Ευχαριστω πολυ Μανο οντως ωραια παρεα να σαι καλα.Καλώς ήρθες κωστα στην όμορφη παρεα μας!!
Ευχαριστω πολυ Μανο οντως ωραια παρεα να σαι καλα.Καλώς ήρθες κωστα στην όμορφη παρεα μας!!
Καλώς όρισες Κώστα!Καλησπερα ειμαι ο Κωστας μενω Αθηνα λογω δουλειας ειμαι 46 χρονων κυνηγος απο μικρη ηλικια ευχαριστω για την διαμονη.
Κωστα καλως ηρθες! Καλη διαμονη και καλα ποσταρισματα!Καλως σας βρηκα οτι εχει σχεση με φτερο τα παλια κυνηγετικα αντικειμενα ειναι κατι πιο πανω απο το παθος
Καλησπέρα Κώστα, καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα!Καλησπερα ειμαι ο Κωστας μενω Αθηνα λογω δουλειας ειμαι 46 χρονων κυνηγος απο μικρη ηλικια ευχαριστω για την διαμονη.
Καλώς ήρθες συνονόματε....Καλησπερα ειμαι ο Κωστας μενω Αθηνα λογω δουλειας ειμαι 46 χρονων κυνηγος απο μικρη ηλικια ευχαριστω για την διαμονη.
Καλώς ήρθες στην παρέα μας ΧρήστοΜε λένε Χρήστο είμαι 43 και μένω Αθήνα....Δυστυχώς!!!!!!!!Και φυσικά είμαι άρρωστος με το κυνήγι και γενικά με τη φυση.πιστεύω να ανταλλάσουμε απόψεις μέσα από εδώ.
Καλως τον Χρηστο καλη διαμονη στο HL .....Με λένε Χρήστο είμαι 43 και μένω Αθήνα....Δυστυχώς!!!!!!!!Και φυσικά είμαι άρρωστος με το κυνήγι και γενικά με τη φυση.πιστεύω να ανταλλάσουμε απόψεις μέσα από εδώ.
Καλως ηρθες Χρηστο στην παρεα μαςΜε λένε Χρήστο είμαι 43 και μένω Αθήνα....Δυστυχώς!!!!!!!!Και φυσικά είμαι άρρωστος με το κυνήγι και γενικά με τη φυση.πιστεύω να ανταλλάσουμε απόψεις μέσα από εδώ.
Και γω...... Καλως ηρθες.μένω Αθήνα....Δυστυχώς!!!!!!!