Remington Team Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θέλω να γνήσια να πάρω. Αν κι ο Διαμαντοπουλος δεν έχει κοντάκι κι παπια.θα...φερει.κι μου είπε από 200 ευρώ το κάθε κομμάτι να υπολογίζω. Τι κεραμικά εννοείς 1050 BAR ????
Ειχε γραψει παλαιοτερα κατι ο milvus για την εκδοση με ξυληνα μερη. Ειχαν γινει αρκετα τεστ απο την εταιρια και βαλαν κεραμεικα ενθετα εσωτερικα προκειμενου να μην σπαει. Οποτε επειδη ειναι ιδιαιτερη κατασκευη δοκιμασμενη, τουλαχιστον την παπια παρτην απο την εταιρια

Καλησπέρα κύριοι της Remi! ξέρει κάποιος να μου πει αν είναι εύκολο γιατί η ν3 δεν έχει φλατζες αλλαγής κλίσεις μου έκανε εντύπωση... Και αν μπορούμε κάπου να της προμηθευτούμε? :)

Καλησπέρα κύριοι της Remi! ξέρει κάποιος να μου πει αν είναι εύκολο γιατί η ν3 δεν έχει φλατζες αλλαγής κλίσεις μου έκανε εντύπωση... Και αν μπορούμε κάπου να της προμηθευτούμε? :)

Δεν κυκλοφορησαν καθολου φλατζες για το μοντελο και ουτε προκειται

Καλησπέρα φιλε μου όσο γνωρίζω χρόνια κατοχος remington παλιά 1100 τώρα 1100 G3 όλα αυτά τα μοντέλα δεν τα έχει ο Αμερικανός με φλάντζες .η νοοτροπία τους ειναι ότι ο κυνηγός πρέπει να προσαρμοστεί με το οπλο του . Τώρα για την v3 νομίζω δεν υπάρχουν φλάντζες

Καλησπέρα φιλε μου όσο γνωρίζω χρόνια κατοχος remington παλιά 1100 τώρα 1100 G3 όλα αυτά τα μοντέλα δεν τα έχει ο Αμερικανός με φλάντζες .η νοοτροπία τους ειναι ότι ο κυνηγός πρέπει να προσαρμοστεί με το οπλο του . Τώρα για την v3 νομίζω δεν υπάρχουν φλάντζες
Πηρε την g3 Νικολα?

Και αν κάποιος θέλει να φέρει το όπλο στα μέτρα του Κώστα είτε δεξιά είτε αριστερά? Απλά συμβιβάζεται με ότι έχει ? Ok για ένα ποσοστό σίγουρα το καταλαβαίνω αγοραστικού κοινού

Καλημερα συναδελφοι.Ηθελα σας παρακαλω ρα φωτα σας.Αγορασα μεταχειρισμενη την 1187 premier με light contour κανη 71 εκ.Την πηρα απο φιλο στην Αθηνα που εβαζε βαριες γομωσεις,εχει κανει porting στον Ηφαιστο,πηγαινε για παπια κτλ.Εγω ομως τωρα εχω επιστρεψει και ζω στην Κερκυρα.Εδω κυνηγαω μονο φτερωτα και μαλιστα μικρα θηραματα.Τρυγονι,τσιχλα,μεχρι καμια φασσα.Στο καρτερι εχω σταθερα το 3 τσοκ και αυτο που με προβληματιζει ειναι να βρω το καταλληλο φυσιγγιο.Ξερω οτι παιζουν πολλα ρολο,θελει δοκιμες κλπ. αλλα παρακαλω οποιον εχει αποδεδειγμενα εμπειρια σε αυτο το οπλο για αυτα τα κυνηγια να με βοηθησει αν εχει κατασταλαξει καπου.Ευχαριστω.Βασιλης.

Τα πουλια που παιρνω δεν καταβαλλονται αμεσως.Με ολους τους καιρους,ολη τη σεζον,δεν εχω δει τη τουφεκια που σε φυσιολογικες αποστασεις θα τριψει το πουλι,θα το σκοτωσει αμεσως κ χωρις αιματα,θα το παει καποιους ποντους πισω ας πουμε....

Επισης αν μπορειτε πειτε μου....τι ακριβως σημαινει η light contour????
Light Contour είναι η αφαίρεση του περιττού μετάλλου από την κάνη . Γ αυτό δεν βλέπεις πλέον βαθιά χάραξη των χαρακτηριστικών της κανης όπως στη 1100. Αν θύμαμαι καλά η SX1 το είχε εφαρμοση πρώτη κι μετά η Remi.

Light Contour είναι η αφαίρεση του περιττού μετάλλου από την κάνη . Γ αυτό δεν βλέπεις πλέον βαθιά χάραξη των χαρακτηριστικών της κανης όπως στη 1100. Αν θύμαμαι καλά η SX1 το είχε εφαρμοση πρώτη κι μετά η Remi.
Νικολα ευχαριστω.εχεις να συστησεις κανα δοκιμασμενο φυσιγγιο για μικρα θηραματα;

Τα πουλια που παιρνω δεν καταβαλλονται αμεσως.Με ολους τους καιρους,ολη τη σεζον,δεν εχω δει τη τουφεκια που σε φυσιολογικες αποστασεις θα τριψει το πουλι,θα το σκοτωσει αμεσως κ χωρις αιματα,θα το παει καποιους ποντους πισω ας πουμε....
Βασιλη,απο μετρα εισαι ΟΚ??

Συνάδελφε χώρις παρεξήγηση είσαι σίγουρος πως φταίει το φυσίγγιο που δεν βλέπεις τα σκοτωματα που θες?

Συνονόματε μήπως δεν σου κάθεται καλά το όπλο και δεν παίρνεις "γεμάτα" τα θηράματα;
Δεν γίνεται να μην έχεις βρει έστω ένα φυσίγγι που να σκοτώνει αξιοπρεπέστατα την τσίχλα και το τρυγόνι...

Μαλλον δεν εισαι κεντρο ποτε για να πεσει ξερο το πουλι, πρεπει να δεις που ριχνει το οπλο κατα τη γνωμη μου γιατι δυσκολο το βλεπω να ειναι μονο θεμα φυσιγγιων

Η τουφεκιά πάει εκεί που κοιτάς;

Status
Not open for further replies.
Back