Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του HL. Είμαι ο Άρης και μένω μόνιμα στην Αμαλιαδα. Παρακολουθούσα τη παρεα και τις εμπειρίες της καιρό τώρα σε σημείο εθισμού.
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του HL. Είμαι ο Άρης και μένω μόνιμα στην Αμαλιαδα. Παρακολουθούσα τη παρεα και τις εμπειρίες της καιρό τώρα σε σημείο εθισμού.
Και τι έγινε; ΚαλωσηρθεςΚαλώς σας βρήκα παιδιά! Ή αλήθεια είναι οτι από κεκτημένη ταχύτητα ή πρώτη στάση ήταν στην Baikal team!
Καλως ηρθες Αριστο στην παρεα μαςΚαλησπέρα στην όμορφη παρέα του HL. Είμαι ο Άρης και μένω μόνιμα στην Αμαλιαδα. Παρακολουθούσα τη παρεα και τις εμπειρίες της καιρό τώρα σε σημείο εθισμού.
Καλός ήρθες στην παρέα Αριστο !Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του HL. Είμαι ο Άρης και μένω μόνιμα στην Αμαλιαδα. Παρακολουθούσα τη παρεα και τις εμπειρίες της καιρό τώρα σε σημείο εθισμού.
Καλώς ήρθες Αριστο στην παρέα!Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του HL. Είμαι ο Άρης και μένω μόνιμα στην Αμαλιαδα. Παρακολουθούσα τη παρεα και τις εμπειρίες της καιρό τώρα σε σημείο εθισμού.
Αρίστο να σε καλωσορίσω και απο εδω μέσα!!!Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του HL. Είμαι ο Άρης και μένω μόνιμα στην Αμαλιαδα. Παρακολουθούσα τη παρεα και τις εμπειρίες της καιρό τώρα σε σημείο εθισμού.
Αρίστο καλώς ήρθες στη παρέα μας.Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του HL. Είμαι ο Άρης και μένω μόνιμα στην Αμαλιαδα. Παρακολουθούσα τη παρεα και τις εμπειρίες της καιρό τώρα σε σημείο εθισμού.