Εχω φαει μιση μπουκαλα απο την περασμενη βδομαδαΣιγά σιγά φίλε... Ξεκουκουτσιασαμε, το βρασαμε, το δεσαμε... Αύριο που θα έχει κρυώσει σερβίρουμε...
View attachment 51038View attachment 51039
Καλώς ήρθες Παναγιώτη!!Παναγιωτης,καλως σας βρηκα .χαιρομαι για τη συνομιλια μαζι σας.
Καλώς ήρθες, ευγενικότατος μπράβο! Μείνε μακριά απο το ποστ με τούρκικα όπλα για να κρατήσεις τον χαρακτήρα που δείχνεις!Ειχα παρα πολλα χρονια να ασχοληθω με το κυνηγι,αλλα απο τον περασμενο χειμωνα, διαμενω μονιμα στο χωριουδακι μου.οπου ξαναπατωντας τα ξεχασμενα ορεινα μονοπατια και ξαναπιανοντας τα πατρογονικα οπλα, η συγκινηση ηταν μεγαλη.ευχομαι σε ολους καλο καλοκαιρι.
TυχερεΕιχα παρα πολλα χρονια να ασχοληθω με το κυνηγι,αλλα απο τον περασμενο χειμωνα, διαμενω μονιμα στο χωριουδακι μου.οπου ξαναπατωντας τα ξεχασμενα ορεινα μονοπατια και ξαναπιανοντας τα πατρογονικα οπλα, η συγκινηση ηταν μεγαλη.ευχομαι σε ολους καλο καλοκαιρι.
Καλώς ήρθες!Από ποιο χωριό?Ειχα παρα πολλα χρονια να ασχοληθω με το κυνηγι,αλλα απο τον περασμενο χειμωνα, διαμενω μονιμα στο χωριουδακι μου.οπου ξαναπατωντας τα ξεχασμενα ορεινα μονοπατια και ξαναπιανοντας τα πατρογονικα οπλα, η συγκινηση ηταν μεγαλη.ευχομαι σε ολους καλο καλοκαιρι.
Καλώς ήρθες Παναγιώτη καλή διαμονήΠαναγιωτης,καλως σας βρηκα .χαιρομαι για τη συνομιλια μαζι σας.
Β.Ταυγετος,αρκαδιαΚαλώς ήρθες!Από ποιο χωριό?
Μια χαρά είσαι!Β.Ταυγετος,αρκαδια
Παναγιώτη καλως ηλθες στην ομαδα μας...Παναγιωτης,καλως σας βρηκα .χαιρομαι για τη συνομιλια μαζι σας.
Καλώς ήρθες!!!Παναγιωτης,καλως σας βρηκα .χαιρομαι για τη συνομιλια μαζι σας.
Ωραίος!!!Ειχα παρα πολλα χρονια να ασχοληθω με το κυνηγι,αλλα απο τον περασμενο χειμωνα, διαμενω μονιμα στο χωριουδακι μου.οπου ξαναπατωντας τα ξεχασμενα ορεινα μονοπατια και ξαναπιανοντας τα πατρογονικα οπλα, η συγκινηση ηταν μεγαλη.ευχομαι σε ολους καλο καλοκαιρι.
Καλωσηρθες στην παρέα μας. Καλή διαμονή και καλα ποσταρισματαΕιχα παρα πολλα χρονια να ασχοληθω με το κυνηγι,αλλα απο τον περασμενο χειμωνα, διαμενω μονιμα στο χωριουδακι μου.οπου ξαναπατωντας τα ξεχασμενα ορεινα μονοπατια και ξαναπιανοντας τα πατρογονικα οπλα, η συγκινηση ηταν μεγαλη.ευχομαι σε ολους καλο καλοκαιρι.