Καλως σας βρηκα παιδια,Γιαννη απο τοτε που εχασα την ποιντερινα μου (2009) οχι γιατι δεν ξαναεπεσε σκυλι στα χερια μου,πικραμενη ιστορια πιστευω ολοι λιγο πολυ εχουμε μια τετοια.
Καλησπέρα σας λέγομαι Γιάννης , είμαι από Λιβαδειά. Είμαι 22 ετων.. Η αγάπη για το βουνό και την φύση είναι από τα πράγματα που με τράβηξαν από χαϊβανι γι αυτό ασχολήθηκα και με το κυνήγι.. Χαίρομαι που υπάρχουν μέρη οπως αυτό εδώ , έστω και απρόσωπα , για να μπορούνε να μοιραζόμαστε την ίδια τρέλα.. Ευχαριστώ για την αποδοχή!
Γιαννη..Καλησπέρα σας λέγομαι Γιάννης , είμαι από Λιβαδειά. Είμαι 22 ετων.. Η αγάπη για το βουνό και την φύση είναι από τα πράγματα που με τράβηξαν από χαϊβανι γι αυτό ασχολήθηκα και με το κυνήγι.. Χαίρομαι που υπάρχουν μέρη οπως αυτό εδώ , έστω και απρόσωπα , για να μπορούνε να μοιραζόμαστε την ίδια τρέλα.. Ευχαριστώ για την αποδοχή!
Καλησπέρα σας λέγομαι Γιάννης , είμαι από Λιβαδειά. Είμαι 22 ετων.. Η αγάπη για το βουνό και την φύση είναι από τα πράγματα που με τράβηξαν από χαϊβανι γι αυτό ασχολήθηκα και με το κυνήγι.. Χαίρομαι που υπάρχουν μέρη οπως αυτό εδώ , έστω και απρόσωπα , για να μπορούνε να μοιραζόμαστε την ίδια τρέλα.. Ευχαριστώ για την αποδοχή!
Καλημερα σε ολους τους συναδελφους ειμαι ο Γιαννης απο Μανη κυνηγαω σχεδον αποκλειστικα τσιχλα και καμια φορα λαγο με τον πατερα μου,υγεια και ζεστες καννες σε ολους.