To know us better - Γνωριμία-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν είναι τίποτα, λίγο χρόνο θέλει να εξοικειωθείς. Αφού μπορείς να γράφεις εδώ και να κάνεις και παραθέσεις (απαντήσεις), μπορείς με τον ίδιο τρόπο να γραφεις σε όλο το φόρουμ.

.cool. ... επίτηδες δεν του βάζω το link για να τον αφήσω λίγο να "τριφτεί" ... ;)
Γιωργο μπραβο σας ρε φιλε!!κ σε σενα κ στον αρη!!πολυ καλη δουλεια!!!τα δειχνει πολυ ωραια η καμερα...αρχιζω κ μπαινω σιγα σιγα στη φιλοσοφια του forum..

Καλησπέρα σε ολη την παρέα!Αν και σας διαβάζω καιρό,γράφτηκα σχετικά προσφατα στο forum.Είμαι 25 χρονών,μένω Αθήνα και κυνηγάω στην Αττική και στην βόρεια Εύβοια τσίχλες,μπεκάτσες,ορτύκια με fabarm h35,ένα pose δισκανδαλο 60cm verney carron,που πήρα πρόσφατα και τον επανιελά μου τον Μπρουνο!!!Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία!!

Καλησπέρα σε ολη την παρέα!Αν και σας διαβάζω καιρό,γράφτηκα σχετικά προσφατα στο forum.Είμαι 25 χρονών,μένω Αθήνα και κυνηγάω στην Αττική και στην βόρεια Εύβοια τσίχλες,μπεκάτσες,ορτύκια με fabarm h35,ένα pose δισκανδαλο 60cm verney carron,που πήρα πρόσφατα και τον επανιελά μου τον Μπρουνο!!!Καλή συνέχεια σε όλους με υγεία!!
.welcome.

Καλώς ήρθες Θοδωρή στην παρέα μας :)
είσαι από Ευβοια η μόνο σ αρέσει να κυνηγάς εκεί;;;
Απο Εύβοια είναι η μάνα μου και εχω σπιτι εκει.Όποτε παίρνω άδεια παω εκει μερικές μερες για κυνήγι.Προτιμω να κυνηγω εκει,παρα εδω στην Αθήνα.Λιγότερος κοσμος,πιο ωραια μέρη καιθ γενικα είσαι πιο χαλαρος!!:)

Θοδωρή καλώς όρισες στην παρέα και να ξέρεις πως θέλουμε συμμετοχή σου σε όλα τα θέματα .
Τηνάλλη Κυριακή έχουμε μια μάζωξη στην Ευβοια με λίγο κυνηγι και πολύ ψήσιμο και μάσα.Αν μπορείς έλα.
Παρ ακολούθα το θέμα απο εδώ. http://www.hunterslife.gr/forums/th...ικής-περιόδου-2015-2016.473/page-5#post-68990

Μαλλον θα παω για κυνηγι με ενα φιλο Σάββατο ή Κυριακή σε εκεινα τα μέρη αλλα δεν ξερω ακομα σίγουρα.Θα προσπαθησω πάντως να ερθω!:)
Θοδωρή καλώς όρισες στην παρέα και να ξέρεις πως θέλουμε συμμετοχή σου σε όλα τα θέματα .
Τηνάλλη Κυριακή έχουμε μια μάζωξη στην Ευβοια με λίγο κυνηγι και πολύ ψήσιμο και μάσα.Αν μπορείς έλα.
Παρ ακολούθα το θέμα απο εδώ. http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Γιορτή-λήξης-κυνηγετικής-περιόδου-2015-2016.473/page-5#post-68990

Καλως ηρθες Θοδωρη καλη διαμονη .welcome.

.welcome1.

Θοδωρή καλωσήρθες. Αναφέροντας την Β.Ευβοια να σου πω ότι έχω βρεθεί πολλές φορές στις κορυφές της Λιχάδας για δουλειά. Πάντα αυτό που αναρωτιόμουν ήταν, τι να γίνεται άραγε στην εποχή των "περασμάτων" σε αυτά τα μέρη. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται το κυνήγι στο όρος Λιχάδα αλλά φαντάζομαι ότι αν επιτρέπεται, στα μπασίματα θα είναι παράδεισος για όλα τα είδη της τσίχλας και για φάσες. Η δυσκολία πρόσβασης ωστόσο, καθιστά την Β.Δ όσο και την Β.Α Εύβοια αδύνατη για ημερήσιες εξορμήσεις.

Status
Not open for further replies.
Back