... το νέο είναι ωραίο κι το παλιό θρύλος . Όλοι αυτοί που μαζεύουμε όπλα πρέπει να έχουμε ένα 1100 .
Ναι Θεόδωρε sp 10 είναι.Sp10 ειναι το κατο ; ποθος αγιατρευτος
Ναι όντος . Έχω την 1187 κι ξέρω τι κάνες έχουν . Καλύτερη ντουφέκια δεν νομίζω να βρει κανείς . Μόνο παλιά Breda κι Auto 5 μπορούν να σταθούν δίπλα της . Περιμένω απάντηση από ένα γνωστό αυτές της μέρες . Έχει 3 remi 1100 κι η μια είναι με 76 cm κάνη , σταθερή 2* χωρίς ρίγα . Όπως την θέλω . Αντουφεκιστες κι της έχει φέρει από USA κάπου το 1985. Αν είναι σε άριστη κατάσταση όπως μου είπε θα πάρω αυτή . Αλλιώς με βλέπω για V3
Σπάνιο σαν το SX1 που το άφησα να φύγει κι το έχω μετανιώσει !Μια φορα το κηνηγησα αργαλος ακομα το μελεταω οταν κατι δεν παει καλλα λεω αρε να το ειχα τωρα
Για πες μας εντοιποσεις ρε φιλε απο το κανονι;