Καλησπερα ειμαι ο γρηγορης απο κερκυρα το παθος μου ειναι τσιχλα παρα πολυυυυυ παπι και η ιδιογομοση
Καλησπερα ειμαι ο γρηγορης απο κερκυρα το παθος μου ειναι τσιχλα παρα πολυυυυυ παπι και η ιδιογομοση
.goodboy..goodboy..goodboy..goodboy..shoot..shoot.Καλησπερα ειμαι ο γρηγορης απο κερκυρα το παθος μου ειναι τσιχλα παρα πολυυυυυ παπι και η ιδιογομοση
Ελα ρε φιλαρακι που χαθηκες.goodboy..goodboy..goodboy..goodboy..shoot..shoot.
Καλως ηρθες Γρηγορη καλη διαμονηΚαλησπερα ειμαι ο γρηγορης απο κερκυρα το παθος μου ειναι τσιχλα παρα πολυυυυυ παπι και η ιδιογομοση
Να καλοσωρισω τον συντοπίτη μου Γρήγορη. Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή διαμονή, έχει εδώ πολλούς "ομοιοπαθής". .ha ha ha..Καλησπερα ειμαι ο γρηγορης απο κερκυρα το παθος μου ειναι τσιχλα παρα πολυυυυυ παπι και η ιδιογομοση
Γρηγόρη συνησιώτη, καλωσόρισες!!!Καλησπερα ειμαι ο γρηγορης απο κερκυρα το παθος μου ειναι τσιχλα παρα πολυυυυυ παπι και η ιδιογομοση
καλωσοριζω τον Στεργιο στην παρεα μαςKαλημερα συνάδελφοί είμαι ο Στεργιοs από το αργοs ορεστικο νεοs χρηστηs από σημερα