Shotkam

Επειδη σκεπτομαι να παρω την gen 4 μπερδευτηκα απο την συζητηση. Μαλλον εχασα καποιο σημειο. Τελικα οι καμερα δεν εχει Updated λογισμικο και πρεπει να υποβαθμισουμε του τηλεφωνου ωστε να ματσαριστει, η το αντιθετο δηλαδη να ειναι τελευταιας γενιας το δικτυο του τηλεφωνου ωστε να το υποστηριζει? :rolleyes:
To τηλ σου μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο WiFi 5Ghz? Αν ναι δεν θα εχεις προβλημα.

Τι ακριβώς φίλε μου
αν είναι καινούρια η πρώτη φόρτηση να την αφήσεις 1 βράδυ ολόκληρο ...
εαν έχεις σκοπό να τη χρησιμοποιήσεις από τον άυγουστο και μετά μην τη φορτίσεις τωρα..
αλλα όταν πλησιαζει η σεζόν ..
γενικά αυτές οι παταρίες δεν πρεπει να κάθοντε σε αδράνια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

αν είναι καινούρια η πρώτη φόρτηση να την αφήσεις 1 βράδυ ολόκληρο ...
εαν έχεις σκοπό να τη χρησιμοποιήσεις από τον άυγουστο και μετά μην τη φορτίσεις τωρα..
αλλα όταν πλησιαζει η σεζόν ..
γενικά αυτές οι παταρίες δεν πρεπει να κάθοντε σε αδράνια για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Συνήθως σε όλα μου εργαλεία προσπαθώ να ειναι φορτισμένα όταν κάθονται από gopro Garmin κινητά λαπτοπ κτλ εχω παρατηρήσει ότι πέφτει η απόδοση όταν μένουν άδεια και σε αδράνεια

Λες δηλαδή να την αφήσω άδεια?

Η να την φορτίζω τακτικά και μέσα στο καλοκαίρι ?

15 Σεπτέμβρη βλέπω νσ την δουλεύω αν έχω υπομονή να την ρυθμίσω εκείνες τις μέρες

Συνήθως σε όλα μου εργαλεία προσπαθώ να ειναι φορτισμένα όταν κάθονται από gopro Garmin κινητά λαπτοπ κτλ εχω παρατηρήσει ότι πέφτει η απόδοση όταν μένουν άδεια και σε αδράνεια

Λες δηλαδή να την αφήσω άδεια?

Η να την φορτίζω τακτικά και μέσα στο καλοκαίρι ?

15 Σεπτέμβρη βλέπω νσ την δουλεύω αν έχω υπομονή να την ρυθμίσω εκείνες τις μέρες
η παταρία έχει μεσα φορτίο αυτη τη στηγμη ...
εγω θα περίμενα ...
η πρωτη φορτηση να γινει καλα..
και επίσης όταν τα εργαλεία μας είναι σε αδράνεια καλό είναι η παταρίες τους να είναι κάπου στο 50% και όχι τελείως φορτισμένες ..
με αυτό τον τρόπο η μεμυρανι που χορίζει τα θετικά με τα αρνιτικα σοματίδια μεσα στη παταρια δουλευει λιγότερο αρα θα έχουμαι μεγαλητερο χρόνο ζωής

Δεν ξερω για τις καμερες γιατι ειμαι ασχετος με αυτες
Αλλα ξερω απο μπαταριες εργαλειων
Οι μπαταριες στα εργαλεια των τελευταιων 3-4 χρονων τουλαχιστον οταν δεν γινεται συχνη τους χρηση και αποθηκευονται πρεπει να διατηρουνται στο 50 τα εκατο της χωρητικοτητας τους οπως λεει ο Αντρεας πιο πανω
Εντελως αδειες η εντελως γεματες χανουν απο την αποδοση τους συντομοτερα απο τον κυκλο ζωης τους
Έπιπλεον κατα την χρηση η φορτιση πρεπει να γινεται πριν τελειωσουν εντελως
Με την ενδειξη χαμηλης μπαταριας φορτιζουμε, δεν εξαντλουμε την μπαταρια μεχρι να σβησει το μηχανημα

Οι μπαταριες πρεπει κα διατηρουνται σε θερμοκρασια δωματιου
Εαν φυλαγονται σε πολυ ζεστα μερη η σε πολυ κρυα μερη επηρεαζονται

επισης στο θέμα φόρτισης και φορτιστή ...
επιδή η shotcam έρχεται με σκέτο καλόδιο και πάμε και τη φορτίζουμε στο φορτιστή κηνητού κάποιοι φορτίστες η ταχηφορτιστές που βγάζουν πολλα wat ξεκολόνουν την παταρια που δεν μπορει να τα αποροφισει...
οπότε φορτιζουμε με αργους φορτιστες ..

επισης στο θέμα φόρτισης και φορτιστή ...
επιδή η shotcam έρχεται με σκέτο καλόδιο και πάμε και τη φορτίζουμε στο φορτιστή κηνητού κάποιοι φορτίστες η ταχηφορτιστές που βγάζουν πολλα wat ξεκολόνουν την παταρια που δεν μπορει να τα αποροφισει...
οπότε φορτιζουμε με αργους φορτιστες ..
Έχω και αργό αλλά αυτή είχε μέσα τον δικό της οπότε αυτόν θα βάζω

Back