Από το βράδυ της κανο ευχελεο να μην σπάσει κάτι όταν την βγαλω για κυνήγι
Βαζετης 45 γρ ιδιογομωση μεσα να δεις πως σε σεβετε μετα....
Από το βράδυ της κανο ευχελεο να μην σπάσει κάτι όταν την βγαλω για κυνήγι
Τι να λιώσω ρεμινγκτον φίλε αυτή λιώνει μόνη της.λιωστη μην τη λυπασαι καθολου η δικια μου η 1100 23 χρονια στα χερια μου και 15 χρονια που την ειχε ο πατερας μου εναν εξολκεα στα τοσα χρονια λιωστηνε λιοστινε
αυτη παιζει μονη της μπαλλα 76 ποντους 1αστερι ειναι να σηκωθει και να κατσει στον ομο τα αλλα τα κανει μονη της και δεν κανει λαθοςΤι να λιώσω ρεμινγκτον φίλε αυτή λιώνει μόνη της.
Ωραίος ο φίλος. Σε ευχαριστώ για την πραγματοποίηση της επιθυμίας μου.Ο κωνος της G3 που φτανει λιγο πριν τια τρυπες αεριων, μου ζητηθηκε και μια φωτο της κανης και δεν χαλαω χατηρια
Ποπο τι οπλάρα!
Η Remington αυτο το συστημα αεριων απο την Benelli το εχει παρει?? Ωραιο οπλο παντως!
Έχει η Benelli σύστημα αερίων ; Δεν ξέρω.Η Remington αυτο το συστημα αεριων απο την Benelli το εχει παρει??
Ειχε βγαλει την benelli m4 που αν δεν κανω λαθος την ειχε αγορασει ο Αμερικανικος Στρατος. Εδω το εχει το site της benelli https://www.benelliusa.com/argoΈχει η Benelli σύστημα αερίων ; Δεν ξέρω.
Τολιιιιιιιιιι σε AΓΑΠΑΟ..με εκανες να παο να αγωρασω benelli
Αποστολή πολύ ωραίο τώρα μας έβαλες στο τρυπακι να δούμε και άλλα βίντεο από σένα ....
Σχεδιαστικά δεν θα το έλεγα άσχημο.λιτο ναι χωρίς φρου φρου κι αρώματα μ ένα κοντάκι που κάθεται στο 90% των σωματότυπων και βλητικα παρά πολυ μπροστά από άλλες εταιρείες με μοντέλα οπλων στα 2 και 3000 ευρώ με ωραία σχεδιασηΠόσο πίσω σχεδιαστικά είναι αυτοί οι Αμερικάνοι...Μιλάμε δεν έχω δει πιο άσχημο όπλο!!!!!!
Μάριε βλητικα είναι κλασσική rem που σου μοιράζει άψογα κέντρο και περιφέρεια με τη γνωστή κανη.ενα όπλο πραγματικά vfmΑποστολή επόμενο ραντεβού στις βλητικές δοκιμές να μας στείλεις τελειως