Καλώς ήρθες Μιχάλη στη παρέαΚαλησπερα στην παρεα....ειμαι ο Μιχαλης απο αιγιο.......καλες γιορτες σε ολους με υγεια αγαπη και οικογενειακη γαληνη.......
Καλησπερα στην παρεα....ειμαι ο Μιχαλης απο αιγιο.......καλες γιορτες σε ολους με υγεια αγαπη και οικογενειακη γαληνη.......
Καλησπερα στην παρεα....ειμαι ο Μιχαλης απο αιγιο.......καλες γιορτες σε ολους με υγεια αγαπη και οικογενειακη γαληνη.......
Μιχάλη καλώς όρισες στην παρέα.Καλησπερα στην παρεα....ειμαι ο Μιχαλης απο αιγιο.......καλες γιορτες σε ολους με υγεια αγαπη και οικογενειακη γαληνη.......
Καλως ορισες Μιχαλη!!Καλησπερα στην παρεα....ειμαι ο Μιχαλης απο αιγιο.......καλες γιορτες σε ολους με υγεια αγαπη και οικογενειακη γαληνη.......
Καλημερες Βικτορα και απο εδω....Καλως ορισαν τα νεα μελη
Καλήμερα είμαι ο Νίκος από Ιωάννινα καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα σε όλου με υγεια
Καλως ηρθες συνονοματε.Καλήμερα είμαι ο Νίκος από Ιωάννινα καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα σε όλου με υγεια
Καλήμερα είμαι ο Νίκος από Ιωάννινα καλές γιορτές καλά Χριστούγεννα σε όλου με υγεια