Καλησπέρα Νίκο και καλωσήρθες στην παρέα μας. Καλή διαμονή και καλά ποσταρίσματα.Γειά σε όλους... Καινούργιος και γωωω. Χαιρετώ την όμορφη παρέα...
Καλώς ήρθες!Γειά σε όλους... Καινούργιος και γωωω. Χαιρετώ την όμορφη παρέα...
Καλώς ήρθες Νίκο!!!!Γειά σε όλους... Καινούργιος και γωωω. Είμαι ο Νίκος από Ημαθία... Κυνηγος λίγα χρόνια και το κυνήγι μου είναι περισσότερο παπιες .. Χαιρετώ την όμορφη παρέα...σας ευχαριστώ...
Καλώς ήρθες Νίκο !Γειά σε όλους... Καινούργιος και γωωω. Είμαι ο Νίκος από Ημαθία... Κυνηγος λίγα χρόνια και το κυνήγι μου είναι περισσότερο παπιες .. Χαιρετώ την όμορφη παρέα...σας ευχαριστώ...
Νικόλα καλώς ήλθες.Γειά σε όλους... Καινούργιος και γωωω. Είμαι ο Νίκος από Ημαθία... Κυνηγος λίγα χρόνια και το κυνήγι μου είναι περισσότερο παπιες .. Χαιρετώ την όμορφη παρέα...σας ευχαριστώ...
Καλώς ήρθες Νίκο .Ωραίο κυνήγι τα παπιά.Καλώς σας βρήκα παιδιά. Σας ευχαριστώ για το καλοσωρισμα....
Καλώς όρισες Χρήστο.Πολυ καλά και τα δύο όπλα σου.Καλησπέρα σε όλους!είμαι ο Χρήστος 39 ετών κάτοικος Μάνης πλέον εδώ και 2 χρόνια αλλά γέννημα θρέμμα Πειραιώτης.κατοχος μιας Browning light twelve και τα τελευταία 3 χρόνια επίσης κάτοχος ενός baikal mp-155.κυνηγια συνήθως ορτύκι, τρυγόνι, τσίχλα και που και που για κανένα γουρουνάκι!μου αρέσει να γράφω χλμ στα βουνά πάνω κι ας μην ρίξω ούτε ντουφέκια που λέει ο λόγος!
Καλώς τν Βάιο,που'ρθε μες το Μάιο!!καλως σας βρηκα! ειμαι ο Βαιος ειμαι 40 και μενω μονιμα στην αθηνα..
κυνηγαω περισσοτερο λαγο με M2 και Baikal O/U αναλογα με τα γουστα και οταν δεν εχει κυνηγι θα περπατησω γιατι με το περπατημα στο βουνο δεν βγαινεις ποτε χαμενος
σπανιοτερα στο σκοπευτηριο και πλεον ακομα σπανιοτερα πρακτικη σκοποβολη με πιστολι...
Καλώς ήρθες !καλως σας βρηκα! ειμαι ο Βαιος ειμαι 40 και μενω μονιμα στην αθηνα..
κυνηγαω περισσοτερο λαγο με M2 και Baikal O/U αναλογα με τα γουστα και οταν δεν εχει κυνηγι θα περπατησω γιατι με το περπατημα στο βουνο δεν βγαινεις ποτε χαμενος
σπανιοτερα στο σκοπευτηριο και πλεον ακομα σπανιοτερα πρακτικη σκοποβολη με πιστολι...